Watchman
Buduća legenda
- Poruka
- 42.550
Leopard 2 udara u zapaljeni Bredli, te se i on zapali. Šta ti je vrhunska NATO obuka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

600 кг ТНТ-аDaljinski upravljan pravoslavni VBIED
Bog je velik - smrt kjafirima
Msti samo kopira online postove. Ne veseli se mrtvim ljudima. Vest je vest. Mislis da kad neko prenese vest da je u ribnikaru ubijena grupa dece, da je to radovanje?a razlika između "rokaj kokaj" i "samo rokaj" je tačno kakva?
Koja je to konkretno razlika između Tihi i Mstija
Koga ti farbas, jer glup ocito nisi...Taj Mastislav je pod drugim nikom kacio stotine tijela mrtvih Kurda, na temi o kurdskom ratu protiv Turske...i nad svakim kurdskim lesom seirio i uzivao...ali isti ste vi, sami sto ti glumis da si bolji....Msti samo kopira online postove. Ne veseli se mrtvim ljudima. Vest je vest. Mislis da kad neko prenese vest da je u ribnikaru ubijena grupa dece, da je to radovanje?
Ili je radovanje kad kaci smajlije pod snimak ubijenih ljudi
Razlika je prosta.
Kažu 6 tona i da je stotinak Ukropa zijanilo od udarnog talasa600 кг ТНТ-а
U prvih tjedan dana ukrajinska ofenziva postigla je više nego cijela ruska zimska koja je trajala mjesecima.Srborusi...
jel napreduju ruzzi u rikverc![]()

Ja ponekad čitam ove teme, od pre godinu i više dana. Ja mislim, da se mora to objaviti kao knjigu, to je neprecenivo, šteta da se izgubi sa vremenom.I ne samo TIXIA ima ih jos![]()

Opčenito, vas putinofile....jel bar ponekad otvorite koju od prošlih tema i čitate ono što ste napisali?Ako meni odgovaraš onda citiraj moje postove, link na celu temu nemam nameru da otvaram, takve forice zaboravi.
Daj jednu mapicu sa strelicama i kotlićima....ovo je previše dosadno...Leopard 2 udara u zapaljeni Bredli, te se i on zapali. Šta ti je vrhunska NATO obuka
Divno je što se raduješ velikim porazima zapadne ekonomije, nakon Rusije gube i drugo ogromno tržište.Elem druge bitne vesti
Dok cekate da na NYSE dodje do korekcije da utripujete da je propala Cemerika
U Sangaju YoY prodaja nekretnina pala za 40%
Oko 500 svetskih kompanija sa komplet zapadnim strucnjacima za tehnologije i finansije napustilo Sangaj za 1 godinu. Za njima ce kompletne proizvodnje da odu. Sto ce biti mnogo nezaposlenih Kineza.
Da li se Egzodus desava usled ocekivanja da ce biti direktnog rata, i blokade Kine, to ce pokazati vreme.
Hteli ste gasenje globalizacije, sad ce da ga dobijete. Rekao vam je Putinov Ucitelj Klaus Svab da necete imati nista i da ce da budete sretni.
Platicete cenu, pa uzivajte.
Nađi šta sam napisao, citiraj i natrljaj mi na nos. Slobodno.Opčenito, vas putinofile....jel bar ponekad otvorite koju od prošlih tema i čitate ono što ste napisali?
...mislim da ne, jer verovatno ne bi više pisali nigde, ne samo po forumu....