Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma ti si čudo, Romel ti nije ravan.

Rusi su ušli u SVO, očekivali da će Ukrajinsko rukovodstvo biti racionalno i da će se cela priča brzo završiti.

Nažalost Ukro rukovodstvo nije bilo racionalno jer su odluke donošene u Vašingtonu, pa je plan morao biti promenjen i sad će Ukrajina prestati da postoji.

Eto ti kompletan scenario.
Ovo je vrh .Uletija si mi u kuću i očekiva si da budem racionalan dok mi siluješ ženu i dicu.S bzirom da nisam bija racionalan sad ćeš me zapalit skupa sa kućom.
Čime se vi drogirate ?:dash:

Tvoj ustaški drugarčić priziva nuklearke, valjda pokušava da nas ovde uplaši ne praznom, već nacrtanom puškom.

Ja se smejem budali, a i tebi što se tako jadno ponašaš. Imao si njegov post i moj odgovor, a ti rešio da napraviš spin. smešno.
Nije smesno...tvoji saborci i ti iz jorgan udarne brigade stenjete mjesecima za atomkama da se potopi VB i Jelouston digne u vazduh, kad dobijate po tamburi na frontu onda opleti po toplanama i trafostanicama ..
El tako ako nije pogledaj jos jednom svoje upise i od TIXIJA. Sparte, Xicora, Lorija, ali Agafja je odnela prvo mjesto...

1671461351108.jpeg

Prorusscici...

Nije smesno...tvoji saborci i ti iz jorgan udarne brigade stenjete mjesecima za atomkama da se potopi VB i Jelouston digne u vazduh, kad dobijate po tamburi na frontu onda opleti po toplanama i trafostanicama ..
Tvoj drugar mesecima piše da bi Ukrajini trebalo dati nuklearke da udare po Rusiji.

To je tragikomična fantazija, puko forumsko lajanje i ja na to odgovaram, a ti odgovaraj ovima i mani se mene kad njega spuštam na zemlju.

Država se ne bazira na emocijama, vrlo ti je nebulozna usporedba
Ne bazira se ništa ovde na emocijama, nego na prekršenim mirovnim sporazumima.

Što je još gore, vrh Ukrajine (potpisnika) i Nemačke (garanta sprovođenja) su ničim izazvni priznali da su sporazumi potpisani u lošoj nameri, čime se sve akcije Rusije automatski legitimizuju.

Ukrajinci su operativni i ne zadaju nikakve ozviljne udarce, ali zato mapo po malo gude bitna naselja. I gube kompletnu infrastrukturu. Da nije NATO isporuka odavno bi ostali bez oružja i municije. Rusi se odlično drže u ovom novom svetskom ratu.
Činjenica je da se ovaj rat vodi na manjoj teritoriji nego prethodna dva, ali je veći broj država koje u njemu učestvuju.
Da nije? Sta to znaci "da nije" u vojnim stvarima?

Nije da nije, nego - JEST, sa svim velikim slovima!

Tvoj drugar mesecima piše da bi Ukrajini trebalo dati nuklearke da udare po Rusiji.

To je tragikomična fantazija, puko forumsko lajanje i ja na to odgovaram, a ti odgovaraj ovima i mani se mene kad njega spuštam na zemlju.
Sigurno da im treba dat...
Gadno su se zaebali sto su vratili sav arsenal 1994..gadno.
Da su ostavili desetak, nikad kepecu ne bi palo na pamet koje kakve republike pravit po Ukrajini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back