Rat u Ukrajini (20)

Kada će se rat završiti?

• Ukupno glasova
    112
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smanji brlju pojacaj tablete :D
Tebe su bosnjoguzi lepoooo naguuzili i prestani kmecat :D
nisu, ja sam im penicilin bio
do kraja 94te na ozrenu a potom ilijas, poslednji boj sa vasim turskim fanaticima je bio cuvena i havljena najavljivana svakim danom tokom dana ofanzive vase, TOBOZ DEBLOKADA SARAJEVA a potom tiho i sramno priznanje alije da je deblokada propala i neuspesno zavrsena. cak su vam se svi hrvatski mediji ismejavali da ste u toku cuvene ofanzive sa preko 45 000 mundzosa na nas 12 000 , uspeli samo na pcoetku zauzeti par sela i da ni to na kraju niste uspeli odrzati evc bezanija kud koji mili moji glavom bez obzira

ja dobro znam tu vasu bezanij krajem sestog i u sedmom mesecu 1995 te

kidali smo vas ko svinja masan dzak

Screenshot_20230212_103557_com.android.chrome_edit_2532094305605296.jpg
Screenshot_20230212_103554_com.android.chrome_edit_2532086911495922.jpg
Screenshot_20230212_103552_com.android.chrome_edit_2532079097278736.jpg
Screenshot_20230212_103551_com.android.chrome_edit_2532069356626133.jpg

200w_1070006129198706.gif

Crno more je vec sada NATO bara kao i Baltik, ruske baze u Kalinjingradu su cak i blize NATO bazama u Poljskoj i mini republikama zbog toga nije izbio rat. Sporazumom u Montereju odredjeno ko moze uci u Crno more a u slucaju rata to ce moci samo Turci, Ukrajina je nezavisana drzava i trebalo bi da sama odlucuje skim ce i sta ce, Rusi ne zarezuju sta Ukrajinci misle o njihovim postupcima.
ne pricaj kojesta,ni jedan NATO brod ne sme da se zadrzava duze od 21 dan u Crnom Moru. I Srbija je nezavisna drzava pa joj NATO ne doupsta sta ce i kako ce

Upitan da precizira da li postoje uslovi pod kojima bi Rusija bila saglasna da Kosovo postane član UN-a, Bocan-Harčenko je rekao da Rusija ne priznaje Kosovo.

"Sada je nemoguće odgovoriti na vaše pitanje, jer niko od nas u ovom trenutku ne zna kako će se konačno rešiti kosovsko pitanje. Kosovsko pitanje biće rešeno u drugim geopolitičkim uslovima koji će nastati nakon okončanja sukoba između zajedničkog Zapada i Rusije. U sadašnjim geopolitičkim uslovima nije moguće dugoročno rešenje za neka otvorena regionalna pitanja, pa ni za Kosovo i Metohiju", naglasio je ambasador Rusije.

Dodao je da će novi geopolitički uslovi biti rezultat "svih sadašnjih dešavanja" na međunarodnoj sceni.

"U sukobu Zapada i Rusije, sigurno će pobediti Rusija. Rusija ne vodi rat protiv Ukrajine, već je u sukobu sa Zapadom na teritoriji Ukrajine. Od ishoda tog sukoba zavisiće evropska bezbednost u celini. Ubeđeni smo da će doći do uspostavljanja novog multipolarnog međunarodnog uređenja u kome Zapad neće imati odlučujuću ulogu. Sada Vašington preko francusko-nemačkog plana pokušava da reši kosovsko pitanje, ali u sadašnjim okolnostima to nije moguće", istakao je Bocan-Harčenko.

Канађанин наредио Американцу да обори Марсовца:

High-altitude object shot down over northern Canada, Montana airspace temporarily closed
A high-altitude object tracked over northern Canada has been shot down over the Yukon, officials said.
Canadian Prime Minister Justin Trudeau said he ordered the takedown of "an unidentified object that violated Canadian airspace."
"Canadian and U.S. aircraft were scrambled, and a U.S. F-22 successfully fired at the object," he tweeted.
https://www.yahoo.com/gma/high-altitude-object-tracked-over-220451905.html

nisu, ja sam im penicilin bio
do kraja 94te na ozrenu a potom ilijas, poslednji boj sa vasim turskim fanaticima je bio cuvena i havljena najavljivana svakim danom tokom dana ofanzive vase, TOBOZ DEBLOKADA SARAJEVA a potom tiho i sramno priznanje alije da je deblokada propala i neuspesno zavrsena. cak su vam se svi hrvatski mediji ismejavali da ste u toku cuvene ofanzive sa preko 45 000 mundzosa na nas 12 000 , uspeli samo na pcoetku zauzeti par sela i da ni to na kraju niste uspeli odrzati evc bezanija kud koji mili moji glavom bez obzira

ja dobro znam tu vasu bezanij krajem sestog i u sedmom mesecu 1995 te

kidali smo vas ko svinja masan dzak
Ok...penicilin koji svaki dan mjenja pelene ok :D

Nisam tvrdio nista drugo sem da je Krim zamenjen a ne dobijen od Hruscova cak sam sumnjicav da je karta iz 1918. tacna.
mislis nije "dobijen" kao aljaska da lete baloni, i dronovi?z:mrgreen:
prvo nauci istoriju, kraj 1. ili kraj 2. svetskog rata, pa bi onda pokusao ev. da ti objasnim da kao sta zapad sa ukrajinm peca rusiju, tako i ona isto, cak i sa samim krimom peca zapad
to samo od deda mraza se "dobija" i naivcine "menjaju" tamte za vamte, geopolitika je ipak malo komplikovanija

