Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.104
Npr, počini ratni zločinVojska ne funkcionise tako kako vi mislite.
Obican vojnik izvrsava zadatke koje mu da drzava.
Tako to ide, bez obzira kako neko gledao na nekakve otboznje moralne guzzobolje.
Zadala država
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Npr, počini ratni zločinVojska ne funkcionise tako kako vi mislite.
Obican vojnik izvrsava zadatke koje mu da drzava.
Tako to ide, bez obzira kako neko gledao na nekakve otboznje moralne guzzobolje.
Frci živim ovde i nism slep, samo se bitno više krade nego drugde jer ima više love. Svuda ima korupcije i nepotizma.Ti sada želiš reći da je USA ta koja je korumpirana a ne odron od Rusije?
Klasičan filoputin!
Ovo je vrh .Uletija si mi u kuću i očekiva si da budem racionalan dok mi siluješ ženu i dicu.S bzirom da nisam bija racionalan sad ćeš me zapalit skupa sa kućom.Ma ti si čudo, Romel ti nije ravan.
Rusi su ušli u SVO, očekivali da će Ukrajinsko rukovodstvo biti racionalno i da će se cela priča brzo završiti.
Nažalost Ukro rukovodstvo nije bilo racionalno jer su odluke donošene u Vašingtonu, pa je plan morao biti promenjen i sad će Ukrajina prestati da postoji.
Eto ti kompletan scenario.

Ti si baš odlučan u tome da dokažeš da je Rusija prva na listi najNEkorumpirajinih država?Hajde, pokaži dokumente za to, Informer, Telegraf i Alo se ne računaju.

vjerujem da jako malo drzava to zadava. Ratni zlocin se dogadjaju i pored ne znam kakve konrole jer ne zna niko sta je nekomu u glavi.Npr, počini ratni zločin
Zadala država
Ajde reci da li možeš proći tehnički pregled sa savršeno ispravnim autom ako ne ostaviš lovu.Frci živim ovde i nism slep, samo se bitno više krade nego drugde jer ima više love. Svuda ima korupcije i nepotizma.
Tema nije korupcija, prva na listi je verovatno Švajcarska ili oni poreski rajevi, samo tema nije korupcija nego rat koji tvoji Ukri gube.Ti si baš odlučan u tome da dokažeš da je Rusija prva na listi najNEkorumpirajinih država?
Kakva država, takva vojska.Tema nije korupcija, prva na listi je verovatno Švajcarska ili oni poreski rajevi, samo tema nije korupcija nego rat koji tvoji Ukri gube.
Nije smesno...tvoji saborci i ti iz jorgan udarne brigade stenjete mjesecima za atomkama da se potopi VB i Jelouston digne u vazduh, kad dobijate po tamburi na frontu onda opleti po toplanama i trafostanicama ..Tvoj ustaški drugarčić priziva nuklearke, valjda pokušava da nas ovde uplaši ne praznom, već nacrtanom puškom.
Ja se smejem budali, a i tebi što se tako jadno ponašaš. Imao si njegov post i moj odgovor, a ti rešio da napraviš spin. smešno.
Šurak ti je upao u kuću nakon što si 8 godina krvnički tukao ženu, tj njegovu sestru.Ovo je vrh .Uletija si mi u kuću i očekiva si da budem racionalan dok mi siluješ ženu i dicu.S bzirom da nisam bija racionalan sad ćeš me zapalit skupa sa kućom.
Čime se vi drogirate ?![]()
Prolaziš, a u Virdžiniji platiš pa i ne dođeš na pregled. U’apsili čoveka jer su mu svi rezultati vehicle emissions bili isti, par godina.Ajde reci da li možeš proći tehnički pregled sa savršeno ispravnim autom ako ne ostaviš lovu.
Provide hard evidence or shut up!
Tvoj drugar mesecima piše da bi Ukrajini trebalo dati nuklearke da udare po Rusiji.Nije smesno...tvoji saborci i ti iz jorgan udarne brigade stenjete mjesecima za atomkama da se potopi VB i Jelouston digne u vazduh, kad dobijate po tamburi na frontu onda opleti po toplanama i trafostanicama ..
Ajde reci da li možeš proći tehnički pregled sa savršeno ispravnim autom ako ne ostaviš lovu.
Država se ne bazira na emocijama, vrlo ti je nebulozna usporedbaŠurak ti je upao u kuću nakon što si 8 godina krvnički tukao ženu, tj njegovu sestru.
Sad će te njih dvoje izbaciti iz kuće.
#did_not_happenLepo ti rekoh da znam iz prve ruke, od čoveka koji mu je prodao kuću (odnosno jedan njen deo, pošto je bilo više vlasnika).
Da nećeš i kupoprodajni ugovor da ti fotokopiram možda
Znamo se malo zanit,šta je je.Učili smo od najboljihvaljda zlato iz Katara.![]()

Nešto evo ovako za tog “ruskog potpukovnika u CG” ili prestani da nam izigravaš arbitra na temi:Lepo ti rekoh da znam iz prve ruke, od čoveka koji mu je prodao kuću (odnosno jedan njen deo, pošto je bilo više vlasnika).
Da nećeš i kupoprodajni ugovor da ti fotokopiram možda
Volino jedna iskompleksirana!Ne spamaj telac.
Ne bazira se ništa ovde na emocijama, nego na prekršenim mirovnim sporazumima.Država se ne bazira na emocijama, vrlo ti je nebulozna usporedba
Da nije? Sta to znaci "da nije" u vojnim stvarima?Ukrajinci su operativni i ne zadaju nikakve ozviljne udarce, ali zato mapo po malo gude bitna naselja. I gube kompletnu infrastrukturu. Da nije NATO isporuka odavno bi ostali bez oružja i municije. Rusi se odlično drže u ovom novom svetskom ratu.
Činjenica je da se ovaj rat vodi na manjoj teritoriji nego prethodna dva, ali je veći broj država koje u njemu učestvuju.
Gdi je naš Kotlokrp Hrabri? Pašće BRE Ukrajina, kad će ta 369. Legija da krene?Znamo se malo zanit,šta je je.Učili smo od najboljih![]()
Sigurno da im treba dat...Tvoj drugar mesecima piše da bi Ukrajini trebalo dati nuklearke da udare po Rusiji.
To je tragikomična fantazija, puko forumsko lajanje i ja na to odgovaram, a ti odgovaraj ovima i mani se mene kad njega spuštam na zemlju.