febo_ch
Elita
- Poruka
- 17.866
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nije dovoljno budala u Rusiji ovog rata ne bi ni bilo.
Imaju problema sa popunjenošću Ukrajinskih letovališta na Krimu, pa dodeljuju nagradne aranžmane po ulicamaЗеленски никад популарнији, обожава га 193% Украјинаца
Лове људе по пијацама
Pogledajte prilog 1363140Pogledajte prilog 1363142

https://forum.krstarica.com/threads...ciju-u-ukrajini-9.953063/page-4#post-44913226Ja ponekad čitam ove teme, od pre godinu i više dana. Ja mislim, da se mora to objaviti kao knjigu, to je neprecenivo, šteta da se izgubi sa vremenom.
Citiram jedno umetničko delo: "Ako poznate nekoga u Kijevu, recite mu da beži..."
![]()
Jednoj babi u predgrađu Moskve jutros zagoreo doručak, uspesi Ukropa se samo nižu...
Pisali ste kad se rusi zalete za dvije sedmice ce do Portugala doci ili gotovo je ovo za tri dana itdDobro se ponekada podsetiti što smo pisali pre godinu dana:
https://forum.krstarica.com/threads/rusija-pokrenula-vojnu-operaciju-u-ukrajini-9.953063/
U stvari, "skoro sve" što su napisali Putinovi obožavatelji pokazalo se kao "suva istina"
Pomalo već fale one mape sa ucrtanim pravcima napredovanja ruske armije, nije više toliko zabavno čitati forum....šmrc
isto ste i za Herson pricali pa se onda malo izgubili sa foruma i ponovo istu pricu poceliOpet debakl na Nova Donjecka.Veliki napad na tom delu ali .ptičica kaze da su ostavili 15komada ispravnog oklopa kao donaciju...
Takoe MuadeJednoj babi u predgrađu Moskve jutros zagoreo doručak, uspesi Ukropa se samo nižu...![]()
Nebo i zemlja ..isto ste i za Herson pricali pa se onda malo izgubili sa foruma i ponovo istu pricu poceli![]()
Ovaj rece 50kom a ne 15kom ostavlejnih ..Lose sam cuo a I cifra mi zvuci bas velika ..Evo malo o tome
Da nije dovoljno budala u Rusiji ovog rata ne bi ni bilo.

Kako nebo i zemlja ,prvo je bilo pada Kijev samo sto nije ,pa ode ponos crnomorske flote Moskva pa onda povlecenje oko Kijeva ,pa povlacenje oko Harkiva ,pa onda izgubiste Herson, pa Putin trazi da se NATO povuce na granice iz 90 tih godina pa dobi duplo vecu granicu sa NATO paktom pa je bilo dolazi zima pocrkase evropljani a ispade da je putin izgubio zapadno trziste a gas nikad jefitiniji i opet rusi pobjedjuju, objasni mi tu logiku molim te ?..
Nebo i zemlja ..