Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Уствари нису. Својевремено је ИСИС нудио велике паре у Ираку ко донесе онај штит од митраљеске куполе на "Хамеру", и нису се многи овајдили.

Специјалци полицајци?! ОМОН нема везе са војском. И који би то идиот пристао да иде у рат у маскирно плавој јакни? Која је иначе прилично чиста.

О не, паметан је Шунтави. Ова порука уопште и није намењена људима у Србији, већ страним менторима. Нуди се као бољи послушник од Вучића.

Ево рецимо ја не волим Путина нити његов накарадни систем. Жао ми је и сваког погинулог Руса и Украјинца. Ок, скоро сваког Украјинца.
Са друге стране, Русија (држава) јесте била принуђена на овај потез и на овај сукоб.
Čime?

Ovo je Dmitry Utkin, osnivač Wagner Grupe, Putinovih plaćenika koji pokušavaju uloviti Zelenskog.
Na stranu sada psihotično lice, ali tetovaže su dosta zanimljive
#denacifikacija

Pogledajte prilog 1111985
Ko bi rekao, Putinov vjerni čovjek neskriveni nacista. Morao sam da provjerim, nevjerovatno. I grupa ovog neonaciste će da izvrši "denacifikaciju" Zelenskog, inače Jevreja kome su preci masovno stradali od nacista u Drugom svjetskom ratu.

"He company's name comes from Utkin's own call sign ("Wagner"), which he allegedly chose due to his passion for the Third Reich"

https://en.wikipedia.org/wiki/Wagner_Group

Nevjerovatno.

Бог постоји и Бог је на руској страни , без обзира колико сада угрожавали Русију и руске грађане и све они који су на руској страни ...

Без обзира на прогоне и забране , једно је сигурно ПРАВДА ЋЕ ДА ПОБЕДИ и ИСТИНА ЋЕ ДА ПОБЕДИ !

9 Маја ће да буде дан победе , овај пут ће победа бити коначна

U ratu u Jemenu ginu deca svaki dan. Tamo Arabija vrsi genocid pomognuta od Amerike, Britanije i zemalja Zapada. Kod nas nema tolike brige o deci u Jemenu kao o Ukrajini. Zasto osudujes Rusiju zbog Ukrajine, a ne osudujujes Ameriku i Zapad zbog Jemena?
FMv2tGIWYAAh5OI
FMv2t6cXoAADioV

FMv2tl9XsAc75sL

Ovde preovlađuju rusofili koji ne kažu da im je žao ruskih žrtava. Obični navijači, koji ne vole rusku naciju - već sistem, politiku i diktatora.
Sve pogani brozov crveni nakot i šešeljugini đaci.
До јуче си сеирио над фотографијама погинулих и заробљених
руских војника а данас си се пресвукао.
Припремаш ли цвеће за новог освајача?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back