Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve, sve, ali zli Srbi, ne daju artiljerijsku municiju za jadne Ukre i medved ih sekira bez prestanka:

Pogledajte prilog 1363053

Види и како се крапински хомункулус од конвертита језички унеређује са "нове" уместо више или можда има и половних граната.

"претходни власник пензионисана учитељица, испаљивала само једном недељно".

Zar nije ovaj Zoka napisao i zakleo se, da ako se Rusi povuku iz Hersona, da će preći u NAFO?
S kim se svađaš? Šta ti je? Kakva si ti prsotina,imam osećaj da kad se probudiš, najpre se posvađaš sa jastukom, a onda sa celim svetom.
Sve je to radi frustacije zbog propasti plana o brčkanju u Azovskom moru za 72 sata.

Командир маринаца З Курбанов снима видео апел колегама у морнарици да се предају, између осталог. Мора да је кланица ако успеш да сажалиш некога као што је Курбанов. На земљи: шта је остало од маринске јединице која је данас напала Новодоњецк

Ja ponekad čitam ove teme, od pre godinu i više dana. Ja mislim, da se mora to objaviti kao knjigu, to je neprecenivo, šteta da se izgubi sa vremenom.

Citiram jedno umetničko delo: "Ako poznate nekoga u Kijevu, recite mu da beži..."

:per:
joj da mi se da krenut čitat prvih 5 tema pa uspoređivat kako se mijenjala putinofilska retorika hahaha, sad su sretni kad uspiju obraniti selo od Ukrainaca :rotf:

btw. što bi sa onim kad padne Bahmut sve dalje ravno do Kijeva? Ovdje su se teme cijele pisali što će rusi kad padne Bahmut, evo pao je ima mjesec dana, jel krenula ofenziva prema Kijevu? Toliko prđenja uništa ni na jednom drugom mjestu u svemiru nema !

Piggers lost Pindos

Rabotino

Fy6ajwRWYAEmph4

Како стиже Лавров: ентузијастични одбор за дочек, црвени тепих итд.

Како Блинкен стиже: без црвеног тепиха, без фанфара, без одбора за дочек, само минимални протокол.

Bilateral trade between Russia and Chins totaled more than $93.8 billion from January to May in 2023

IMG_20230619_104544.jpg

trgovina kine sa rusijom u prva 5 meseca 90.milijardi dolara, trgovina amerike sa kinom u prva 5 meseca 180+ milijardi.
Zato lavrov dobija crveni tepih, kao utešnu nagradu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back