This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Нова порција срећних заробљених Укропа
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad smo već kod bežanja:Kakve su to glupe strelice
Te zemlje beže od vas, dakle ka levo
Kakve su to glupe strelice
Te zemlje beže od vas, dakle ka levo
Daćemo im mi friške atomske bombe ako treba.Sigurno da im treba dat...
Gadno su se zaebali sto su vratili sav arsenal 1994..gadno.
Da su ostavili desetak, nikad kepecu ne bi palo na pamet koje kakve republike pravit po Ukrajini.
Si u Pentagonu? Može veza?Daćemo im mi friške atomske bombe ako treba.
Za sada je Putin poslušao našu naredbu da se ne usudi posegnuti za WMD
Robijaši se obučavaju čitav život.U Artemovsk je Zelenko poslao pojačanje -stigla su 2 ojačana bataljona AZOV-a - oko 1700 ljudi plus 800 mobilisanih.
Situacija je takva da ruski robijaši sa 3 nedelje vojne obuke deratizuju najobučenije i najkrvoločnije NATO trupe.

NajoĆajnije, kako su se Tabak Analitičar Igor izrazili.Табак:
Након што је прошли и претпрошли тједан умро и три пута ломио ноге, Путин оЋајниЋки стигао у Минск
Ništa od toga. Pravi Sektor je nabo komuniste na bajonet
u valhali nema više slobodnih stolova. 500k nacoša se prestavilo.Ništa od toga. Pravi Sektor je nabo komuniste na bajonet![]()
A ti si to saznao iz prve ruke.Hoću, čim mi ti objasniš odakle potpukovniku ruske armije 500.000 evra da iskešira za kuću na moru u CG i još toliko da skrca da je renovira, opremi, napravi bazen i sve što ide uz to. Ovo je primer za koji lično znam, da ne bude da pričam napamet.
Znam i ja da bivši gradonačelnik Moskve ima kuću u Marbelji (Španija)A ti si to saznao iz prve ruke.
Čibe, bre!
šta ***** rom.
Dauning strit 10: Odbijte predloge Kremlja za prekid vatre, to im je samo trik da dođu do daha
Idi nazad u hrvatsku tamo bolje cipelare i navikao si nameštaš se dobro.Joj mukice, udaraju te kompleksi?
Nalupao sam te na jednoj temi, na drugoj mi te je bilo zao (cipelarili su te svi redom za super markete).
Nemoj mi se namestati sad ovde, ljubi te brat![]()
ne znaju više gde udaraju. Ali, ima publike još uvek.Јел то распала Русија?
17. децембар
Акција "Деца рата" и "Алеја анђела" у главном граду Немачке
Данас смо у Берлину најавили акцију-подсетник о трагедији Донбаса, о деци чије је животе однела дугогодишња агресија кијевског режима. О ономе о чему Запад цинично ћути.
Већи део изложбе од 15 метара заузимала је Авенија анђела са чијих портрета гледају стотине младих невиних жртава украјинског гранатирања. Изложбу је пратио културни програм и интерактивне активности са пролазницима.
Исти догађаји у оквиру пројекта "Деца рата" већ су одржани у седам немачких градова од пролећа 2022. године – Келну, Хамбургу, Штралзунду, Франкфурту на Мајни, Оснабрику, Лиденшајду и Сарбрикену. Интересовање за пројекат показале су и италијанске организације и покрет "Stop Killing Donbass" у Француској.
Репортер немачког ТВ канала AUF1 посетио је данашњу акцију у Берлину и разговарао са организатором и ауторком пројекта Оксаном Валтер.
Пројекат „Деца рата“ је некомерцијалан и промовише се снагама и средствима аутора и љубазних људи. Акција 17. децембра изведена је уз помоћ удружења војних дописника WAR COR.
©ANNA-News