Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
viber_image_2023-03-21_04-33-26-573.jpg

Налог за хапшење који је издао ИЦЦ може се схватити само као шала.
Суд који нема надлежност над Русијом или руским савезницима. Друго, убиство више од 130 деце у Донбасу од стране Украјинаца из 2014. није злочин, али спасавање 17.000 деце из ратне зоне је злочин.
Срамота!

ce i Све пада, а Немци су се смрзли још у децембру.
Руши се Европа, све нестаје, сви Ладу возе и моле Путина да се помире.
Xi dosao na tri dana kod Putina, da na miru podele kartu sveta......bez uplitanja USA i EU, dok africkim zemljama ostavljaju da slobodno biraju gde ce i sa kime...onaj turista Blinken *dzabe krecio* i obilazio Afriku, samo im ga je popusio... :hahaha:
:zcepanje:

Не видиш сличности у ономе што се десило нама 1999 и оног што се данас дешава Украјини?
Da, postoje izvesne sličnosti. U stvari frapantno je kako je preslikano.
Nacisti su protiv nas napravili zločinačku koaliciju od 22 države, sada su isto napravili koaliciju protiv Rusije. Doduše nešto veću.
Takođe su uveli neviđene ekonomske sankcije i onda i sada.
Evo pokušavaju i neki međunarodni zločinački sud.
Medijska haranga i dehumanizacija Srbije i Rusije je ista, samo je u naše vreme bilo manje zastupljeno društvenih mreža i praktično nije bilo videa sa mobilnih telefona.

Pa nameštaju ih Amerikanci kao što su namestili i Ukrajince.
I biće namešteni.Hrvatska će isto morati da šalje vojsku da ratuju protiv Rusije.Sve očiglednije.

Вероватно си у праву али је код Пољака љубав према Американцима неизмерна. Њихов највећи херој је Ричард Куклински, онај што им је некако доставио планове Варшавског пакта о размештају трупа. Био је пуковник у Варшавском пакту, побегао у Америку где му се семе затрло.

Ne, ja sam Srbin Hriscanin.
Nisam ni pravoslavan, ni katolik

Imam Bibliju, i u njoj pise da verujem u Hrista Spasitelja. Ne u Crkve etc

To su vase sekte
Па тај Христ у кога верујеш је рекао и у тој истој Библији пише да ће саградити своју Цркву и да је нико неће надвладати, :rtfm:и који си онда ти сад где ћеш и куд ћеш. :vnaocare:

Данас је у #Летонији одржана парада у знак сећања на локалне "легионаре" нацистичког Вафен-СС-а Прошлог маја, 19-годишњи Александар Дубјако ухапшен је зато што је махао #руском заставом и обележавао помен оних који су погинули победивши #нацисте. Ово је Вон Дер Леиенова #Европа 2023

И њима ће доћи црни петак, не брини.

Налог за хапшење који је издао ИЦЦ може се схватити само као шала.
Суд који нема надлежност над Русијом или руским савезницима. Друго, убиство више од 130 деце у Донбасу од стране Украјинаца из 2014. није злочин, али спасавање 17.000 деце из ратне зоне је злочин.

Срамота!
Onaj nalog sto su Rusi podneli za ovu *hasku bagru* kao kontrameru, trebaju proglasiti *za lov na placenike* i priznati *gradjansko hapsenje* istih, i ponuditi neku pristojnu nagradu za privodjenje pravdi, ali ne u Hag, nego u Moskvu, gde ce im se pravedno suditi.

Nisam siguran da će Rusija imati razumevanja za Poljsku kao što je imala za Ukrajinu.Ne znam ni kako će to izvesti Poljaka.Rusiju ne zanima Poljska.Ne žele da ulaze u nju.Šta će poljaci da urade?

Ја сам апсолутно сигуран да неће према Пољацима имати ни трунке самилости, ни трунке обзира.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back