Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razlika izmedju istoka i zapada je da na istoku korupcija je u svim porama drustva, tj. takva da moras ubiti bolesnika jer je bolest zasla u svaku celiju.
Na zapadu je korupcija rezervisana 99% na vrhu.

I to je glavni razlog zasto zapad daleko bolje funkcionise nego istok.
Nema tu srece dje svak gleda ukrasti, slagati, zaebati tj. "SNACI SE dobro" kako Srbende vele.

Толико о демократији и слободи медија у тој лажлјивој ЕУ
FkSGAuoWYAcKpAl

Француска новинарка Ан-Лор Бонел процесуирана је због извештавања из Донбаса и рекла да је Украјина тамо убила 13.000 људи. Отпуштена је са посла и критикована у локалној штампи.
Бонел је редитељка документарних филмова која је радила као професор на Сорбони од 2007, а путовала је у ДНР и ЛНР од 2015. Снимала је локални свакодневни живот.
2022. године поново путује у регион да извештава. Заузела је став који није био најчешћи у ЕУ: на француској телевизији је изјавила да су украјинске власти убиле хиљаде људи.Одмах је почела пуна цензура. Професорски и ТВ пројекти су били минус.
Проруска шпијунска етикета – више. И пуно мржње на друштвеним мрежама.
Анне-Лауре не жели да се жали на своје насилнике, она мисли да би то само погоршало ствари. А она нема новца за адвоката. Она преживљава радећи као слободњак за бројне канадске медије.

Толико о демократији и слободи медија у тој лажлјивој ЕУ
FkSGAuoWYAcKpAl

Француска новинарка Ан-Лор Бонел процесуирана је због извештавања из Донбаса и рекла да је Украјина тамо убила 13.000 људи. Отпуштена је са посла и критикована у локалној штампи.
Бонел је редитељка документарних филмова која је радила као професор на Сорбони од 2007, а путовала је у ДНР и ЛНР од 2015. Снимала је локални свакодневни живот.
2022. године поново путује у регион да извештава. Заузела је став који није био најчешћи у ЕУ: на француској телевизији је изјавила да су украјинске власти убиле хиљаде људи.Одмах је почела пуна цензура. Професорски и ТВ пројекти су били минус.
Проруска шпијунска етикета – више. И пуно мржње на друштвеним мрежама.
Анне-Лауре не жели да се жали на своје насилнике, она мисли да би то само погоршало ствари. А она нема новца за адвоката. Она преживљава радећи као слободњак за бројне канадске медије.
Pa vidili smo za vrijeme korone kakva je sloboda, pravda i demokratija. da bi i SSSR pozavidio.

Amerika to nema. Amerika je kao drzava u zadnjem planu. Korupcija je toliko zasla u sve pore da covjek ponekad misli da zivi na terenu nekog narko kartela.

Po prvi put u 50 godina manjak regruta. To je stanje danasnje AMeirke.
-Podmićivanje:"Daću ti novac da glasaš u moju koprist."

-Lobiranje "Daću ti novac da glasaš u moju korist dok se praviš kako je to bila tvoja lična ideja."

-Podmićivanje:"Daću ti novac da glasaš u moju koprist."

-Lobiranje "Daću ti novac da glasaš u moju korist dok se praviš kako je to bila tvoja lična ideja."
odvratna korupcija svega i svacega.

gownari to zovu "lobiranje" i sl. bljuvotine za glupu raju.
Pranje para kroz ovu nesretnu Ukr. ne treba ni spominjati.

Sta WEF brani u Ukr.? Znademo da ih boli k. za Ukre i sto vise pogine to bolje.

Razlika izmedju istoka i zapada je da na istoku korupcija je u svim porama drustva, tj. takva da moras ubiti bolesnika jer je bolest zasla u svaku celiju.
Na zapadu je korupcija rezervisana 99% na vrhu.

I to je glavni razlog zasto zapad daleko bolje funkcionise nego istok.
Nema tu srece dje svak gleda ukrasti, slagati, zaebati tj. "SNACI SE dobro" kako Srbende vele.
Zapad bolje funkcionise zato sto je pljackao ostatak planete do koske. Pogledaj englesku kraljicu..... pljackaju generacijama a narodu daju neku sicu. E sad vise nema pljacke pa nece biti ni sice a narod spremaju za bedu da bi sacuvali samo za sebe to sto su opljackali.

Zapad bolje funkcionise zato sto je pljackao ostatak planete do koske. Pogledaj englesku kraljicu..... pljackaju generacijama a narodu daju neku sicu. E sad vise nema pljacke pa nece biti ni sice a narod spremaju za bedu da bi sacuvali samo za sebe to sto su opljackali.
ne zbog pljacke nego zbog ovoga sto sam ja rekao.

I da je istok sve popljackao, opet bi bilo isto.
Da se Svedjani presele na Balkan a Srbi u Svedsku opet bi sve bilo isto. Svedska bi bila shupak a Balkan bi procvjetao.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back