Rat u Ukrajini (25)

Koji od ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ahahaha, kakav je to kretenčić, to je najbolje šta Rusija ima od svojih sinova?

"Jedan od glavnih ciljeva, kako je Putin rekao, bila je demilitarizacija Ukrajine. Zapravo, ovaj je cilj uglavnom postignut. Ukrajina koristi manje vlastitog oružja. Sve više i više koristi oružje koje joj daje Zapad", rekao je Peskov.

:eek:

Pa daaaaaa, ustvari si mislio pod demilitarizacijom da ne koristi sovjetsko oružje, a to što im Ameri daju nuklearne projektile, to sve spada u demilitarizaciju!
OMFG.
🤡

Sve, sve, ali zli Srbi, ne daju artiljerijsku municiju za jadne Ukre i medved ih sekira bez prestanka:

655A4BF5-AEE1-4863-8CA4-2B7D2E638EAD.jpeg

БЉЕСАК #Russia Након што је политичар Иља Кива, потпуковник Денис (т4) јуче у њемачкој болници објавио смрт шефа Главне НАТО-украјинске обавјештајне управе #Budanov #Desyatnik , након неуспела контраофанзива, разматра могућност мировног споразума и предаје територија.
У коментарима већина Украјинаца подржава #Desyatnik само да се рат ускоро заврши.

Ahahaha, kakav je to kretenčić, to je najbolje šta Rusija ima od svojih sinova?

"Jedan od glavnih ciljeva, kako je Putin rekao, bila je demilitarizacija Ukrajine. Zapravo, ovaj je cilj uglavnom postignut. Ukrajina koristi manje vlastitog oružja. Sve više i više koristi oružje koje joj daje Zapad", rekao je Peskov.

:eek:

Pa daaaaaa, ustvari si mislio pod demilitarizacijom da ne koristi sovjetsko oružje, a to što im Ameri daju nuklearne projektile, to sve spada u demilitarizaciju!
OMFG.
🤡
Nuklearne projektile? Zašto si ovako rano nadrogiran?

БЉЕСАК #Russia Након што је политичар Иља Кива, потпуковник Денис (т4) јуче у њемачкој болници објавио смрт шефа Главне НАТО-украјинске обавјештајне управе #Budanov #Desyatnik , након неуспела контраофанзива, разматра могућност мировног споразума и предаје територија.
У коментарима већина Украјинаца подржава #Desyatnik само да се рат ускоро заврши.
Može, bezuslovna kapitulacija, predaja ZSU, izručivanje Zelenog & Co, kompletne SBU, GUR i Ukro terorista koji su ubijali po Rusiji dok im nisu zavedene mere, pa onda o miru.

Док је Хитлер консолидовао власт, у фебруару 1933. позвао је водеће немачке капиталисте на састанак.Хитлер им је јасно рекао да планира да укине демократију и створи диктатуру, и тражио је новац да помогне намештању „последњих избора“, да „сломи“ левицу.„Приватна предузећа се не могу одржати у доба демократије“, изјавио је Хитлер.Ако би нацисти изгубили мартовске изборе, морали би да масакрирају левицу у грађанском рату, додао је он.Немачки капиталисти су срећно дали Хитлеру милионе, одмах на лицу места, без питања.(Ово је из књиге Нацистички милијардери: Мрачна историја најбогатијих немачких династија)
Fy6d_TWWwAA-hD0

Многи од немачких капиталистичких олигарха данас су потомци нациста.Године 2019., наследница немачке корпорације за колаче Бахлсен, која је експлоатисала нацистички рад робова, одржала је говор у коме се хвалила:„Ја сам капиталиста... Поседујем четвртину Бахлсена и такође сам срећан због тога. Требало би да настави да припада мени. Желим да зарадим новац и купим једрилице од своје дивиденде и слично”.Када је била критикована, наследница је одговорила: „То је било пре мог времена и ми смо принудне раднике плаћали исто као и Немце и добро се понашали према њима“ . ( Ово је потпуно нетачно).„Бахлсен нема због чега да се осећа кривим“, тврди она.Чланови њене породице који су водили Бахлсена били су чланови Нацистичке партије и финансирали су геноцидне СС одреде смрти.Нису се суочили са последицама након завршетка Другог светског рата. Дозвољено им је да задрже своје богатство и наставе са радом у капиталистичкој Западној Немачкој.
Породица немачких олигарха Куандт и даље поседује већи део БМВ-а. Они су потомци нациста, директно повезани са Хитлеровим министром пропаганде Гебелсом. Многи други велики немачки капиталисти данас су наследили милијарде богатства од нацистичких колаборациониста.
Многе од најмоћнијих немачких капиталистичких династија данас су потомци чланова Нацистичке партије који су профитирали од геноцида и ропства током Холокауста. Они поседују корпорације као што су БМВ, Мерцедес-Бенз, Порше, Фолксваген итд. После Другог светског рата, САД и Велика Британија су им дозволиле да преузму ...
Ово је занимљива и важна књига, која нам помаже да разумемо оживљавање фашизма у данашњем свету - и како га спонзоришу неки од истих капиталистичких интереса: „Нацистички милијардери: мрачна историја најбогатијих немачких династија“
4cwaNydM

Poslednja izmena:
САД желе да се отарасе Владимира Зеленског јер је изневерио све планове и наде Запада да победи у сукобу са Русијом.
Првом приликом САД се „спремају да га баце под аутобус“
-Раимонд МцГоверн, бивши аналитичар ЦИА

Dobro se ponekada podsetiti što smo pisali pre godinu dana:

https://forum.krstarica.com/threads/rusija-pokrenula-vojnu-operaciju-u-ukrajini-9.953063/

U stvari, "skoro sve" što su napisali Putinovi obožavatelji pokazalo se kao "suva istina"

Pomalo već fale one mape sa ucrtanim pravcima napredovanja ruske armije, nije više toliko zabavno čitati forum....šmrc
Ako meni odgovaraš onda citiraj moje postove, link na celu temu nemam nameru da otvaram, takve forice zaboravi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back