Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.935
Zaorala već tukijem livadu.Pašće ku..rac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zaorala već tukijem livadu.Pašće ku..rac
To znači da Rusija ne ratuje protiv Ukrajine, probaj i da razmišljaš, ne samo ponavljaš zapšdne pamflete.Da nije? Sta to znaci "da nije" u vojnim stvarima?
Nije da nije, nego - JEST, sa svim velikim slovima!
sta to znaci na terenu?To znači da Rusija ne ratuje protiv Ukrajine, probaj i da razmišljaš, ne samo ponavljaš zapšdne pamflete.
Pa vidili smo za vrijeme korone kakva je sloboda, pravda i demokratija. da bi i SSSR pozavidio.Толико о демократији и слободи медија у тој лажлјивој ЕУ
![]()
Француска новинарка Ан-Лор Бонел процесуирана је због извештавања из Донбаса и рекла да је Украјина тамо убила 13.000 људи. Отпуштена је са посла и критикована у локалној штампи.
Бонел је редитељка документарних филмова која је радила као професор на Сорбони од 2007, а путовала је у ДНР и ЛНР од 2015. Снимала је локални свакодневни живот.
2022. године поново путује у регион да извештава. Заузела је став који није био најчешћи у ЕУ: на француској телевизији је изјавила да су украјинске власти убиле хиљаде људи.Одмах је почела пуна цензура. Професорски и ТВ пројекти су били минус.
Проруска шпијунска етикета – више. И пуно мржње на друштвеним мрежама.
Анне-Лауре не жели да се жали на своје насилнике, она мисли да би то само погоршало ствари. А она нема новца за адвоката. Она преживљава радећи као слободњак за бројне канадске медије.
Reče Napoleon i nastavi da igra DCS.
Svaki gejmer ozbiljnije pristupa taktici za igrice sa pucačinom na kompu od ruske taktike u ovom ratu, pardon SVO-i
-Podmićivanje:"Daću ti novac da glasaš u moju koprist."Amerika to nema. Amerika je kao drzava u zadnjem planu. Korupcija je toliko zasla u sve pore da covjek ponekad misli da zivi na terenu nekog narko kartela.
Po prvi put u 50 godina manjak regruta. To je stanje danasnje AMeirke.
Pukovnici ili biznismeni?hebote Rusi pokupovali celu CG obalu, pola grčke i svi su sve to od plate uštedeli, samo što nisu.
odvratna korupcija svega i svacega.-Podmićivanje:"Daću ti novac da glasaš u moju koprist."
-Lobiranje "Daću ti novac da glasaš u moju korist dok se praviš kako je to bila tvoja lična ideja."
ovako je gotivnije. ponztio ga instant.Ja bi mu džigeru izvadio , a ove okolo bi naterao da je pojedu zajedno sa kamerom

Nije potrebno jer Rusi sami u svojim medijima puštaju bljuvotine od komentara..Pa sad, ne pozivaju na ubijanje civila, ne brane fažizam, ne objavljuju ratne video igrice iz Ukrajine koje vjerno postavljate![]()
možda padne bakmut a možda pane taktičkih mnogo. Sve je tu.Зашто је Русија тако агресивна?
![]()

Zapad bolje funkcionise zato sto je pljackao ostatak planete do koske. Pogledaj englesku kraljicu..... pljackaju generacijama a narodu daju neku sicu. E sad vise nema pljacke pa nece biti ni sice a narod spremaju za bedu da bi sacuvali samo za sebe to sto su opljackali.Razlika izmedju istoka i zapada je da na istoku korupcija je u svim porama drustva, tj. takva da moras ubiti bolesnika jer je bolest zasla u svaku celiju.
Na zapadu je korupcija rezervisana 99% na vrhu.
I to je glavni razlog zasto zapad daleko bolje funkcionise nego istok.
Nema tu srece dje svak gleda ukrasti, slagati, zaebati tj. "SNACI SE dobro" kako Srbende vele.
ne zbog pljacke nego zbog ovoga sto sam ja rekao.Zapad bolje funkcionise zato sto je pljackao ostatak planete do koske. Pogledaj englesku kraljicu..... pljackaju generacijama a narodu daju neku sicu. E sad vise nema pljacke pa nece biti ni sice a narod spremaju za bedu da bi sacuvali samo za sebe to sto su opljackali.
И таква војска направи овоKakva država, takva vojska.
Raspala i korumpirana država - raspala i korumpirana vojska.
i opet pored svega toga, ovi napravise drzavni udar u Ukr. koja je prvi ruski interes i Rusima pred nosom. a Rusi nista.možda padne bakmut a možda pane taktičkih mnogo. Sve je tu.

tacno 100 000 i to samo djenerala!И таква војска направи ово
Pogledajte prilog 1273032
И такву војску цео оЋајни НАТО не може да истера из Украјине већ 10 месеци
Pogledajte prilog 1273033