Rat u Ukrajini (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Чак и да нема разлике, не може Стаљин да буде фашиста.
Као што ни Младић не може то бити.

Аида и њене комуњаре морају користити праве термине, рецимо комунистички ратни зликовац Ратко Младић.

Замисли да Јошка Броз се дочепа власти и побије пола Рашке. Да ли би и он био проглашен за фашисту ? Као да комуњаре никада нису вршили етничко чишћење и спроводили масовне злочине.

Јесу ли Бугари 80их такође били фашисти када су протерали Турке ? Фашисти из комунистичког совјетског Варшавског пакта ?

U principu si u pravu, i ja sam za to da se koriste pravi termini.

Hitno!
Ljudi ukopavajte se trazite sklonista, od zene koja je bliska Putinu dobio sam informaciju Putin pocinje za 24h da przi atomskim oruzjem.
Neka nam je Bog u pomoci,Bog je srbin sacuvace nas i ruse.
бан гиф.gif

Nato ce bas da stavlja bojeve glave u zamlju koja nema suverenitet na svojoj teritoriji , koja ima okupiran Krim...Ne bi Ukrajina mogla ni da bude kandidat za clanstvo, nikada...
Al ajde da uzmemo tu vasu mastu u obzir i da kazemo da je nato to hteo i da su gradjani Ukrajine to hteli... Imam sad jedno pitanje, posto se Ukrajina granici sa nato zamljama...Kada bi recimo narod ukrajine odlucio da udje u vojni savez sa Rusijom, da li bi ste tada opravdavali i razumeli eventualnu invaziju Ukrajine od strane Nemacke i Poljske ili vojske nato zemalja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back