- Poruka
- 202.674
Tako se tešite vi po poluraspaloj EU? I još vičete: niiijeee mi niiišta?Koju teritoriju uzimaju Rusi? Ukrajinci ih puste u nevažne gradove odakle ih mogu istjerat kad god žele. Razvlače ih kao žvakaću.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako se tešite vi po poluraspaloj EU? I još vičete: niiijeee mi niiišta?Koju teritoriju uzimaju Rusi? Ukrajinci ih puste u nevažne gradove odakle ih mogu istjerat kad god žele. Razvlače ih kao žvakaću.
ima tu i dobrih komentara , koji su i ukazivali na bombardovanje Beograda , i za lazi natovacaPa mi ni necemo u EU. Sta je problem?
To nije selo.Novi Beograd![]()
Nema junačina iz rata protiv Italije da im pomognuZasto po mapama Rusija nije osvojila nista u posljednjih 5 dana? Zasto ruske snage nijesu jos zatvorili kotao oko Donbasa?
40000 eur u rubljama !Mnogi Rusi su spremni da ginu za otadžbinu. a članovima KGB je domovina je važnija od života i uslov napredovanja koji se u praksi proverava. To na neki način imitiraju sada ukrajinci. Međutim zaboravljaju na drugi važan faktor a to je stručnost i moralnost .
Rusija neće zaboraviti porodice poginulih. Dobiće doživotne penzije i jednokratnu pomoć od nekih 80.000$.
Sva sreća pa NATO i Albanci nisu uspeli da oslobode Srbiju od Srba kao što Putin oslobađa Ukrajinu od Ukrajinaca.Када Русија ослободи Украјину
Бачко Петрово Село.Ako se ne varam Banatsko Novo Selo, negde oko 7000 stanovnika
Неважне градове, неважне нуклеарке, неважна полуострва...Ukrajinci ih puste u nevažne gradove
pa ovi orudjem iz 1960e razvaljuju tenkove LOL
nijeTo nije selo.
Sta je sa KiM....to za tebe nije Srbija?Sva sreća pa NATO i Albanci nisu uspeli da oslobode Srbiju od Srba kao što Putin oslobađa Ukrajinu od Ukrajinaca.
Glupost. Ukrajinci se nikada neće pomiriti sa okupacijom.da za svoju otadžbinu.to neće biti više ukrajina. koliko je njih samo poginulo u carskoj rusiji?
vidiš, rusiji je dojadilo da ratuje kod moskve i lenjingrada.
Каква сикирација (ал' уопште) око русогубитака ових дана.Kako će Putin objasniti majkama jadnih mladića koji se vide na videu koji sam postavio a koji će ili ostati invalidi ili nažalost preminuti kod Kijeva u tuđini a ne u borbi za svoju otadžbinu kako ti to pretstavljaš. Većini roditelja su bitnijia njihova deca od 80000 dolara.
Imaju oko 6500 stanovnika, dakle i dalje BNS.Бачко Петрово Село.

Sva sreća pa NATO i Albanci nisu uspeli da oslobode Srbiju od Srba kao što Putin oslobađa Ukrajinu od Ukrajinaca.
Osobno sam Ukrajini davao 7 dana, danas nisam siguran u rusku pobjedu.Dvadeset tamo, dvadeset vamo...vidjecemo na kraju kad se podvuce crta...
па њих интересује само једна " страна медаље"Rat u Ukrajini nije počeo pre 11 dana. Počeo je pre 8 godina.
Ovi licemeri što sada cvile, su ćutali čitavo vreme.
Opet su tu dve stveri. Ili ste bili neobavešteni, ili ste jako zlonamerni.
Srbi nisu nacisti, dok ukrajinci to jesu masovno. Srbi nisu započeli "Oluju" dok Ukrajinci jesu. Ali ako NATO kaže...Sva sreća pa NATO i Albanci nisu uspeli da oslobode Srbiju od Srba kao što Putin oslobađa Ukrajinu od Ukrajinaca.

otišlo ih je 15.000.000 dok je bila hazarska okupacija.Glupost. Ukrajinci se nikada neće pomiriti sa okupacijom.
Pročitah da se Poljska glede zelenog svetla nešto predomislila
Ne rekoše zašto
Kome sada davaš i koliko?Osobno sam Ukrajini davao 7 dana, danas nisam siguran u rusku pobjedu.