Bojan_BRT
Elita
- Poruka
- 18.138
Time sto uzdizes azov pretpostavljam koje si ideologije.вали ли им војске око Бахмута и свуда на 1000км??
пушти гробља, ено Азов су дигли из мртвих јачи него икад и убија више Руса него икад
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Time sto uzdizes azov pretpostavljam koje si ideologije.вали ли им војске око Бахмута и свуда на 1000км??
пушти гробља, ено Азов су дигли из мртвих јачи него икад и убија више Руса него икад
Азов убија и растјерује Русе на буљуке око БахмутаНе узимај тај отров од дроге. Видиш да утиче на разум.
одвратно ми је што постоје и још одвратније што их Руси нијесу збрисали за сва временаTime sto uzdizes azov pretpostavljam koje si ideologije.
Ti mi imaš ratnog iskustva možda? Gde si se krio od poziva?Руси су посрани
Мариупољ је требао пасти за пет дана умјесто тога Азов их је гуз ио три мјесеца и уништили су цијели град
ебо то и таке "побједе" (ал добро видим да већина вас и нема нека ратна искуства да схвати шта то значи)
ниједној војсци у цијелој историји ратовања није одговарало да ЗАПНЕ на једном мјесту и граду
Руска војска данас није ни близу Совјетској прије 30 година што је јадно а требали су бити свјетлосне године испред
да сам се крио и ја би био навијач и дркаџија ко и виTi mi imaš ratnog iskustva možda? Gde si se krio od poziva?
а могли су узети град за 3 дана
и опет имају бројчану надмоћ над Русима свуда, чак и око Бахмута??По хиљадити пут ти кажем да Рујама није битан простор, територија, већ дератизација. Успели су да потпуно униште преко триста хиљада а оставили су неспособне остатак до милиона.
Азов убија и растјерује Русе на буљуке око Бахмута
по десет на сваком видео снимку прати их па да видишВидим. Убише десет Руса, то је огроман губитак.
и опет имају бројчану надмоћ над Русима свуда, чак и око Бахмута??
Ceceni su ih pekli na raznju po ulicama.Азов убија и растјерује Русе на буљуке око Бахмута
Руси не могу узети БахмутИмају али им баш нимало не вреди. Не могу Зеленку ни одмор да приуште. Онај недосањани.
ено их око Бахмута разгоне РусеCeceni su ih pekli na raznju po ulicama.
Bice da ti azov nocas sprzen fosforom u citadeliено их око Бахмута разгоне Русе
мај 13, дан побједе над курцем палцемBice da ti azov nocas sprzen fosforom u citadeli
Od te kontraofanzive Ukrajina sve manja.знаш како, будите људи и дајте ријеч да ћете нестати са ове теме ако Укри покидају Русе још једном
ко и њих пар који су обећавали руску контру одма сутрадан да би затим пало све од Харкова до Лисичанска за 3 дана
да ли ћете отићи са ове теме ако рецимо падне Мариупољ?Od te kontraofanzive Ukrajina sve manja.
Zeleni je obecao da ce Mariupolj biti vracen do Evrovizije ove godine.да ли ћете отићи са ове теме ако рецимо падне Мариупољ?
pa to je generalno neki plan, sad videcemo kolko od toga ce da se sprovedeНије ми јасно, упркос свему !! Како неко може уопште да помисли да овај рат заврши тако што ће Украјина изаћи на своје границе из 2022. узети Крим и постати чланица НАТО пакта где ће НАТО инсталирати своје ракете и трупе. Да ли ви који ово предвиђате заиста верујете у овакав исход ?