This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Глупи портир бухахаRussi dosli da ruse tudju zemlju prema tome lesinari, koje treba pretvorit u leseve sto ukrajinci jako dobro rade![]()
![]()
Јашта, одлично им иде
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Глупи портир бухахаRussi dosli da ruse tudju zemlju prema tome lesinari, koje treba pretvorit u leseve sto ukrajinci jako dobro rade![]()
![]()
Ti si 99te pričao da je svako ko podržava bombardovanje svoje zemlje nenormalanto nisi mislio 99te licemeru
To nisi mislio 91 Licemeru, nego si iso da rusis moju kucu jel tako licemeruto nisi mislio 99te licemeru
Ми ћемо такође рећи када је крај.Vi ste doneli odluku da rat počnete
Da podsetimo, pre 24.2. ste se kleli u boga da nećete
nisu, ja sam im penicilin bioSmanji brlju pojacaj tablete
Tebe su bosnjoguzi lepoooo naguuzili i prestani kmecat![]()
ne pricaj kojesta,ni jedan NATO brod ne sme da se zadrzava duze od 21 dan u Crnom Moru. I Srbija je nezavisna drzava pa joj NATO ne doupsta sta ce i kako ceCrno more je vec sada NATO bara kao i Baltik, ruske baze u Kalinjingradu su cak i blize NATO bazama u Poljskoj i mini republikama zbog toga nije izbio rat. Sporazumom u Montereju odredjeno ko moze uci u Crno more a u slucaju rata to ce moci samo Turci, Ukrajina je nezavisana drzava i trebalo bi da sama odlucuje skim ce i sta ce, Rusi ne zarezuju sta Ukrajinci misle o njihovim postupcima.
Upitan da precizira da li postoje uslovi pod kojima bi Rusija bila saglasna da Kosovo postane član UN-a, Bocan-Harčenko je rekao da Rusija ne priznaje Kosovo.
Nisam tvrdio nista drugo sem da je Krim zamenjen a ne dobijen od Hruscova cak sam sumnjicav da je karta iz 1918. tacna.pa ti rece da znas rusku istoriju, denjikin vs vrangel, u tom sukobu je kljuc poraza belih od crvenih
isprovocirala me ova tzar, ajde nemoj sad i ti, jer da se vrangel spojio sa kolcakom, na VREME, bila bi druga pesma
![]()
Ok...penicilin koji svaki dan mjenja pelene oknisu, ja sam im penicilin bio
do kraja 94te na ozrenu a potom ilijas, poslednji boj sa vasim turskim fanaticima je bio cuvena i havljena najavljivana svakim danom tokom dana ofanzive vase, TOBOZ DEBLOKADA SARAJEVA a potom tiho i sramno priznanje alije da je deblokada propala i neuspesno zavrsena. cak su vam se svi hrvatski mediji ismejavali da ste u toku cuvene ofanzive sa preko 45 000 mundzosa na nas 12 000 , uspeli samo na pcoetku zauzeti par sela i da ni to na kraju niste uspeli odrzati evc bezanija kud koji mili moji glavom bez obzira
ja dobro znam tu vasu bezanij krajem sestog i u sedmom mesecu 1995 te
kidali smo vas ko svinja masan dzak
Kojesta? Vazi samo za NATO brodove kojima je maticna luka izvan Crnog mora, rumunskim i bugarskim brodovima ne moze niko da ogranici boravak u NATO barine pricaj kojesta,ni jedan NATO brod ne sme da se zadrzava duze od 21 dan u Crnom Moru. I Srbija je nezavisna drzava pa joj NATO ne doupsta sta ce i kako ce
Lose uradjena fotomontaza"Да разумете кога наоружавамо."
Трампов бивши саветник за националну безбедност, генерал Флин, о суштини војне подршке Украјини.
21 dan ukupno ili samo radni dani se računaju? (bez vikenda i praznika)ne pricaj kojesta,ni jedan NATO brod ne sme da se zadrzava duze od 21 dan u Crnom Moru. I Srbija je nezavisna drzava pa joj NATO ne doupsta sta ce i kako ce
mislis nije "dobijen" kao aljaska da lete baloni, i dronovi?Nisam tvrdio nista drugo sem da je Krim zamenjen a ne dobijen od Hruscova cak sam sumnjicav da je karta iz 1918. tacna.
Lose uradjena fotomontaza![]()
krajem 92ge pocetkom 93 ce ja sam na ozrenu. jel ti tamo kuca? Geografska cjelina Ozrena je administrativno i teritorijalno podijeljena u okvirima opština: Doboj, Gračanica, Lukavac, Banovići, Zavidovići i Maglaj. pa sad vidi taj deo ozrena gde sam ja bio je svakako srpski bio i mestanima i svim, u bocinju ste potom naselili mudzahedine, krsno polje, dolac, podsjelovo, dolina krivaje bese veoma krvava i gadnih borbi je tu bilo...To nisi mislio 91 Licemeru, nego si iso da rusis moju kucu jel tako licemeru![]()
1918 je godina nakon revolucije kada je tamo bio opšti haos.Nisam znao da je Krim 1918. bio u sastavu Ukrajine, Kuban 54. zamenjen za Krim koji je bio deo RSSR, znaci da ga je neko u u medjuvremenu dao Rusima ako je ova karta tacna. Potvrdio si da Ukrajinci nisu dobili Krim dzaba.
turski narod ima cvrsto uverenje da su zemljotres izazvale usa seismoloskim oruzjemVi ste doneli odluku da rat počnete
Da podsetimo, pre 24.2. ste se kleli u boga da nećete