This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Који копа јарак са багером.Ne, ja sam samo jedan jadan beskućnik, kao i svi na zapadu....
У двоје је лакше бухахха
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Који копа јарак са багером.Ne, ja sam samo jedan jadan beskućnik, kao i svi na zapadu....
Čini mi se da si, ne dišući, upijao svaku reč i na kraju odahnuo i otresao hladan znoj sa čela.Putkov govor ko na penzionerskom sprovodu![]()
Kad će tvoj GDP (PPP) kupiti isto kao moj GDP Nominal onda razgovaramo dalje.Očekivao sam takav odgovor, zarobljen u 20.veku. Realnost je drugačija, onaj termin G7 je potpuno obsolete:
Top 20 Country GDP (PPP) Ranking History (1980-2023)
Pogledajte prilog 1299857
Realnost kaže da je dominacija Zapada završena.
Samo sa tim, da ja stvarno imam bager, a ti nemaš ni kramp i lopatu.Који копа јарак са багером.
У двоје је лакше бухахха
Stvara novu povijest s naglaskom na 1939-tuMisli na gulage i KGB centre.
Za svoje godine je pokretao i lucidan.
Putin da pusti brkove u stilu Staljina da ugođaj bude kompletan.Stvara novu povijest s naglaskom na 1939-tu
Ja možda jesam gramatički nepismen, ali vi putkoti ste funkcionalno nepismeni. To nikakva gramatička pismenost ne može da ispravi.Nisam se ni trudio da argumentujem. Sve si sam rekao svojom polunepismenošću.
Samo sa tim, da ja stvarno imam bager, a ti nemaš ni kramp i lopatu.
Да имаш багер имао би и радникеSamo sa tim, da ja stvarno imam bager, a ti nemaš ni kramp i lopatu.
Sve neki bitni likovi a kuckaju ovde 24-7...
Ja možda jesam gramatički nepismen, ali vi putkoti ste funkcionalno nepismeni. To nikakva gramatička pismenost ne može da ispravi.
Postoje države koje su neto dužnici (praktički sve duguju inostranim kreditorima poput Srbije) i postoje države koje su neto vjerovnici (duguju svojim građanima i imaju u inostranstvu veće potraživanja nego dugove poput praktički svih zemalja EU i USA). Znaći, pametna država posudi novac od svojih vlastitih građana i kreditora, da bi sa tim novcem potpomogla svoju ekonomiju ali i da posuđuje tuđim državama po višoj kamatnoj stopi.
Ti imaš ikakvog pojma šta je GDP per capita? Jednostavno je, probaj pogledatiOčekivao sam takav odgovor, zarobljen u 20.veku. Realnost je drugačija, onaj termin G7 je potpuno obsolete:
Top 20 Country GDP (PPP) Ranking History (1980-2023)
Pogledajte prilog 1299857
Realnost kaže da je dominacija Zapada završena.
КомплексиSve neki bitni likovi a kuckaju ovde 24-7...
Vodi najmoćniju državu na svijetu, u trenucima lucidnosti je malim prstom unistio Rusiju, Kinu drži na kratkom povodcu....Aaaaaaaaaa, haaaaaaa, haaaaaa, haaaaa...
Kad je pohlepan, eto mu sad demencije kao suputnice.Tvoj otac i Mesić provode penzionerski život, Biden radi duplu smjenu.
Putin da pusti brkove u stilu Staljina da ugođaj bude kompletan.
Trebala bi reprokspektiva svega šta si pisao o padu Bahmuta zadnjih mjeseci.
Štivo za razonodu od psihijatra do noćnoga čuvara..
Glumac prije 30 godina uništio SSSR, danas glumac uništava Rusiju.Vodi najmoćniju državu na svijetu, u trenucima lucidnosti je malim prstom unistio Rusiju, Kinu drži na kratkom povodcu....

Barem ste vi poznati po brkovima. I Carli Caplin je o tome, svojevremeno, snimio film.Putin da pusti brkove u stilu Staljina da ugođaj bude kompletan.
Kazu 100.000 NATO ustasa zasuncokretilo u i oko Bahmuta
Da nije malo preterano...Kazu 100.000 NATO ustasa zasuncokretilo u i oko Bahmuta