Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.546
Što joj više pomažu to Ukrajina manja.Ima rusija tehnike i raketa i granata, nemojmo se zavaravati..
i zapad to dobro zna. Zato me nervira inertnost u slanju pomoci ukrajini.
rade istu grešku kao 90ih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što joj više pomažu to Ukrajina manja.Ima rusija tehnike i raketa i granata, nemojmo se zavaravati..
i zapad to dobro zna. Zato me nervira inertnost u slanju pomoci ukrajini.
rade istu grešku kao 90ih.
A dobro onda,nastavi da iznosis precizne analize.Tebi ne odgovaram na ništa, Uhvatio sam te par puta u blatantnoj laži. i za mene si cao
Kremljoboti veruju da Rusija danas ima vise tehnike i ljudi nego pre 24.02.2022. Operisani od bilo kakve realnosti.

I ti si svaki dan sve mlađi, iako vrijeme protiče.Ukrajina sigurno ima vise oruzja nego februara 2022. Dosta ljudi jeste poginulo posebno civila, ali agresorovi vojni gubici su sigurno veci.![]()
-,Šalim se, no, zajednica je jača od fragmetiranih državica.
Nije uzalud, Divide et impera.
Da,slazem se,ali funkcionalna.Šalim se, no, zajednica je jača od fragmetiranih državica.
Nije uzalud, Divide et impera.
Zato što bi se onda moralo odreći Krima, Dombasa...A što onda ova ukrajinska vlada nije priznala Kosovo kao što ga nisu priznale ni one pre nje?
Солидарност са Украјином бухаха
Pogledajte prilog 1326994
Pogledajte prilog 1326996
Pogledajte prilog 1326995

U pravu je Agafja,tebi je ispran mozak.To su samo kremljobotske fantazije. Nije bilo ama bas nikakvih problema sa grijanjem, a skladista su jos uvijek dupke puna. Putin je opet ispao budala.
A nisi komentirao zašto blokiraju uvoz?
A prije par mjeseci si arlaukao, zajedno sa ostatkom putkofilskog stada, kako će Europa biti gladna, pa onda kako Europa kupuje svo ukrajinsko žito i krade ga gladnim afrikancima, kad ono međutim, žita ima toliko da se mora ograničiti uvoz jer se prodaje u bescijenje
Putkofili, pamćenje ko u zlatne ribice, cijepljeni protiv stvarnosti, a obraz ko ðon![]()
To u Vijetnam u nije pokitički korektno, tj isticanje nekih zastava.nevjerovatno...koje poniženje...kara ih azija samo tako...(nema USA zastave)
![]()
Cuti bedo jedna pa ti nekom o demilitarizaciji,pa ne moze citava Evropa da nastanca granata koliko Ukri trose a Rusi tuku par puta vise i dovlace nove i ne bune se.A koliko EU ima clanica?Plus gadni pirgavi Englezi i one jajare preko Atlantika.A Rusi to sami iz svojih rezervi dovlace.I ti nekome o demilitarizaciji?!Jesi li razmisljao ko ce i cime da vas brani ukoliko iz nekog razloga Rus resi da udje u Evropu?Cime cete se braniti kada svi zajedno natezete resurse za jednu Ukrajinu?!Nisu to nikakve zelje nego stvarnost. Stupanj kojim se Rusija svakim danom ovog rata kontinuinirano demilitarizira je ogroman. Jasno mi je da vi kromljoboti zivite u iluziji da ruske reserve mogu trajati tisucu godina ali to je naravno obicna nebuloza. Vec nakon godinu dana rata ruska vojska je vec ozbiljno desetkovana, a rat je tek poceo. A resursi za znacajnije naoruzavanje i reorganizaciju vojske ne postoje.
Rusije je vec izgubila status vojne supersili i postala predmet sprdnje.
I ti si svaki dan sve mlađi, iako vrijeme protiče.
Prkosiš drugom zakonu termodinamike a da ni ne trepneš.

Zabranjen je uvoz žita iz Ukrajine jer koriste pesticide toksične i u hemijskim tragovima. Neko iz Klovnovljeve partije ima fabriku koja samo to može da proizvede pa je moralo sve da se kupi, i time prska, kao i obično.A nisi komentirao zašto blokiraju uvoz?
A prije par mjeseci si arlaukao, zajedno sa ostatkom putkofilskog stada, kako će Europa biti gladna, pa onda kako Europa kupuje svo ukrajinsko žito i krade ga gladnim afrikancima, kad ono međutim, žita ima toliko da se mora ograničiti uvoz jer se prodaje u bescijenje
Putkofili, pamćenje ko u zlatne ribice, cijepljeni protiv stvarnosti, a obraz ko ðon
Kad je neko pod uticajima vesti i zastrašivanja sa N1 pa se uplaši… situacija druge strane je krajnje opasna, ne ruska, a da treba biti daleko oštriji prema Ukrima, to je fakat.Uglavnom Iig je u pravu,cifut iz Kremlja mora da ide,fijasko ovog rata ce se tek videti,pokusavaju severnokorejskim nacinom da kontrolisu narativ i da se ne postave prava pitanja.
-,Tebi ne odgovaram na ništa, Uhvatio sam te par puta u blatantnoj laži. i za mene si cao
Pa jel vidis da je u pravu?To zito je bilo namenjeno Africi a ne Poljskoj(za koju geografija kaze da nije u Africi) .Vidis da je IPAK Evropa krala zito?I nemojte vi o OBRAZU,nema potrebe.Znamo se.A i istorija ponesto kaze o vama.A nisi komentirao zašto blokiraju uvoz?
Putkofili, pamćenje ko u zlatne ribice, cijepljeni protiv stvarnosti, a obraz ko ðon![]()
Reče blatantni trol i nastavi da troluje.Tebi ne odgovaram na ništa, Uhvatio sam te par puta u blatantnoj laži. i za mene si cao
Ne slazem se,previse si ostrascenKad je neko pod uticajima vesti i zastrašivanja sa N1 pa se uplaši… situacija druge strane je krajnje opasna, ne ruska, a da treba biti daleko oštriji prema Ukrima, to je fakat.
Ma neka kradu.Pa jel vidis da je u pravu?To zito je bilo namenjeno Africi a ne Poljskoj(za koju geografija kaze da nije u Africi) .Vidis da je IPAK Evropa krala zito?I nemojte vi o OBRAZU,nema potrebe.Znamo se.A i istorija ponesto kaze o vama.