Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upitno je ko zaista ratuje na strani Ukrajine

Tamo je vojska Ukrajine odavno rasturena, ostali su oni nacisti obogaćeni svim psima rata iz sveta

A onih 18.000 naoružanih civila drže na nišanu građane koji bi se pobunili protiv nacista i plaćenika

На страни окупационе власти у Кијеву ратује НАТО ПАКТ и Легија странаца .

Пази ти западњачке пи.де, шта су смислили, како да се отарасе Словена, подмећу их једне другима а као помажу. Фуј!
Tony Blinken: “No, that gets a green light. In fact, we’re talking with our Polish friends right now about what we might be able to do to backfill their needs if they provide these fighter jets to the Ukrainians. What can we do? How can we help?… For us it’s not about regime change. The Russian people have to decide who they want to lead them… It’s going to end and it’s going to end with Ukraine prevailing… Winning a battle is not the same thing as winning a war.”

ukrajina ce pobediti, boricemo se do poslednjeg ukrajinca, rusi su dobili 1 bitku, ali rat tek pocinje https://www.thegatewaypundit.com/20...-green-light-send-fighter-jets-ukraine-video/

Mnogi Rusi su spremni da ginu za otadžbinu. a članovima KGB je domovina je važnija od života i uslov napredovanja koji se u praksi proverava. To na neki način imitiraju sada ukrajinci. Međutim zaboravljaju na drugi važan faktor a to je stručnost i moralnost .

Rusija neće zaboraviti porodice poginulih. Dobiće doživotne penzije i jednokratnu pomoć od nekih 80.000$.
Kako će Putin objasniti majkama jadnih mladića koji se vide na videu koji sam postavio a koji će ili ostati invalidi ili nažalost preminuti kod Kijeva u tuđini a ne u borbi za svoju otadžbinu kako ti to pretstavljaš. Većini roditelja su bitnijia njihova deca od 80000 dolara.

Ovo je tačno. Ovaj rat će definitivno formirati ukrajinsku naciju, i izbrisati tu "sivu" zonu koja je kod Ukrajinaca do sada postojala.

Nema boljeg načina za "kovanje" nacionalnog identiteta u etnički i jezički izmešanoj državi, nego borba protiv zajedničkog neprijatelja.
kovanje identiteta? popišam tse u naciju. samo moron može veličati indoktrinaciju ljudi.

Надам се да ће исто поступити и остали Словени, Чеси и Словаци.
Пази ти западњачке пи.де, шта су смислили, како да се отарасе Словена, подмећу их једне другима а као помажу. Фуј!
Чеси и словаци нису ратоборни ни сиромашни као украјинци а пољаци су по мом мишљењу права европа.

FNMMgIHXMAcpi0Q
Истовремено обожавалац Хитлера и Срђе Поповића.

Evo ti odgovor. Rusima je jednostavno preskupo koristit vođano oružje, oni ratuju kako je ratovala JNA 90-ih.
Ova bomba ako je bačena s visine od 500 metara ima preciznost 500-600 metara, u stvari sve ide na sreću.
Boli ih kiki gdje će roknut, njema je svejedno.
da, al ovde pola teme provejava teza kako paze na civile, da se ne daj Boze neko tamo ne uvredi

onda dodje brat Tixoglu okaci snimak disperzije kasetne bombe kako razvaljuje stambeno naselje

napise ROKAJ KOKAJ, to je stab nekih tamo nacista iz Rige i divi se sam sebi kako je ratoboran na tastaturi

za to vreme, Zelenski pravi selfije po Kijevu, Klicko se slika u uniformi cistoj ko suza, Putin u Kremlju crta mape i sanja SSSR do Lisabona, a sirotinja gine, do sad bar 1.500.000 ljudi je raseljeno za cirka 10 dana

šta ti nije jasno? kopilad beča bili i ostali

Јасно је мени то , него сада је јако битан и пољски сегмент у овом рату .

Дешава се насељавање Пољске Бандеровцима који имају веома лоше односе са Пољацима ...

Када Русија ослободи Украјину , ови неће имати где и мораће да остану у Пољској , ти исти који су од Пољака узали добар део територије ..

мене чуди да се Пољаци не оглашавају по овом питању и да мирно трпе долазак не било каквих Украјиница , него Бандероваца

Kako će Putin objasniti majkama jadnih mladića koji se vide na videu koji sam postavio a koji će ili ostati invalidi ili nažalost preminuti kod Kijeva u tuđini a ne u borbi za svoju otadžbinu kako ti to pretstavljaš. Većini roditelja su bitnijia njihova deca od 80000 dolara.
da za svoju otadžbinu.to neće biti više ukrajina. koliko je njih samo poginulo u carskoj rusiji?
vidiš, rusiji je dojadilo da ratuje kod moskve i lenjingrada.

Ovo je tačno. Ovaj rat će definitivno formirati ukrajinsku naciju, i izbrisati tu "sivu" zonu koja je kod Ukrajinaca do sada postojala.

Nema boljeg načina za "kovanje" nacionalnog identiteta u etnički i jezički izmešanoj državi, nego borba protiv zajedničkog neprijatelja.
Ukrajina si je iskopala grob, jer je nakon ovog više neće biti. Rusija, Rumunjska, Poljska i Mađarska, svatko će uzeti dio kolača.

Пази ти западњачке пи.де, шта су смислили, како да се отарасе Словена
Legnu u krevet uveče i samo smišljaju kako da zbrišu Slovene sa lica zemlje.

Žena im kaže "ajmo se sexat", a oni zamišljeno "ne sad draga, imam važnija posla, mislim kako da zatrem Slovene".

To ti je tako, moj ti.

da, al ovde pola teme provejava teza kako paze na civile, da se ne daj Boze neko tamo ne uvredi

onda dodje brat Tixoglu okaci snimak disperzije kasetne bombe kako razvaljuje stambeno naselje

napise ROKAJ KOKAJ, to je stab nekih tamo nacista iz Rige i divi se sam sebi kako je ratoboran na tastaturi

za to vreme, Zelenski pravi selfije po Kijevu, Klicko se slika u uniformi cistoj ko suza, Putin u Kremlju crta mape i sanja SSSR do Lisabona, a sirotinja gine, do sad bar 1.500.000 ljudi je raseljeno za cirka 10 dana
A zapad salje oruzije od kojeg ne ginu civili

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back