Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Zasto kriju lice,Обука наших добровољаца
Ako se bore za pravednu i ispravnu stvar
Oh, wait
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto kriju lice,Обука наших добровољаца
joook , pokusavam da razumem ali ..Ako znas ruski nije strasno
Xi dosao na tri dana kod Putina, da na miru podele kartu sveta......bez uplitanja USA i EU, dok africkim zemljama ostavljaju da slobodno biraju gde ce i sa kime...onaj turista Blinken *dzabe krecio* i obilazio Afriku, samo im ga je popusio...ce i Све пада, а Немци су се смрзли још у децембру.
Руши се Европа, све нестаје, сви Ладу возе и моле Путина да се помире.
Da, postoje izvesne sličnosti. U stvari frapantno je kako je preslikano.Не видиш сличности у ономе што се десило нама 1999 и оног што се данас дешава Украјини?
Pa nameštaju ih Amerikanci kao što su namestili i Ukrajince.
I biće namešteni.Hrvatska će isto morati da šalje vojsku da ratuju protiv Rusije.Sve očiglednije.
Па тај Христ у кога верујеш је рекао и у тој истој Библији пише да ће саградити своју Цркву и да је нико неће надвладати,Ne, ja sam Srbin Hriscanin.
Nisam ni pravoslavan, ni katolik
Imam Bibliju, i u njoj pise da verujem u Hrista Spasitelja. Ne u Crkve etc
To su vase sekte
Данас је у #Летонији одржана парада у знак сећања на локалне "легионаре" нацистичког Вафен-СС-а Прошлог маја, 19-годишњи Александар Дубјако ухапшен је зато што је махао #руском заставом и обележавао помен оних који су погинули победивши #нацисте. Ово је Вон Дер Леиенова #Европа 2023
Onaj nalog sto su Rusi podneli za ovu *hasku bagru* kao kontrameru, trebaju proglasiti *za lov na placenike* i priznati *gradjansko hapsenje* istih, i ponuditi neku pristojnu nagradu za privodjenje pravdi, ali ne u Hag, nego u Moskvu, gde ce im se pravedno suditi.Налог за хапшење који је издао ИЦЦ може се схватити само као шала.
Суд који нема надлежност над Русијом или руским савезницима. Друго, убиство више од 130 деце у Донбасу од стране Украјинаца из 2014. није злочин, али спасавање 17.000 деце из ратне зоне је злочин.
Срамота!
Zasto kriju lice,
Oh, wait
Jel to pracka
Nisam siguran da će Rusija imati razumevanja za Poljsku kao što je imala za Ukrajinu.Ne znam ni kako će to izvesti Poljaka.Rusiju ne zanima Poljska.Ne žele da ulaze u nju.Šta će poljaci da urade?
Njima je zima, sneg, smrzavaju se. I ja bi navuko sal.Ох вејт
Буххаххххахах
Ох вејт
Pogledajte prilog 1313429
Pogledajte prilog 1313430
Pogledajte prilog 1313431
Pogledajte prilog 1313432
Čemu ovako dramatična muzika za automobil na baterije?
izgledaJel to pracka
Zasto kriju lice,
Oh, wait
Ово је био други шамар данасNjima je zima, sneg, smrzavaju se. I ja bi navuko sal.
Vi ste rekli da rusi to cekaju, pa kad smrzne u Minhenu ulazite u Estoniju
Kad ono