Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.307
Naknadu za komičara ili taksista ili predsjednika države?Ne, vaznost ima je li primio naknadu ili nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naknadu za komičara ili taksista ili predsjednika države?Ne, vaznost ima je li primio naknadu ili nije.
RAtovali su jer su voleli NDH. A I NDH je volela njih.Tako je, i nije bio jedini, upoznao sam neke, a Francuz je legenda i o njemu se zna svaki detalj.
Kakvi mrtvi plaćenici
Respekt za stav.Zato jer si onda automatski bad guy, što kao plaćenik definitivno jesi, ili kao Wagner / Tutina kažnjenička bojna
U podrumu vukovarske bolnice, nekoliko sati prije smrti, u kratkome intervjuu francuskim reporterima je rekao:
"Izgubio sam previše prijatelja, vidio sam previše ljudi kako plaču, previše patnji. Više su mi puta predložili da izađem iz Vukovara i vratim se u Francusku, ali ja sam ostao. Izgubili smo. Znao sam da će biti teško, ali nisam mislio da će biti tako strašno, osobito za civile. Ja sam kao dragovoljac došao u Vukovar. To je moj izbor, i u dobru i u zlu. Zašto kao dragovoljac? Jer mislim da im treba pomoći. Zbog toga sam izabrao njihovu stranu. Što za vas zapravo simbolizira Vukovar? Klaonicu. Klaonicu. Klaonicu."
Eto, onda su zato ratovali.RAtovali su jer su voleli NDH. A I NDH je volela njih.
Mislis kako mi kazemo za njih, jer oni o nama i ne misle...Recimo kao sto Hrvati ili Muslimani kazu za nas Srbe.Ili ona Engleska g*vna.
HAHAHAHA NEKA POSTAVI NEKO KO JE U MOGUCNOSTI KLIP SA ONOG AMERICKOG DRONA, GDE SE VIDI KAKO GA SUHOJ SALICE OTPOZADI I URINIRA PO NJEMU HAHAHAH
IMA GA NA TELEGRAMU..
KAKVO PISANJE PO NATO ZGADIJI!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ima tome vise vekova pre pojave nacizma...Probali su i milom, jer je po tadasnjim pravilima taj poklon, poklon vladaru, a sledeci vladar ga vraca, medjutim mi smo resili da zadrzimo....Pokušavali su oni u nekoliko navrata da vrate "poklonjeno". I da, jednom su bili na strani nacista.
Saudijci im okreću leđa sve otvorenije.
Petrodolar je prošlost.
China-brokered Iran-Saudi deal raises red flags for US | The HillPotvrdio QAnon
Naknadu za komičara ili taksista ili predsjednika države?
Nemaju baš nikakva. Rules based International order kaže da se pita Kina.И шиптари онда имају права, а?
Malo ti je kontradiktorna izjava. Šta će se desiti? Uzeće Rusi delove Ukrajine, nema sumnje..., ali Ukrajinci spremaju ofanzivu. Ko to neće da čeka Ruse? Kao da igraju žmurke, pa im neko dao fore i broji, ne do 10, nego do 100.Ovakvim ratovanjem docicete do Djepra polako i sporo, ako rat traje godinama nema sumnje da cete tamo stici i ostvariti ciljeve otimanja dela Ukrajine...Medjutim, nece niko da vas ceka sa takvim ratovanjem i toliko dugo, jos malo i ide nova velika ofanziva Ukrajinske armije...
Naoružati ih nuklearnim oružjem i ubaciti koordinate, pa nek probaju.Напад на руски авион у неутралном простору био би објава рата - руски амбасадор у САД Антонов
Након обарања америчког дрона, амерички сенатор Линдзи Грем позвао је Бајденову администрацију да упозори Москву да ће руски авиони бити оборени у међународном свемиру када се приближе објектима у земљи. У одговору на то, руски амбасадор у Сједињеним Државама Анатолиј Антонов је приметио да такве изјаве „надилазе здрав разум“.
„Намерни напад на руску летелицу у неутралном ваздушном простору није само злочин по међународном праву, већ и отворена објава рата највећој нуклеарној сили“, рекао је Антонов.
JEl veruješ možda i u štrumpfove? I u leteće medvediće?Eto, onda su zato ratovali.
Ono što je neupitna činjenica je da nije bio plaćenik.
Ako se ovako rat nastavi osvajaci ce polako napredovati, medjutim ni oni nemaju vecne zalihe, a i Ukrajinci nece cekati celu ovu godinu bez velike ofanzive u kojoj ce vas dobrano poterati i isterati sa velike teritorije kao i prilikom proslogodisnje ofanzive...Malo ti je kontradiktorna izjava. Šta će se desiti? Uzeće Rusi delove Ukrajine, nema sumnje..., ali Ukrajinci spremaju ofanzivu. Ko to neće da čeka Ruse? Kao da igraju žmurke, pa im neko dao fore i broji, ne do 10, nego do 100.
Ne možeš da otmeš nekome nešto što nije njegovo. Polonizovani Rusi imaju prost izbor: u Rusiju sa teritorijom ili u Poljsku pešice. Trećeg nema.To je sve od otimanja Krima...Svasta tu ima naravno, ali da je to ukrajinski narod nacisticki bi bilo isto tako nenormalno reci kao damkazes za neki narod da je genocidan...
Su-27 sam video uzivo na pisti,pored njega je bio MIG-29,kao izgracka izgleda spam Suhoja,ogroman avion.Hahaha dve kapi benzina i malo turbolencije su dovoljni da obore dron od 100 miliona dolara!
Za F-35 bi bio dovoljan onaj avion za zaprasivanje komaraca sto leti po selu na leto!!
Jebbemti ja trulu Ameriku i njihove raspalu tehnologiju!!
Pogledajte prilog 1311106
Sledece...
![]()