Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tihoglu pa puttler je kadar kgb-a , da li si video da je ikada osudio tu skolu ?
Ajde smiri se i postuj medjunarodno pravo.
Ok, a šta misliš o onim ruskim balavcima u tenkovima, oni nisu nasilno oterani u rat? U drugu državu?vecina naroda je nasilno oterana u rat tj boli ga kita ko vlada. mozda navija ali mu je nebitno ko je predsednik. koliko je bitno ziveti u svojoj drzavi govori i broj imigranata koji odose kod angele merkel od svoje drage ljubljenje,presvete hrvatske. zivot je za vecinu bitniji nego ime drzave gde zive.

To ti javili ovi iz Dume?Ukrajina nije suverena drzava, objasnili ljudi ranije. Trazi po postovima.
Нема шта да се размисли - Хирошима и Нагасаки те увек подсети ко су ти "пријатељи"!
Сад још само да загине и на Тајвану па да га напокон са’ране.

Ако већ кењаш, макар пусти воду...To ti javili ovi iz Dume?
Ne znam, ali ja sam daleke 1999-te bio gost na proslavi dana ukrajinske nezavisnosti, u jednom malom mestu u Kanadi na jugu Ontarija. Gledao sam one njihove devojčice u narodnim nošnjama i jeo neke preukusne sarmice, toga se isto sećam.
Tako da slobodno možeš da javiš tim likovima iz Dume da ne lupaju gluposti, jer sarma kaže drugačije.
Slažem se, pustiću vodu da otplove ovi koji tvrde da Ukrajina nije suverena država.Ако већ кењаш, макар пусти воду...
mislim da je i to zlocin, ali putin je zlikovac. i znaci uzvratis tako sto posaljes svoju decu da ginu, pa i ti si onda isto zlikovac. status quo da su trazili tj uz neke sitne teritorijalne ustupke rusiji, tako da putin ne ispadne poputni luzer, nego kao dobio je rat ukrajinci predali 10km2. a eu da drzi sankcijeOk, a šta misliš o onim ruskim balavcima u tenkovima, oni nisu nasilno oterani u rat? U drugu državu?
Na Mariupolj je udareno sa tri strane. Vojska RF napada sa zapada (Centralni rejon) a DNR sa sjevera (Kalmijuski rejon) i istoka (Livoberežnji rejon).
Почели су да позивају грађане , ББЦ позивао , да се нападју руски амбасадори и руски држављани .
Искрено драго ми је што нисам на Западу , не бих могла да то поднесем , ту пресију антируску
Pa volite vi tu podršku otpozadi.Evropa nam pruža pozadinsku podršku i isporučuje nam sve.
Ја ћу само да додам да је подручје између Одесе и града Измаел на делти Дунава заправо Молдавија...У овим моментима се изводи велики хеликоптерски десант у рејону између Одесе и Измаела (види карту) који ће бити подржан батаљоном морнаричке пешадије ("Црна смрт") са Змајског острва.
Ову се неке пројекције админа које би могле да се реализују током данашњег дана ( пуна линија је поморскио десант, испрекидана ВДВ - хеликоптерски десант). Шта мислите о томе, да ли је ово оперативно логично.
Pogledajte prilog 1112459
ИДЕМО БРАЋО УРААААА
РОКАЈ КОКАЈ НАТО НАЦИСТЕ!
Mexiko uopce nije drzava, to su teritoriji koji nisu pod vlascu jedinstvene vlade, svake godine tamo pogine cca 50 000 ljudi u sukobima vladinih snaga i paravojnih formacija (citaj: narkokartela)..

Ovo moze biti i dobro i lose. Lose ako ti ljudi postradaju (ako ih pobiju), dobro ako odluce da se vrate u maticu.
Da Rusi ne gađaju stambene objekte da nisu pobili 20 djece?
dok cekas od vasington sta ce da kazes , ja cu ti kazem.......AMERIKA POKUSAVA SPRECITI ISTINU O RUSIJI DA DODJE DO ZAPADA....................Zasto bi inace zapadu smetali ruski mediji ako su bezopasni? ALI, OPASNI SU JER SE RADI O LOGICI I ISTINI KOJU ZAPADNA POLITIKA NE MOZE OBORITI PA JE JEDINI SPAS SANKCIJE RUSKIM MEDIJIMA DA NE DODJU DO USIJU I OCIJU , IONAKO GLUPOG ZAPADNOG GRADJANINA.sta mislis zasto to amerika radi?
Kake veze ima TWITER sa Rusiju ?