Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.541
Šta je bio okidaĆ za ovaj oĆajniĆki glup post?Daj jednu mapicu sa strelicama i kotlićima....ovo je previše dosadno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je bio okidaĆ za ovaj oĆajniĆki glup post?Daj jednu mapicu sa strelicama i kotlićima....ovo je previše dosadno...
...za početak gašenje globalizacije, moraš prvo ugasiti internet....pa TV, pa novine...Hteli ste gasenje globalizacije...
Sve, sve, ali zli Srbi, ne daju artiljerijsku municiju za jadne Ukre i medved ih sekira bez prestanka:
Pogledajte prilog 1363053
Čitam temu ispred godinu dana....moram priznati, da si bio stvarno maštovit...Šta je bio okidaĆ za ovaj oĆajniĆki glup post?
Zar nije ovaj Zoka napisao i zakleo se, da ako se Rusi povuku iz Hersona, da će preći u NAFO?Daljinski upravljan pravoslavni VBIED
Bog je velik - smrt kjafirima
Ma svi moraju da se odreknu svega od parne mašine i štamparske prese naovamo!...za početak gašenje globalizacije, moraš prvo ugasiti internet....pa TV, pa novine...
...a tu dolazi do problema....
...gde bi onda kukali protiv globalizacije...
... i tri i po puta veci od ruskog.Ne lupetaj. Uzme se “živi severno od tog i tog stepena geografske širine, dakle, teško da ima baš običan WC u kući jer je zimi i do -60° pa se ledi.”
GDP baltičkih velesila i nije nešto, oko 3.5 puta manji od američkog po glavi stanovnika, iako su integrisane u dolarski sistem.
S kim se svađaš? Šta ti je? Kakva si ti prsotina,imam osećaj da kad se probudiš, najpre se posvađaš sa jastukom, a onda sa celim svetom.Zar nije ovaj Zoka napisao i zakleo se, da ako se Rusi povuku iz Hersona, da će preći u NAFO?
joj da mi se da krenut čitat prvih 5 tema pa uspoređivat kako se mijenjala putinofilska retorika hahaha, sad su sretni kad uspiju obraniti selo od UkrainacaJa ponekad čitam ove teme, od pre godinu i više dana. Ja mislim, da se mora to objaviti kao knjigu, to je neprecenivo, šteta da se izgubi sa vremenom.
Citiram jedno umetničko delo: "Ako poznate nekoga u Kijevu, recite mu da beži..."
![]()

Jos je vise pametnih Rusa takodje nespremnih da ginu zbog Putinovih kompleksa.Има и паметних Украјинаца који неће да погину за Зеленског и његово лудило.
Jos je vise pametnih Rusa takodje nespremnih da ginu zbog Putinovih kompleksa.

Како стиже Лавров: ентузијастични одбор за дочек, црвени тепих итд.
Како Блинкен стиже: без црвеног тепиха, без фанфара, без одбора за дочек, само минимални протокол.