- Poruka
- 48.064
Па већ то раде, али зна се шта разликуе озбиљну војску од исис психопата.OK znači kada neki Ukrajinac upuca zatvorenika rata na kaseti, očekujemo da to pozdraviš uz dubok naklon
Зато постоје женевске конвенције.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па већ то раде, али зна се шта разликуе озбиљну војску од исис психопата.OK znači kada neki Ukrajinac upuca zatvorenika rata na kaseti, očekujemo da to pozdraviš uz dubok naklon
Ništa od crvenog talasa u kongresu 2022.
Likvidacija ruskih oficira metkom u čelo će se nastaviti
URRAAAAAA!!!!!!!
Biden je stari ratohuškač od kad se bavi politikom.„Ако погледате и схватите какве кораке предузима Бајден у вези Украјине видећете да нас он систематски, али можда и несвесно, гура у оно што би ускоро могло да се претвори у трећи светски рат“, написао је Трамп на друштвеној мрежи „Трут сошл“ (Truth Social).
Такође је обећао да ће „очистити“ Белу кућу од свих „ратних хушкача и последњих америчких глобалиста у дубокој држави, Пентагону и Стејт департменту“.
„У Америци морамо да се избавимо од представника корумпираног естаблишмента који су упропастили сваку важну спољнополитичку одлуку. То укључује и председника Бајдена за кога његови људи кажу да није донео ниједну добру одлуку у контексту других земаља и ратова“, рекао је Трамп.
Како је истакао, док је он био председник одбијао је „катастрофалне савете“ вашингтонских генерала, бирократа и „такозваних дипломата“ који знају само како да увуку САД у сукоб, али не и како да изађу из њега. У том контексту Трамп се сетио заменице америчког државног секретара Викторије Нуланд и многих сличних њој „који су опседнути гурањем Украјине у НАТО“.
„Ти људи су дуго тражили конфронтацију. Сада се љуљамо на ивици трећег светског рата“,
Malopre si rekao da ne priznaješ međunarodno pravoПа већ то раде, али зна се шта разликуе озбиљну војску од исис психопата.
Зато постоје женевске конвенције.
Он је џукац рата који ради за америчку војну индустрију још из времена сенатора.Biden je stari ratohuškač od kad se bavi politikom.
Ja sam još 90tih dok je lobirao za albanske teroriste rekao, kad bi ovaj postao predsjednik Amerike imali bi jako brzo svjetski rat.
On utjelovljuje svo zlo koje zapad definira zadnjih nekoliko stoljeća.
Sreća pa biologija čini svoje, svatko drugi koji poslije njega dođe veće zlo od njega ne može biti.
Eliminiše vam se živa sila
Po poslednjim podacima 144,440 zijanilo
Какве везе има култура ратовања са споразумима запада,нато пакта пре свега са Русијом који су потписани баш из разлога да не буде овог глобалног хаоса без правила.Ви навијате за хаос не ја.Ја упозоравам на ово од како је почео хаос.Malopre si rekao da ne priznaješ međunarodno pravo
Sad odmah u sledećem postu, nije prošlo 10 minuta, kažeš: "Йой, ubiše me ISIS i Azov."
nije ni mamajev kurgan planina...slusam juce nekog vojnog analiticara koji kaze znate to je tezak teren planinski oko Bahmuta ali kad Rusi to slome, otvara im se stepa gde ce njihovi tenkovi samo da prodju.
Haha. Oko Bahmuta je stepa 1000km unaokolo, nema nikakvih planina u Donbasu.
A u stvari je na strani otvorenog društva Kadirov?Он је џукац рата који ради за америчку војну индустрију још из времена сенатора.
Најгори су ови папци што се ложе на његове приче о демократији.
Класични лобиста војне индустрије САД.
Kakva je to zemlja gde recimo mladi glasaju za senilnog starca?Он је џукац рата који ради за америчку војну индустрију још из времена сенатора.
Најгори су ови папци што се ложе на његове приче о демократији.
Класични лобиста војне индустрије САД.
Nešto je trulo u državi čemeričkoj ?Malopre si rekao da ne priznaješ međunarodno pravo
Sad odmah u sledećem postu, nije prošlo 10 minuta, kažeš: "Йой, ubiše me ISIS i Azov."
Гласају за демократе по дифолту не интересује их личност.Знају они да је он само сенилна будалетина као фигура.Kakva je to zemlja gde recimo mladi gladaju za senilnog starca?![]()
Мене много више брине што им више ништа није свето. Погледајте икону којој се Бајден диви. Шта вам она казује?
Nikoga nije briga za Dupemerikance, oni su samo naša alatljika za uništenje ruskog nacionalnog bićaNešto je trulo u državi čemeričkoj ?
Following the Feb. 3 wreck, involving 53 cars of a Norfolk Southern freight train, significant amounts of vinyl chloride and other contaminants billowed into the air or spilled into local waterways, and many downstream communities began to fear contamination in their drinking water.
Vinil hlorid je izraženi KANCEROGEN ? Pedeset tri vagona opasnog otrova , dignuto u vazduh i prosuto u reku ?
Nigde ni jedne fotografije sa lica mesta ?
Stroga cenzura u "kolevci demokratije",kao da je aterirao NLO.
VEEELIKO ZATAŠKAVANJE U TOKU . Dok Biden grli Zelju i obećava mu novih 500 miliona ( pola tebi pola meni za stare dane, nek se nađe)
вагнер се забавља док су други на годишњем одморуNema nikakvih planina ni ne znam kakvih utvrdjenja u Bahmutu nego Putin poslao specijalnu jedinicu da mu osvoji Ukrajinu.
Hehe...
A u stvari je na strani otvorenog društva Kadirov?
i ovaj ne dozvoljava da rusi oslobode ukrajinu!На 1:04 па ви сада реците да је он у винклу!Покрети, поглед. лол
How many hundreds of millions of Russians would you estimate will perish in the coming nuclear war?