dalmata
Domaćin
- Poruka
- 3.098
Čekaju i AZOV - ciIzgleda da se južni front potpuno raspao. Čekamo deratizaciju Mariupolja. Ustaše, ustaše ne bih vam bio u koži. Stiže Ruz Bolton.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaju i AZOV - ciIzgleda da se južni front potpuno raspao. Čekamo deratizaciju Mariupolja. Ustaše, ustaše ne bih vam bio u koži. Stiže Ruz Bolton.
U kom smislu?Почела је цензура, терор и на крстарици , мислим да ћу ја бити прва жртва.
I šta Putin kaže na to šta je postavljano bezbroj putaPostavljano dosad bezbroj puta...
Čime?Уствари нису. Својевремено је ИСИС нудио велике паре у Ираку ко донесе онај штит од митраљеске куполе на "Хамеру", и нису се многи овајдили.
Специјалци полицајци?! ОМОН нема везе са војском. И који би то идиот пристао да иде у рат у маскирно плавој јакни? Која је иначе прилично чиста.
О не, паметан је Шунтави. Ова порука уопште и није намењена људима у Србији, већ страним менторима. Нуди се као бољи послушник од Вучића.
Ево рецимо ја не волим Путина нити његов накарадни систем. Жао ми је и сваког погинулог Руса и Украјинца. Ок, скоро сваког Украјинца.
Са друге стране, Русија (држава) јесте била принуђена на овај потез и на овај сукоб.
postavljaš kao mnogi. treba se dati uvod ili deo u tekstu pa onda link. (zamorno je otvarati svašta. nemoj da te stavim na ignore zbog linkova.)Ajd kad svi postavljaju raznorazne linkove mogu valjda i ja.
Ovaj je malo i duhovit:
https://www.themercury.com.au/news/...80tZ90Nq-ZId8GHpCmjLMd4BZG9dtx5mVdIF-q1dvTDYc
ja jutros dolivo ulje u motor.......................neko mi preko noc istocio.U kom smislu?![]()
Не знам...To u dolarima ili rubljama?
А не, само се радујемо уништењу нато слугерања.Ludilo, Srbi se raduju 100 puta više ubijanju Ukrainaca od Rusa.![]()
Nažalost moderatora ne možeš staviti na ignore. Hteo sam ranije ali ne može.postavljaš kao mnogi. treba se dati uvod ili deo u tekstu pa onda link. (zamorno je otvarati svašta. nemoj da te stavim na ignore zbog linkova.)![]()
Нешто ми изгледа, да ће несрећна Молдавија, такође да настрада, ако се овај руски агресорски пир не зауставиPogledajte prilog 1111984
Rusija još na svojim granicama.
Ti si moderator banuj je.Postavljano dosad bezbroj puta...
Ko bi rekao, Putinov vjerni čovjek neskriveni nacista. Morao sam da provjerim, nevjerovatno. I grupa ovog neonaciste će da izvrši "denacifikaciju" Zelenskog, inače Jevreja kome su preci masovno stradali od nacista u Drugom svjetskom ratu.Ovo je Dmitry Utkin, osnivač Wagner Grupe, Putinovih plaćenika koji pokušavaju uloviti Zelenskog.
Na stranu sada psihotično lice, ali tetovaže su dosta zanimljive
#denacifikacija
Pogledajte prilog 1111985
Nisam na ovom delu forumaTi si moderator banuj je.
Šteta.Nisam na ovom delu foruma
Ali #denacifikacija ti dobro ideNisam na ovom delu foruma
До јуче си сеирио над фотографијама погинулих и заробљенихOvde preovlađuju rusofili koji ne kažu da im je žao ruskih žrtava. Obični navijači, koji ne vole rusku naciju - već sistem, politiku i diktatora.
Sve pogani brozov crveni nakot i šešeljugini đaci.
Pa niko se ne želi složiti sa njom, da su jedino Rusi Slaveni....U kom smislu?![]()
Više volim da me niko ne mlati, ako može.Bolje da te slavenski brat Rus mlati toljagom po glavi, za tvoje dobro naravno.