Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dogovori, ko kod nas kad se iza ledja dogovaralo sa neprijateljem?
Ljepo, ljepo..
primeti da je počelo uništavanje energetike. to su trebali odma da vojske ne ginu.
Ukri su mi skroz odrvatni sa ljudske strane i ne predstavljaju nista dobro dok su mi se i Rusi skroz zgadili zbog gluposti i nesposobnosti.
a kako bi bilo da ti se zgadi tvoj veliki čup koji nosiš na ramenima? bez njega ne bi bio kukavica. niti bi izvlačio nakardne zaključke.

ruse ne zanima osvajanje ukrajine koja je normalna država. to znači:
- neutralnost,
- federalizacija
- demiltarizacija

Pavlovka pala

Reports that Pavlovka is completely taken and cleared by Russian troops(waiting for photo and video evidence)

Pavlovka is a strategically important settlement on the so-called "Ugledarsk direction, heavy fighting was going on for it.

photo_2022-11-10_17-59-32.jpg

Pocelo unistavanje energetike 9 mjeseci kasno. bez problema dovlacili oruzje i municiju sa zapada? pa ovo bi mi daleko bolje uradili sa nasim a ne ruskim mateijalnim i ljudskim resursima
:eek:
kažu, kad se cigani biju a umeša se treći da ih rastavlja. obojica skoče na tog trećeg.

da se englezi i nato nisu umešali ukrajina bi bila manje razorena a poginulo daleko manje ljudi. prihvatila bi poprilično razumne uslove i značajno bolje od ovih koje sad dobija. imala je federaciu s DNR i LNR.

Ovo je još jedna pobjeda za Rusiju. Svi znaju tko je odgovoran što se (od prije dva mjeseca) ruska zemlja predaje bez ispaljenog metka.

Još malo ovakvih pobjeda i možda se oslobode okova KGB-a, vojska im ipak nema u interesu ginut u stotinama tisuća i svako malo bežati...

kažu, kad se cigani biju a umeša se treći da ih rastavlja. obojica skoče na tog trećeg.

da se englezi i nato nisu umešali ukrajina bi bila manje razorena a poginulo daleko manje ljudi. prihvatila bi poprilično razumne uslove i bolhe od ovih koje sad dobija. imala je federaciu s DNR i LNR.
osim sto se rat vodi za rusiju a ne ukrajinu?

Vidices sta ce biti ako Rusija izgubi ovaj rat.

primeti da je počelo uništavanje energetike. to su trebali odma da vojske ne ginu.

a kako bi bilo da ti se zgadi tvoj veliki čup koji nosiš na ramenima? bez njega ne bi bio kukavica. niti bi izvlačio nakardne zaključke.

ruse ne zanima osvajanje ukrajine koja je normalna država. to znači:
- neutralnost,
- federalizacija
- demiltarizacija
Zašto je ne osvojiti da malo poslušamo kmeketanje sa CNN-a? RF drži na obuci bitno više mobilisanih nego što je sada angažovano u Ukropistaniji.

da se englezi i nato nisu umešali ukrajina bi bila manje razorena a poginulo daleko manje ljudi. prihvatila bi poprilično razumne uslove i značajno bolje od ovih koje sad dobija. imala je federaciu s DNR i LNR.
Zašto da prihvata? Za šuplju tikvu je lek Geranijum 5x dnevno, plus po koji Kalibar i Iskander kad im se pogorša stanje.

До сада си требао да се увериш да се комуњарама и осталим јајарама илеглим из тог ђаволског шињела не може веровати.

Сад ће кбв смрадине да формирају неку линију дуж тог Дњепра и тајним каналима да просе преговоре са САД у којима би избоксовали да им признају макар Крим а овим несретницима из лнр и днр неку дејтон климаву аутономију(која ће временом бити обесмишљена наравно,по моделу РС у БиХ. И наравно својој црвеној олигархији сигурне уговоре за шверц и јефтину распродају Руских ресурса да би могли несметано да купују јахте величине фудбалског терена и серу у златне вц шоље.
И наравно преко својих смрдљивих медија и осталих подгузних мува и квази интелектуалаца да грбавом плебсу ће то да продају као епску победу против злих фашста а ћелаву комуњару ће да дижу на пиједастал као да је други Жуков.
Проклето им семе сатанистичко!!!
Taman tako.
Satanizam ravan Sorosevom.

a sta ces, ljudi vise vole slobodu. Isto kao i srbi ili nedajboze hrvati

Da skratimo lupetanja.
Dužnost svakoga je da uništava okupatora apsolutno svim sredstvima.
Od klasičnog oružja, lažnom ili pravom propagandom, do atentata, prijetnji, ucjena. Dakle, sva sredstva. Pa tako i tenk među zgradama, ako misliš da tako treba. Da ga možda netko neće optužiti za ratni zločin?
Važno da se ti zgražavaš, a nije ti jasno da taj tenk tamo ne bi bio da Rusi nisu izvršili invaziju.
Jesi li normalan? Ne možeš ti da izmišljaš da je neko nešto rekao, kad nije. Pa onda na svoje bulažnjenje lupaš repliku na nešto nepostojeće. Dakle, ja sam preneo jedan tvit i u mom opisu je bila samo jedna moja reč, geografska odrednica - Artemovsk. Alo, napisao sam samo Artemovsk i ništa više. I onda ti u odgovor pišeš: Dakle kažeš ovo i ono. Nisam rekao ni ovo ni ono, rekao sam samo Artemovsk i ništa više. Ti si na to izmislio da sam rekao ko zna šta i onda nastavljaš da se svađaš sa svojom konstrukcijom.
Mene ne interesuju ni ko koristi civile za zaklon, ni odsecanje muda ratnim zarobljenicima, ni terorističke akcije, ni civilna infrastruktura. Jedino me interesuje tamburanje fašističke bagre i njihovo zatiranje u crnu zemlju, na bilo koji način, vatrom, nožem, kundakom, nebitno.

Previše su neki od vas malodušni.
Rusija se privremeno od nekud povuče i odmah naricanje i kuknjava.
Valjda iskusni generali znaju šta i zašto rade.
Ovamo kao navijajte za Ruse, a zapravo sumnjate u njihovu moć i sposobnost ratovanja.
Neće vam Rusi ispuniti želju i zgromiti NATO u par dana da biste dobili satisfakciju zbog bombardovanja 99.
Ovo je neki sasvim drugi rat. I rat u Ukrajini je samo mali deo tog rata.

Meni je jasno što naše komšije žele da je danas 2000. godina, da je NATO jedina sila na svetu, a EU ekonomski div, jer njima to odgovara. Oni ne žele svet u kome postoje dve ili čak i više vojnih i ekonomskih sila, jer to čini njihov položaj nesigurnim. Onog momenta kada SAD izgube interes za Balkan, a UN prestane da bude američka ispostava - sve što su Amerikanci napravili ovde na Balkanu - prestaje da važi i pada u vodu. Oni su sigurni dokle je SAD ovde na vlasti, kao što su bili sigurni i dok je vladao Hitler.

Zato ovoliko o histerišu po forumu, zatvaraju oči na realnost i misle da ako 500 puta ponove neku besmislicu ona postaje istina. Zato im je tako važno i da Rusija izgubi. To znači da je NATO i dalje podjednako jak i da se ništa neće promeniti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back