Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja hocu da kazem da smo se odlucili za koreju, rusiju i kinu,
ali je eu sad uvredjena jer misli da su oni bolji od svih,
i zasto sad neko ne zeli s njima da se druzi
i na silu hoce vucica za druga
Da, nego mislim na terenu narod šopinguje u DM-u, a istovremeno priča na TV Happy kako treba baciti atomsku bombu na Austriju.

To nikad nije bilo.

Ili je 1993. bilo režanja, ali ne i DM-a, ili je 2008. bilo DM-a ali ne i režanja.

Jel moze neko od vas Sorosevaca CIA-jasa da nam objasni kako to da je u Ukrajini sve olistalo a kod nas jos nista ?

Jel ovo znaci da Bajden nije ni bio u Ukrajini i da je sve ovo fotomontaza?

FpfcFNZWcAMJGbL
vidis da su gloopi i fotomontazu da naprave,
a ne ruse da pobede

mda. olbrajtova je imala funkciju baba sere
Možeš li shvatiti da je mišljenje svakog političara nebitno, a ono što jest bitno je što govori i što radi?
Npr, Zelenskij misli "Uuuu al sam se zaebao, trebao sam reć I need a ride not ammunition i sada bi u miru šmrkao najfiniju koku a ne da me tu smetaju s dronovina", ali ono što kaže glasi "Ukrajinski branioci otačastva će vratiti svaki milimetar naše napaćene svete zemlje!"
Zašto je onda važno mišljenje?

Da, nego mislim na terenu narod šopinguje u DM-u, a istovremeno priča na TV Happy kako treba baciti atomsku bombu na Austriju.

To nikad nije bilo.

Ili je 1993. bilo režanja, ali ne i DM-a, ili je 2008. bilo DM-a ali ne i režanja.
da, treba baciti bombe na sve zapadne proizvode i fabrike,
koje zabranjuju i unistavaju domacu proizvodnju,
vidis, rumuni recimo moraju da jedu samo nemacku svinjetinu,
jer ne mogu da odhrane svoje svinje po tim damping cenama
za koje im nemacka prodaje svoje drogirane svinje

da, treba baciti bombe na sve zapadne proizvode i fabrike,
koje zabranjuju i unistavaju domacu proizvodnju,
vidis, rumuni recimo moraju da jedu samo nemacku svinjetinu,
jer ne mogu da odhrane svoje svinje po tim damping cenama
za koje im nemacka prodaje svoje drogirane svinje
Da ali ako se opredelite za ruski narod i pravoslavlje, onda morate da mesite hleb i sipate benzin iz kuvanih flaša kokte (da bi bile manje)

Da li je srpski narod spreman na tu žrtvu

Ako je 2000. godina vodilja, nije.

Jel moze neko od vas Sorosevaca CIA-jasa da nam objasni kako to da je u Ukrajini sve olistalo a kod nas jos nista ?

Jel ovo znaci da Bajden nije ni bio u Ukrajini i da je sve ovo fotomontaza?

FpfcFNZWcAMJGbL

Мене много више брине што им више ништа није свето. Погледајте икону којој се Бајден диви. Шта вам она казује?

Biden, Blinken, Nuland, Zelensky, Von der Leyen, Johnson, Makron, Šolc ... to je najveće nacističko zlo koje se je u ljudskoj civilizaciji iskotilo ... Uništimo to najveće zlo, kako bi svi ljudi na ovoj predivnoj planeti živeli zajedno, srećno i slobodno!

Pogledajte prilog 1300253

cak i da oni svi umru danas iznenada, nista se tu ne bi promenilo. Zapad ne funkcionise tako. Britanija je npr od pocetka rata promenila 3 premijera i dva monarha i sve je isto prema Rusiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back