Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Већина ових снимака се односи на већ разбијене положаје руске војске, дакле углавном рањени који се не стигну склонити.
Нисам примјетио сличне снимке са друге стране и не контам чему служи ово?
Руска војска гађа утврђене положаје, не видим иживљавање над заробљеницима а још мање над рањеним војницима.
Не кажем да се то не дешава и даље не видим смисао објаљивања оваквих снимака.Рањени војник се више не врати на фронт.
у чему је разлика ако ти погодиш некога аутоматском пушком?
да ли си ти сигуран да си га погодио?
да ли ти иде у прилог кад приђеш противником положају да је овај мртав и да је сигурно мртав, или да се претвара, да је лакше рањен и да убије тебе и некога од вас?

Рат је пакао тешко замислив
мој први сусрет са тим је био да човјек у голим рукама држи цијелу своју утробу

колко год одвратно изгледало то је рат.
Исти к. бацио бомбу из дрона или са 30м руком или из ручног бацача граната
ви изгледа не разумијете да се у рату убија и да ту нема ништа ни добро ни љепо.
Да али гледао сам десетине оваквих снимака са украијнске стране, углавном рањени људи остали после борби.Не контам поенту.
Овјеравају рањене војнике јер већина се лако склања од јебеног дрона.
Не кажем да Руси не раде слично али барем не постављају такве снимке већ како гађају хаубице, тенкове, утврђене бункере и слично.
Ако мене питаш огромна је разлика у филозофији ратног извјештавања.Ово је исис болест и на граници бизарног.

Poslednja izmena:
Jos da dodas i da su ga Rusi priznali i nakon sto im je Ukrajina poklonila sav svoj atomski arsenal garantovali joj suverenitet i integritet i obavezali se da ce ga cuvati u njenom sastavu...Nego reci nam jer i ove ostale teritorije Hruscov poklonio Ukrajini ili je tu neki drugi razlog?
Mapa-Ukrajine-1.jpgEvo ti pa pogledaj originalnu Ukrajinu obelezena ti je zutom bojom.Sve drugo je poklonjeno od Ruskih teritorija.Rusi fakticki nisu ni dosli do Ukrajine.Neka im ostave ovo njihovo zuto i nek se jebu i oni i SAD i EU.

Poslednja izmena od moderatora:
Да али гледао сам десетине оваквих снимака са украијнске стране, углавном рањени људи остали после борби.Не контам поенту.
Овјеравају рањене војнике јер већина се лако склања од јебеног дрона.
Не кажем да Руси не раде слично али барем не постављају такве снимке већ како гађају хаубице, тренкове, утврђене бункере и слично.
Ако мене питаш огромна је ралзика у филозофији ратног извјештавања.Ово је исис болест и на граници бизарног.
ту се слажемо да су Укри једнако ако не и више одвратни него ИСИС. Море примјера је ђе се не понашају као људи и војници него као канибали

али ипак посматрај то са лица мјеста. нек си ти 20-годишњак који је у ситуацији убиј или умри и не пада ти на памет пуно други ствари.

у чему је разлика ако ти погодиш некога аутоматском пушком?
да ли си ти сигуран да си га погодио?
да ли ти иде у прилог кад приђеш противником положају да је овај мртав и да је сигурно мртав, или да се претвара, да је лакше рањен и да убије тебе и некога од вас?

Рат је пакао тешко замислив
мој први сусрет са тим је био да човјек у голим рукама држи цијелу своју утробу
Па види се на снимку да се не могу помјерити нити бјежати.Капираш болесно је јер је равно стрељану ратних заробљеника.
Не говорим ништа за украјинске успјехе када погоде војника у борби или тенк.Моја замјерка је да када се погледају ови снимци 90 посто се односи на већ разбијене положаје гдје су остали факинг рањеници, гдје их бизарно гањају док се они једва крећу.Овјеравају их и мрцваре а што је најгоре ни то не раде ефикасно, већина их преживи израњавана додатно од ових петеради.

Pogledajte prilog 1311131Evo ti pa pogledaj originalnu Ukrajinu obelezena ti je zutom bojom.Sve drugo je poklonjeno od Ruskih teritorija.Rusi fakticki nisu ni dosli do Ukrajine.Neka im ostave ovo njihovo zuto i nek se jebu i oni i SAD i EU.
Svaka drzava ima istorijat svoje teritorije kao i nasa, nisu ni svi delovi Srbije iz istog vremena....Ali Ukrajinci nisu Rusi kao sto ni Austrijanci nisu Nemci...Tvoja bolesna objasnjenja svakako su uvod u ratove...

