Rat u Ukrajini (39)

Koliko će još teritorija Rusija osvojiti do kraja rata?

• Još mnogo

glasova: 52 54,7%
  • Još malo

glasova: 14 14,7%
  • Izgubiće

glasova: 29 30,5%

• Ukupno glasova
    95
Kako kojeg rata... (npr. Posledica gubitka hladnog rata je da je Rusija ekonomski krahirala, da je izgubila ogromne teritorije, da je nekih petnaestak njenih republika proglasilo samostalnost i pobbeglo od ruskog jarma)
Dakle, neznalica si i lenstina pa trazis odgovor od mene. Sikter u skolu! Idi se obrazuj
Ali Posledica koja je zajednicka svim tim ratovima je da baca u laž sve vas koji tvrdite da je Rusija neka strasna opaka vojna sila.
Rusija je tigar od papira!
Sta je bilo posle prvog cecenskog rata koji su naveo?

Znas li ti uopste sta su GULAZI?
Naravno . To su logori za agresivne narode koji su pokusali invaziju na Rusiju. Danas na stotine poljaka, rumuna, nemaca, finaca, svedjana , norvezana, britanaca, amerikanaca, kolumbijaca, brazilaca, spanaca, francuza itd... koji se u ovom trenutku smrzavaju daleko na severu sibira i broje dane i sate dok konacno ne odahnu i zatim bivaju zakopani u jamama koje su sami iskopali. Niko ih nije terao da dolaze u ukrajinu i ubijaju Ruske civile. Sada placaju cenu. Njihove porodice nikada nece saznati sta se njima dogodilo. Niko od njih se nikada nece od njih vratiti. Sada ce biti zakopani pored nemackih nacista i hrvatskih ustasa. Da im prave drustvo u zagrobnom zivotu . U paklu. :per:

Komentarisati nesto o cemu nemas pojma, samo sa ciljem da se podrzi jedna strana i ismeje druga je cist bezobrazluk i nemoral
👇

zdzgjukqukpj.jpg

Ма мене искључиво занима да ли амерички војници у Бондстилу примају плату? Или морају да се сналазе трговином наркотицима са Аранутима?
Ако се играчи истог тима обучени у различите дресове не договоре
за војнике од 15.11 нема Спасовдана.
---
The Director highlighted a critical deadline for military personnel, confirming that military paychecks could stop on November 15th.
https://www.aol.com/news/economic-storm-warning-shutdown-threatens-014014083.html?guccounter=1
---
Цивили који раде при војсци су већ добили гугл мапе са позицијама
најбољих контејнера у којима може да се нађе нешто за појести.

⚡️ На Красно-Лиманском правцу, руске оружане снаге настављају операције ослобађања насеља Јампол и у правцу насеља Красни Лиман, јавља Оперативни простор:

Ефикасна контрабатеријска ватра и удари по контролним пунктовима беспилотних летелица обезбеђују напредовање јуришних јединица 25. армије у селу Јампол и у правцу пута Красни Лиман-Закотноје, стварајући услове за њихову блокаду.
IMG_20251110_111153_837.jpg

‼️ Управо објављено

🇺🇦 Велики корупцијски скандал се приближава Зеленском

Украјинска агенција за борбу против корупције НАБУ — којој се Зеленски раније противио — извршила је рацију у кући његовог „новчаника“ Тимура Миндича, који је побегао из земље само неколико сати пре рације

Миндич је под истрагом због корупције у набавци дронова и шемама на енергетском тржишту. Извештаји указују да је НАБУ прислушкивала његов стан, снимајући разговоре у којима наводно учествује и сам Зеленски

Миндич је такође предмет истраге ФБИ-ја о прању новца. Уочи рација, још два финансијера, Михаил и Александар Цукерман, именовани у истом случају ФБИ-ја, такође су хитно напустили Украјину

Са распадом Зеленског круга, Украјина се суочава са својом најтежом политичком кризом и значајним корупцијским скандалом

Кијев ће „присилити Москву на мир“

Украјински министар одбране Денис Шмигаљ дао је ово обећање. Према његовим речима, главни аргумент Зеленског режима у том погледу биће удари дугог домета на руској територији.

‼️ Управо објављено

🇺🇦 Велики корупцијски скандал се приближава Зеленском

Украјинска агенција за борбу против корупције НАБУ — којој се Зеленски раније противио — извршила је рацију у кући његовог „новчаника“ Тимура Миндича, који је побегао из земље само неколико сати пре рације

Миндич је под истрагом због корупције у набавци дронова и шемама на енергетском тржишту. Извештаји указују да је НАБУ прислушкивала његов стан, снимајући разговоре у којима наводно учествује и сам Зеленски

Миндич је такође предмет истраге ФБИ-ја о прању новца. Уочи рација, још два финансијера, Михаил и Александар Цукерман, именовани у истом случају ФБИ-ја, такође су хитно напустили Украјину

Са распадом Зеленског круга, Украјина се суочава са својом најтежом политичком кризом и значајним корупцијским скандалом
Шокантно је што распала постојбина древних Укра има колико толико ефикасан антикорупцијски тим, а Србија га нема!

Back