Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nas Car prodaje neke price od nase, tacnije staljinisticke sluzbe koja ga obavestava cuvajuci svoju moc nad plebsom ili i sam ucestvuje u tom kreiranju lazne moci moskve i njenog autokratskog rezima, te kaze da zna da je vezano za Herson u pitanju dogovor Amerikanaca i Rusa.... On prodaje tu pricu da su Amerikanci u nekakvom ratu sa Rusijom, a da Rusija nije izgubila Herson, vec ga dala... Voimja oca, sta nas plebs upija....

Nas Car prodaje neke price od nase, tacnije staljinisticke sluzbe koja ga obavestava cuvajuci svoju moc nad plebsom ili i sam ucestvuje u tom kreiranju lazne moci moskve i njenog autokratskog rezima, te kaze da zna da je vezano za Herson u pitanju dogovor Amerikanaca i Rusa.... On prodaje tu pricu da su Amerikanci u nekakvom ratu sa Rusijom, a da Rusija nije izgubila Herson, vec ga dala... Voimja oca, sta nas plebs upija....
Опет опијати?

To je onaj portal koji vrijestima sam sebe demantira.
Screenshot_20221110-140410_Chrome.jpg

Čemu pobiti 500000 ukrajinaca i rasturiti ukrajinu do kamenog doba? da se posle o rusima priča kao o amerima i hirošimi i nagaski. Pa vidiš da su se ukri pripremali 8 godina...

Ovako ratuju stalno ostavljajući priliku da se sami ukrajinci dozovu suočeni s stanjem. izglrda da je to tu.

ako toga ne bude biće na kraju kolaps kao da su na početku udarili sa milion ljudi i svom snagom. Od ukrajinskog rukovodstva zavisi koliko će rasturiti ukrajinu i koliko ljudi stradati.
Ne mislim da vi bas razumijete o cemu se radi. Rusi su pukli skroz. Ne samo na terenu, nego i u svijetu, u politici itd. poslje ovoga predstavljace najobicnije ruglo koje niko ne uzima za ozbiljno.

Znači Rusi će početi da pobeđuju za 2 godine? Obe strane su bile u krivu. Ukrajinci lagali da Rusima nestaje snage, da, ali su isto tako Rusi lagali da "Kijev nema resurasa da ratuje"
О какве две године говориш?
Украјина у овој ситуацији тешко да може преживети зиму.

Povlace se, jer su u pitanju desetine hiljada vojnika opreme, civila...To sve treba da se prebaci preko reke polako..... Ne moze drugacije shvatite to...Nije moglo biti bezanja iz Hersona, mostovi su unisteni...Moze samo biti ovakvog povlacenja koje ce trajati danima ili nedeljama...Ne mogu svi izaci u zanji cas, eto zato sad odlaze ne cekajuci ga...
A vi mislite sta hocete, kao nas Car recimo, da je u pitanju dogovor, samo ne znam da li on sam veruje i odabira te varijante ili mu ovi rusofili iz sluzbe prodaju te price, a mozda je i njima samima lakse da veruju u to i da ce ovakvi sistemi sa njima na celu imati perspektivu kod nas....

Можеш рећи шта оћеш, али си показао да навијаш за украјинце и њихове западне спонзоре. И ако јесте следећа фаза рата у Русији, шта ја имам с тим? Нисам ни Рус, а камоли неко ко доноси одлуке у Русији.
Sad odjednom nemaš ništa sa tim 😁

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back