Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lale Gator vs Ukro kolone. Lovi kao zečeve.
FFA44325-284A-4944-95E9-62E6D580DCDC.gif

Poslednja izmena:
NATO se već sprema da šalje pojačanja u susede Belorusije zbog reputacije dotičnih, al Kiriku zna bolje.
Kao sto sam ti naglasio i ja i tvoj Lukasenko...Vagner nece dolaziti u Belorusiji... Raspadace se dakle na drugoj teritoriji...Ako je pocetak raspada bio u Ukrajini, logicno je da ce nastavak da bude u Rusiji...Jer su sad tamo ti ostaci vagnera...

nije valjda da je to iznenadjenje?
Није али се крију, ови снимци су хаотични па им излетило.
Него да сумирамо Руси у Донбасу су домаћи од када је модерн историје, једини гост овдје су Американци.
Ова епизода ће их скупо коштати, док има Укра који гину и некако али када прође све неко ће морати подвући црту и наплатити цех.
FzrTgBFWIAYW3U5

Ja jedino objasnjenje - mada su ovo Ukrajinci koliko vidim po zastavama - za taj neonacizam i u Ukrajini i u Rusiji i u Belorusiji i u Baltiku mogu da povezem sa ANTIKOMUNIZMOM, gde je GLUPI deo naroda povezao borbu nacista protiv komunizma sa tim da je (bar za njih) nacizam OK/super/stagod.

Ili to, ili su potomci nacista iz WW2 iz Ukrajine/Belorusije/Baltika ili cak i Rusije, mada su i ti nacisti iz WW2 moguce povezivali naciste i svoju borbu pod nacistima kao borbu protiv komunista.

Jer podsetimo se, belogardejci su se u povecoj meri stavili u sluzbu nacista, opet imajuci za njih zajednickog neprijatelja - komuniste u SSSR-u.

Ono sto je neshvatljivo je da su potpuno prevideli ili ih nije interesovala uzasna sudbina miliona pripadnika NJIHOVOG NARODA koje su nacisti pobili, mucili itd. Ja znam da su i oni pretrpeli uzasne zlocine od strane komunista, ali nacizam zaista nije bio resenje za taj problem.
да, само су комунизам и совјетија били 10 пута зло колико пар година нацизма
читајте Солжењицина који се борио против нацизма у редовима црвене својетске војске да би због шале завршио 25 година на робији као совјетски мајор, одликовани ратни херој

наравно да је ненормално то позирање и мимика нациста (који су се у своје вријеме ограђивали од таквих као превише примитивних)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back