Poslednja izmena od moderatora:
ту се слажемо да су Укри једнако ако не и више одвратни него ИСИС. Море примјера је ђе се не понашају као људи и војници него као канибали

али ипак посматрај то са лица мјеста. нек си ти 20-годишњак који је у ситуацији убиј или умри и не пада ти на памет пуно други ствари.
Да али ово није та ситуација, негдје на сигурици сједи неко и управља дроном који прогања остатке неког вода или јединице.
Обрати пажњу углавном је питању већ изгубљена кота гдје су остали рањени.Овај дрон што носи мале бомбице је поприлично спор и од њега се војник лако склони.Ово су дронови који буквално лешинаре и тај моменат ми није јасан.Ајде што то раде већ објављују такве неетичке сцене као вид побједе и хвале се јавно како су ето разбили Русе.Далеко је то од истине.

Poslednja izmena:
Svaka drzava ima istorijat svoje teritorije kao i nasa, nisu ni svi delovi Srbije iz istog vremena....Ali Ukrajinci nisu Rusi kao sto ni Austrijanci nisu Nemci...Tvoja bolesna objasnjenja svakako su uvod u ratove...
Ukri su Rusi kojima su K und k i Lenjin isprali mozak. Tzv Ukrajina nema sopstvenu teritoriju i sve što drže je okupirano, s svaki Ukrop zaslužuje sud i podužu robiju.

Па види се на снимку да се не могу помјерити нити бјежати.Капираш болесно је јер је равно стрељану ратних заробљеника.
Не говорим ништа за украјинске успјехе када погоде војника у борби или тенк.Моја замјерка је да када се погледају ови снимци 90 посто се односи на већ разбијене положаје гдје су остали факинг рањеници, гдје их бизарно гањају док се они једва крећу.Овјеравају их и мрцваре а што је најгоре ни то не раде ефикасно, већина их преживи израњавана додатно од ових петеради.
гњусно је то називати петардом, јер кад ручна бомба или бомба из подцјевног бацача експлодира на пар метара од некога, то су оштећења за цијели живот и физичка и психичка

Ево овај снимак, јасно се види да је рањен војник и они га овјеравају.Ово је равно стрељању.
При томе немају обзира да је на стотине украјинских војника по руским затворима.Тотално лудило које ће их коштати руске незамисливе освете.
Већ сада су ушли у фазу да Русима не пада на памет да се повуку већ напротив иде се до кости.

I sta sad, dokazao si ono sto sam ja rekao,a to je da narod ne moze biti optuzen niti osudjen za genocid... Optuzeni su pojedinci u lancu komandovanja....Ali tvoji ubedjuju narod da ih brani, jer je satro i narod optuzen..

Netacno. To je vazilo za Kraljevine gdje je drzava odvojena od drustva, i nije u redu da vitezi koji ratuju ubijaju zemljoradnike kmetove na primjer. U demokratiji drustvo placa poreze, glasa, navija, ucestvuje u drzavi u ratu, i dakle narod je legitimna meta teske artiljerije i kazne rata.

Ево овај снимак, јасно се види да је рањен војник и они га овјеравају.Ово је равно стрељању.
При томе немају обзира да је на стотине украјинских војника по руским затворима.Тотално лудило које ће их коштати руске незамисливе освете.
Већ сада су ушли у фазу да Русима не пада на памет да се повуку већ напротив иде се до кости.
Ajde mi malo objasni ratno pravo. Da li ranjeni vojnik znači da se predao? Koliko ranjen? I što ako dođu njegovi da ga skupe, njih onda ne smiješ gađati ili kako?
Ozbiljno pitam, ne znam kako to funkcionira.

Bez odmazde u odgovarajućim proporcijama koja bi pogodila svakog živog Ukra to neće stati. Prosto po dve taktičke na jednu Ukro granatu.

I sta sad, dokazao si ono sto sam ja rekao,a to je da narod ne moze biti optuzen niti osudjen za genocid... Optuzeni su pojedinci u lancu komandovanja....Ali tvoji ubedjuju narod da ih brani, jer je satro i narod optuzen..
Dakle Nemci koji su sa zadovoljstvom ubijali milione “nisu krivi”, za sve je “kriv Hitler” koji inače lično nikog nije ubio

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back