Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.902
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi gde zivis.Nemacka je recimo bila okrenuta zelenoj energiji,puna joj usta bila zelene energije,pa na silu iselise selo Licerat,zbog naslaga uglja.Neke zalihe,slaba zima i samim tim slaba potrosnja su mnogo pomogle da se pregura zima.A bilo je nekih preporuka od EU birokratije da se smanji grejanje za par stepeni,da se narod greje u kolektivnim centrima i jos ponesto,jer su se nadali najgorem.Da nisu,zasto bi to preporucivali?Isto kao sto smo se smrzli ove zime. Znam da su ti ostale samo parole,ali djelujes prilicno pateticno sa ovim nebuloznim izjavama.
To su samo kremljobotske fantazije. Nije bilo ama bas nikakvih problema sa grijanjem, a skladista su jos uvijek dupke puna. Putin je opet ispao budala.Zavisi gde zivis.Nemacka je recimo bila okrenuta zelenoj energiji,puna joj usta bila zelene energije,pa na silu iselise selo Licerat,zbog naslaga uglja.Neke zalihe,slaba zima i samim tim slaba potrosnja su mnogo pomogle da se pregura zima.A bilo je nekih preporuka od EU birokratije da se smanji grejanje za par stepeni,da se narod greje u kolektivnim centrima i jos ponesto,jer su se nadali najgorem.Da nisu,zasto bi to preporucivali?
Uginuli mu prasci zbog deelekrifikacije
Tema zelje cestitke i pozdravi se nalazi na PDF humorRusija ce uskoro neutralizirati sebe, kao bilo kakav faktor u svijetu. Demilitarizacija Rusije je u toku a ekonomija im je ozbiljno naceta.
Nisu to nikakve zelje nego stvarnost. Stupanj kojim se Rusija svakim danom ovog rata kontinuinirano demilitarizira je ogroman. Jasno mi je da vi kromljoboti zivite u iluziji da ruske reserve mogu trajati tisucu godina ali to je naravno obicna nebuloza. Vec nakon godinu dana rata ruska vojska je vec ozbiljno desetkovana, a rat je tek poceo. A resursi za znacajnije naoruzavanje i reorganizaciju vojske ne postoje.Tema zelje cestitke i pozdravi se nalazi na PDF humor
Zašto se onda Biden ne šeta Crvenim trgom skupa sa Zelenskim?Nisu to nikakve zelje nego stvarnost. Stupanj kojim se Rusija svakim danom ovog rata kontinuinirano demilitarizira je ogroman. Jasno mi je da vi kromljoboti zivite u iluziji da ruske reserve mogu trajati tisucu godina ali to je naravno obicna nebuloza. Vec nakon godinu dana rata ruska vojska je vec ozbiljno desetkovana, a rat je tek poceo. A resursi za znacajnije naoruzavanje i reorganizaciju vojske ne postoje.
Rusije je vec izgubila status vojne supersili i postala predmet sprdnje.
Stvar se do bola iskomplikovala sa novim hipersoničnim sistemima, novim HAEMP oružjem koje ima Kina i sve je otišlo daleko i ide velikom brzinom da se situacija prati iz sata u sat.Rusija i US redovno primaju inspektore IAEA.
Da postoje kriticni problemi sa uskladistenim atomskim glavama, znalo bi se.
Dok se za Kinu moraju raditi procene. Jer po NPT nisu duzni da primaju bilo kakve inspekcije i ne pokazuju koliko imaju bojevih glava. A posto se satelitima vidi brdo novih silosa u Kini, a nisu napravljeni za golubove i gugutke, nego za nove atomske glave. U ko zna kojim brojevima, jer silosa ima novih na stotine. Ako raketa nosac nosi vise glava, moze biti i stotine i hiljade novih bombi.
Zato sto to nikada nije ni bila Bidenova namjera. To su samo kremljobotske gluposti u cilju opravdanja brutalne ruske agresije.Zašto se onda Biden ne šeta Crvenim trgom skupa sa Zelenskim?
Ajde, nema štengi, javi mu da je sve ravno.Zato sto to nikada nije ni bila Bidenova namjera. To su samo kremljobotske gluposti u cilju opravdanja brutalne ruske agresije.
Глупо дете само чита текст
sta se cudis oni sopstvenu predaju u vukovaru 91 slaveHrvati poceli da slave povlacenje Vagnera iz Bahmuta![]()

Pametan tekst za razliku od Gretinih pamfletića.Глупо дете само чита текст
Jedina nacija koja slavi svoje porazesta se cudis oni sopstvenu predaju u vukovaru 91 slave![]()
Сваки дан неко срањеMore than 18,000 cows die in Texas dairy farm explosion
One employee was injured in the incident, which resulted in the largest farm fire on record in the US.
Friday 14 April 2023 06:18, UK
A kaj je ovdje pošlo po zlu?
Lupetas jednu istu pricu mesecima a Rusi stabilni kao i pre SVONisu to nikakve zelje nego stvarnost. Stupanj kojim se Rusija svakim danom ovog rata kontinuinirano demilitarizira je ogroman. Jasno mi je da vi kromljoboti zivite u iluziji da ruske reserve mogu trajati tisucu godina ali to je naravno obicna nebuloza. Vec nakon godinu dana rata ruska vojska je vec ozbiljno desetkovana, a rat je tek poceo. A resursi za znacajnije naoruzavanje i reorganizaciju vojske ne postoje.
Jadne životinje.Meni bi,čini mi se, bilo manje žao da je uginulo 18 000 belih AmerikanacaСваки дан неко срање
аууу, биће да СВР саботира а Американци не могу да провале
Rusija je puppet state IR IranNisu to nikakve zelje nego stvarnost. Stupanj kojim se Rusija svakim danom ovog rata kontinuinirano demilitarizira je ogroman. Jasno mi je da vi kromljoboti zivite u iluziji da ruske reserve mogu trajati tisucu godina ali to je naravno obicna nebuloza. Vec nakon godinu dana rata ruska vojska je vec ozbiljno desetkovana, a rat je tek poceo. A resursi za znacajnije naoruzavanje i reorganizaciju vojske ne postoje.