To nisi mislio 91 Licemeru, nego si iso da rusis moju kucu jel tako licemeru :rtfm:
krajem 92ge pocetkom 93 ce ja sam na ozrenu. jel ti tamo kuca? Geografska cjelina Ozrena je administrativno i teritorijalno podijeljena u okvirima opština: Doboj, Gračanica, Lukavac, Banovići, Zavidovići i Maglaj. pa sad vidi taj deo ozrena gde sam ja bio je svakako srpski bio i mestanima i svim, u bocinju ste potom naselili mudzahedine, krsno polje, dolac, podsjelovo, dolina krivaje bese veoma krvava i gadnih borbi je tu bilo...
znas i sam da ste nas nazivali CETNICKOM KICMOM jer je vasim mundzosima i komandantima bilo neshvatljivo kako srbi okruzen isa tri strane uspevaj uda se odrze na ozrenu svo vreme? u krvavim bitkama u sestom sedmom mesecu 94 te velikoj ofanzivi vasoj u nekoliko dana imate preko 1000 zrtava a mi 200 i imate preko 3000 ranjenih...
cudo su ti srpski sinovi ozren gore ja im skidam kapu. e posto smo doziveli svasta tamo, isplivale su neke mape tokom 94 te , gde se vidi da ce ozren biti deo pod muslimanima, pa da ne spominjem forsiranje proslave rodjendana komandantu ozrena koji je linije ucvrtsio i bio odlucan da ozren nikako ne ide pod tursku ruku, pa njegovo toboz slucajno ubistvo od njegovog telohranitelja koji mu je dodeljen iz db beograda... on je pritvoren dok se kao istrazivao slucaj kako je oruzje slucajno ispalilo a potom mu se gubi trag posto ga p[rebacuju hitno u srbiju da bi ga spasili...

potom krajem 94 te to prebacivanje nas i brigada sa ozrenskog ratista na ilijasko ratiste, i ostala ratista a umesto nas popunjavanje ozrena sa PENZOSIMA tj trecepozivcima je nagovestavalo mrku sudbinu po ozren i da je to vec dogovoreno da ne bude nase...

uglavnom od pocetka 95 nisam tamo. u rano leto 95te cuvena vasa ofanziva deblokade sarajeva, poslednja, je bila i moaj poslednja bitka.... satrali smo vas i ako cetiri puta manje brojniji....

ja nisam isao na vase kuce. sa maglajem smo ratovali jer su ratoval isa nama kao i zavidovici gracanica... napadali su nas.

maglaj smo mogliuzeti vise puta, ali je tu novac igrao ulogu sto pokazuje i izjava vase gradonacelnice koja je rekla da biste vi odbranili svoju guicu da ona nije placala srbima...

uglavnom ozren je bio enigma za vas i najveci ponos rs. takodje cast i ilijaskim ratnicima.

❗🇷🇺🇺🇦 Село Краснаја Гора југоисточно од села Благодатное ослободили су борци „Оркестра“.🤙🏻

Од целог украјинског гарнизона преживело је само 30 људи.

Заузимање села Парасковиевка је сада питање времена.

„После заузимања Соледара и масовне помпе да у Соледару има још некога осим бораца ЧВК "Вагнер", момци су, наравно, били веома непријатни. Стога желим да истакнем да у Бахмуту нема никога. Не постоје посебне јединице које нешто покривају, врше подухват и пресрећу. У кругу од 50 км, плус-минус, налазе се само борци ЧВК "Вагнер" који ће заузети Бахмут“.

Евгениј Пригожин"

Nisam znao da je Krim 1918. bio u sastavu Ukrajine, Kuban 54. zamenjen za Krim koji je bio deo RSSR, znaci da ga je neko u u medjuvremenu dao Rusima ako je ova karta tacna. Potvrdio si da Ukrajinci nisu dobili Krim dzaba.
1918 je godina nakon revolucije kada je tamo bio opšti haos.
Da li je Ukrajina postojala godinu dana pre ove mape?
Među boljševicima je postojao narativ da je ruski narod imperijalistički i da treba dati autonomiju svakom ko to traži nauštrb većinskog naroda.

Vi ste doneli odluku da rat počnete

Da podsetimo, pre 24.2. ste se kleli u boga da nećete
turski narod ima cvrsto uverenje da su zemljotres izazvale usa seismoloskim oruzjem

ogromna vecina turskog anroda je tog stava.

bogami....

em si se odrodila od palestine arabije iraka, koj isu na strani rusije a sad i protiv majcice turske?

kako pa to?

americki si praziluk u guzi, a oni stutnjase tursku majku?

pa da, znamo i zasto, jer ste vi bosnjoguzi iskljucivo za svoje dupence. to je genetika. zar ne? kako ste tursku veru uzimali zarad tepsije ribe, sada zarad mrznje prema srbima , na strani ste svih onih koji bi unistili srpske zastitnike kako inace smtrate rusiju

pa po cenu i protiv majke turske...

❗🇺🇦 Мобилизација је у пуном јеку. Украјинци добијају судске позиве на скијалишту у Славском (регион Лавов)

"Мислио сам да је то шала о планинама, али ово није шала. Они заправо издају судске позиве", каже аутор снимка иза сцене.
„Неки имају среће, а неки не.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back