Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па и овај дјелује рањен, шта знам бизарно је рањене људе мрцварити без обзира што је са дроном.
Али ето овај режим украјински има те неке своје фетише.Зато ће проћи како ће проћи.
Pa vidi, dron ne može da uzme zarobljenika. Može ili da ubije, ili da ga pusti. E sad, ne bi bio lepo da ovaj utekne, oporavi se, i onda opet nazad da ubija ukrajinske žene i decu.

I uzalud se Ukrajinci trude postati Anglosasi kad su oni Slaveni i bliži im ruski od ijednog drugog jezika. Ali, prokušani zapadnjački modus operandi, vatrena voda i šarene perlice...

ja ne verujem da su oni umislili da ne budu Sloveni, a ne verujem ni u neku bliskost naroda jer su Sloveni, Germani itd...

Holandjani ne vole Nemce. Sta ima Spanija sa Rumunijom. Meni je to sve u praksi pokazano kao nedelotvorno.

Jeste Rusi su Sloveni kao i mi Srbi cak smo i pravoslavni, ali nas temperament, mentalitet pa i poimanje pravoslavlja je veoma razlicito. Rusi su naa veoma jedan dalek i udaljen narod.

rusi su nasa braca

ti mozes da brboces sta hoces

jesam li ikada rekao lose o brocima iz donbasa koji brane svoj prag od nacista?

jesam l ista rekao lose o kadirovcima? ne jer znam da su iz pravih razloga tui i svojih licnih ubedjenja

o placenicima i robijasima ne mogu da imam dobro misljenje
то је мишљење ђенерала сеоске страже

да, у рат се иде бирајући ко је свијетли морални примјер а ко није. У рату нема романтике, него је ружан, одвратан и бесмислен. да ли је мени боље да имам плаћенике или да нико не обавља посао који они раде, хмм :eek::think:

Tesko onome koga Rus brani.

Армянский депутат потребовал от российских миротворцев заняться разблокированием Лачинского коридора​

FnFVQTLWQAMYNyp.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
то је мишљење ђенерала сеоске страже

да, у рат се иде бирајући ко је свијетли морални примјер а ко није. У рату нема романтике, него је ружан, одвратан и бесмислен. да ли је мени боље да имам плаћенике или да нико не обавља посао који они раде, хмм :eek::think:
Fn3d0mpWQAAThoR.jpg

Kakvo crno “otimanje”?! Ukrajinac Hruščov ga je oteo Rusima i poklonio takozvanoj Ukrajini. Šta ti tu nije jasno?
Jos da dodas i da su ga Rusi priznali i nakon sto im je Ukrajina poklonila sav svoj atomski arsenal garantovali joj suverenitet i integritet i obavezali se da ce ga cuvati u njenom sastavu...Nego reci nam jer i ove ostale teritorije Hruscov poklonio Ukrajini ili je tu neki drugi razlog?

Pa vidi, dron ne može da uzme zarobljenika. Može ili da ubije, ili da ga pusti. E sad, ne bi bio lepo da ovaj utekne, oporavi se, i onda opet nazad da ubija ukrajinske žene i decu.
Каква патетика да ти ниси можда из Федералне Босне? :lol:
Заборавио си рећи силују украјинке а шта друго раде на фронту мој ти.

komentar sa yt:
"the drone has been there almost daily for the last year, it can be seen almost daily on flightradar24. The interesting thing is that the drone always flies at 50-55,000 feet, which is very high and well above the hight that domestic airliners fly. Its interesting that SU-27's in particular did this, as they can fly at up to 62,00 feet. Not all fighter jets can operate at the drones height, it looks like they were sent to do a job on it."

Па и овај дјелује рањен, шта знам бизарно је рањене људе мрцварити без обзира што је са дроном.
Али ето овај режим украјински има те неке своје фетише.Зато ће проћи како ће проћи.
колко год одвратно изгледало то је рат.
Исти к. бацио бомбу из дрона или са 30м руком или из ручног бацача граната
ви изгледа не разумијете да се у рату убија и да ту нема ништа ни добро ни љепо.

колко год одвратно изгледало то је рат.
Исти к. бацио бомбу из дрона или са 30м руком или из ручног бацача граната
ви изгледа не разумијете да се у рату убија и да ту нема ништа ни добро ни љепо.

За њих у рату гину само Укри, не могу појмити да су губици Руса стравични( као и Украјинаца). За домаће русофиле руски војник је непобедив, неуништив, осим када се тактички повуче.

За њих у рату гину само Укри, не могу појмити да су губици Руса стравични( као и Украјинаца). За домаће русофиле руски војник је непобедив, неуништив, осим када се тактички повуче.
обе стране су слични могућности и главни црта
Тако да сигурно гину доста и једни и други. Кога дрон види наебао је..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back