Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Kako su krenuli ovi rusi ocekujem da se uskoro povuku i sa Krima. Jos ce onaj glumac biti u pravu kad stalno govori da ce osloboditi i Krim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad su cipke pa ne roknu taktickuKako su krenuli ovi rusi ocekujem da se uskoro povuku i sa Krima. Jos ce onaj glumac biti u pravu kad stalno govori da ce osloboditi i Krim
Da su gluposti napisane sa strane putinofila plačane, forum krstarica bi vredio milijarde milijardi....Pa vidi, za razliku od tebe i rusofilskog ti društva koji se međusobno natječete u izvaljivanju gluposti i provokacijama, ja ili samo prenosim vijesti ili dajem odmjerena mišljenja.
Voleo bi da vidim cije su tablice iz kojeg grada?
Pa bolje je da ne bude zaledjen
Ako nije bio ove godine onda super
Navodno je ostalo Rusa ekvivalenta brigade koji nisu uspjeli preko rijeke i skrivaju se po gradu i okolici, dijelom u civilu.
Neznam ti mi kazi.ti sve znasU ovoj sad situaciji, bolje za koga?
Ovo sad je jedno takvo "odmjereno" mišljenje, ili ti laganjePa vidi, za razliku od tebe i rusofilskog ti društva koji se međusobno natječete u izvaljivanju gluposti i provokacijama, ja ili samo prenosim vijesti ili dajem odmjerena mišljenja.
Tako si kmečao i za Kupjansk, preplivaše ukraše rijeku i gone bandu po cijeloj Ukrajini, tako će ih gonit godinama ako treba dok ih ne istjeraju.Da li imaš predstavu o onome o čemu govoriš? Ovo je najavljeno još od septembra, Ukri nisu u stanju nigde da postignu neki veliki rezultat - u ratu se prvo uništava neprijateljska vojska.
Ribe u Dnjepru se iskreno nadaju Ukro jurišu preko reke.![]()
Da to se zove oslobađanje svoje zemlje od nacista (vas)Paradoskalno, ispostavilo se da zemlje koje najvise mrze Rusiju ( čak i neki pojedinci u Rusiji) žale što su Rusi napustili Herson i time Rusija spasila grad od razaranja, spasili svoje vojnike i narod pa čak i hiljade Ukrajinskih vojnika koji bi ginuli da osvoje grad.
Kaže se upitno, ne opitno
Istočni Herson, Lugansk.Koji je sledeći grad iz kojeg se ruska vojska povlači?
Kao da bi ti znala razliku.Ovo sad je jedno takvo "odmjereno" mišljenje, ili ti laganje
Nešto mi ne pije vodu ta tvoja filozofija ali dobro...nocas slede nova granatiranja a sjutra novva vandredna iskljucenja struje
sve dok ne budu imal i struju 1 min dnevno
a potom ni tolko
Ti za Sun Tzu nisi ni čuo dok ga ja nisam citirala na forumu.Znači ipak Alan Ford
Kod tebe je to isto, razlike nema.Kao da bi ti znala razliku.
Koji je sledeći grad iz kojeg se ruska vojska povlači?
Čemu onda čuđenje?Kod tebe je to isto, razlike nema.
Nije baš.jako sumnjiva i mutna rabota oko ovog Khersona
Ali nadasve celebratornajako sumnjiva i mutna rabota oko ovog Khersona