Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Braca russi :D

1676191567207.png

Алт њуз, алт ријалити, алт православци, алт и Срби - све у режији Смутњика и Шаломова мајке Хаббад фанатика од 1м 55 цм...

алт величина
Pogledajte prilog 1295653

Џаба ти работа, неће јагон да ти удели од своје тарифе, можда ти дадне један од својих реквизита.

све ће то руси да врате, јел тако

Карта 1918 года: Крым и Кубань были ещё в составе Украины
1404945_1000.jpg
Nisam znao da je Krim 1918. bio u sastavu Ukrajine, Kuban 54. zamenjen za Krim koji je bio deo RSSR, znaci da ga je neko u u medjuvremenu dao Rusima ako je ova karta tacna. Potvrdio si da Ukrajinci nisu dobili Krim dzaba.

njemce u jugoslaviji u ww2 tehnički je pobjedio hrvat jer je josip bio latin....zar ne?
pravi josip broz jeste bio latin ali njega je gestapo zamenio 1937 sa laznim josipom brozom a koji je bio vanbracno dete čerčila i knjeginje anastazije nikolajevne burgundske koja je prioadala porodici romanov. Detinjstvo je proveo u indiji a kasnije zavrsio studije u italiji pre nego sto su ga postavili na mesto pravog josipa

Џаба ти работа, неће јагон да ти удели од своје тарифе, можда ти дадне један од својих реквизита.
Не разумеш...

ботује се за паре и кроз паре, а уразумљује увек бесплатно и непоткупљиво... Кад неко навикне скромно да живи, не можеш га купити ни цео свет и славу да му понудиш...

ma kikuriku se meni ruga kao sta ameri bi tu postavili rakete [kao u rumuniji]
mislim, mozda ako su rusi sisali vesla, ali ja u to ne verujem, rumunija i ostale zemlje ist. bloka su drugo

rekoh komplet ukrajina kao zapadni projekat je zapravo bio ruski mamac, i rusi su tacno znali u dlaku kako ce se sve odvijati u ukrajini, samo sto nisu imali dovoljno raketa i snage da se odmah upuste u odmeravanje snaga - to mislim kako za poslednjih 8 godina, tako i za skoro 80 godina, kao zrtvuju piuna zarad komplet sahovske partije koju nameravaju globalno da dobiju [samo sto se ta partija sa komunizmom i svetskom revolucijom njima izjalovila, jel nema nista od tog posla]

takodje guranje ukra u sukob sa rusijom je bio zapadni mamac koji su rusi konacno zagrizli, bar tako zapad misli

obe strane misle da je ona druga zagrizla mamac i upecala se, sada gledamo ko vise vuce ribolovac ili ...
Mislim da Rusi imaju više strpljenja za ova nadigravanja.

Današnje vođe Amerike više ne razmišljaju dugoročno kao što su radili nekada. Sve nešto na brzinu - da ukradu, ućare, zarade... Ako ne ide ovde - ići će onde. Bum-tras. Izbombarduju ovoga, onoga, da ostvare ono što im trenutno odgovara. Ne razmišljaju o posledicama i sutrašnjici. Zar i ambasador Hill nije bio uvređen što se mi uopšte sećamo bombardovanja kada se ono dogodilo još pre 20 (!!!) godina?

Možda su oni takav način razmišljanja i ponašanja uspeli da prošire na dobar deo Zapadne, pa i Istočne Evrope, ali nisu svi upali u tu mrežu čak ni u Evropi, a kamoli u ostalim delovima starog sveta.

Mislim da Rusi imaju više strpljenja za ova nadigravanja.

Današnje vođe Amerike više ne razmišljaju dugoročno kao što su radili nekada. Sve nešto na brzinu - da ukradu, ućare, zarade... Ako ne ide ovde - ići će onde. Bum-tras. Izbombarduju ovoga, onoga, da ostvare ono što im trenutno odgovara. Ne razmišljaju o posledicama i sutrašnjici. Zar i ambasador Hill nije bio uvređen što se mi uopšte sećamo bombardovanja kada se ono dogodilo još pre 20 (!!!) godina?

Možda su oni takav način razmišljanja i ponašanja uspeli da prošire na dobar deo Zapadne, pa i Istočne Evrope, ali nisu svi upali u tu mrežu čak ni u Evropi, a kamoli u ostalim delovima starog sveta.
Nikoga SAD nisu bombardovale još od Zalivskog rata pre 20 godina.

Oni samo reaguju na fašističke poteze vas rusa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back