Rat u Ukrajini (21)

Da li će se rat proširiti van Ukrajine?

• Ukupno glasova
    119
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato jer si onda automatski bad guy, što kao plaćenik definitivno jesi, ili kao Wagner / Tutina kažnjenička bojna

U podrumu vukovarske bolnice, nekoliko sati prije smrti, u kratkome intervjuu francuskim reporterima je rekao:

"Izgubio sam previše prijatelja, vidio sam previše ljudi kako plaču, previše patnji. Više su mi puta predložili da izađem iz Vukovara i vratim se u Francusku, ali ja sam ostao. Izgubili smo. Znao sam da će biti teško, ali nisam mislio da će biti tako strašno, osobito za civile. Ja sam kao dragovoljac došao u Vukovar. To je moj izbor, i u dobru i u zlu. Zašto kao dragovoljac? Jer mislim da im treba pomoći. Zbog toga sam izabrao njihovu stranu. Što za vas zapravo simbolizira Vukovar? Klaonicu. Klaonicu. Klaonicu."
Respekt za stav.

Saudijci im okreću leđa sve otvorenije.

Petrodolar je prošlost.
China-brokered Iran-Saudi deal raises red flags for US | The Hill
Credit Suisse shares crash as Saudi investor rules out more funds | CNN Business
Saudi Arabia rejects US request to increase oil production | Middle East Eye
Strengthened China-Saudi ties raise prospects for use of yuan in oil settlement - Global Times

...

Ma jok bre, cveta prijateljstvo.

Poland will hand over the first four MiG-29s to Ukraine in the coming days - Andrzej Duda.

According to the President of Poland, more than ten fighters are still in stock. We are talking about the MiG-29 aircraft, which at one time went to Poland from Germany (GDR). Earlier, Poland has already transferred parts for the MiG-29 to Ukraine.

Ovakvim ratovanjem docicete do Djepra polako i sporo, ako rat traje godinama nema sumnje da cete tamo stici i ostvariti ciljeve otimanja dela Ukrajine...Medjutim, nece niko da vas ceka sa takvim ratovanjem i toliko dugo, jos malo i ide nova velika ofanziva Ukrajinske armije...
Malo ti je kontradiktorna izjava. Šta će se desiti? Uzeće Rusi delove Ukrajine, nema sumnje..., ali Ukrajinci spremaju ofanzivu. Ko to neće da čeka Ruse? Kao da igraju žmurke, pa im neko dao fore i broji, ne do 10, nego do 100.

Напад на руски авион у неутралном простору био би објава рата - руски амбасадор у САД Антонов

Након обарања америчког дрона, амерички сенатор Линдзи Грем позвао је Бајденову администрацију да упозори Москву да ће руски авиони бити оборени у међународном свемиру када се приближе објектима у земљи. У одговору на то, руски амбасадор у Сједињеним Државама Анатолиј Антонов је приметио да такве изјаве „надилазе здрав разум“.

„Намерни напад на руску летелицу у неутралном ваздушном простору није само злочин по међународном праву, већ и отворена објава рата највећој нуклеарној сили“, рекао је Антонов.
Naoružati ih nuklearnim oružjem i ubaciti koordinate, pa nek probaju.

Hahaha dve kapi benzina i malo turbolencije su dovoljni da obore dron od 100 miliona dolara!

Za F-35 bi bio dovoljan onaj avion za zaprasivanje komaraca sto leti po selu na leto!!

Jebbemti ja trulu Ameriku i njihove raspalu tehnologiju!!
introusdrone.png

Sledece...

1874119_loznicabice-i-zaprassivanje-komaraca-iz-vazduha_ls.jpg

Malo ti je kontradiktorna izjava. Šta će se desiti? Uzeće Rusi delove Ukrajine, nema sumnje..., ali Ukrajinci spremaju ofanzivu. Ko to neće da čeka Ruse? Kao da igraju žmurke, pa im neko dao fore i broji, ne do 10, nego do 100.
Ako se ovako rat nastavi osvajaci ce polako napredovati, medjutim ni oni nemaju vecne zalihe, a i Ukrajinci nece cekati celu ovu godinu bez velike ofanzive u kojoj ce vas dobrano poterati i isterati sa velike teritorije kao i prilikom proslogodisnje ofanzive...

Hahaha dve kapi benzina i malo turbolencije su dovoljni da obore dron od 100 miliona dolara!

Za F-35 bi bio dovoljan onaj avion za zaprasivanje komaraca sto leti po selu na leto!!

Jebbemti ja trulu Ameriku i njihove raspalu tehnologiju!!
Pogledajte prilog 1311106

Sledece...

1874119_loznicabice-i-zaprassivanje-komaraca-iz-vazduha_ls.jpg
Su-27 sam video uzivo na pisti,pored njega je bio MIG-29,kao izgracka izgleda spam Suhoja,ogroman avion.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back