- Poruka
- 3.404
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Teško, baš nategnuto jer nisam siguran da Ukri smeju da isture himars na obalu Dnjepra.Smetnuo si s uma da je oslobađanjem Hersona čak i Kerčki most u dometu gospode ATAMCS i HIMARS
Znači @veliki krang je preživio pad Hersona. Dobro je, uh ... Brinuo sam![]()
Never mind, znači opet to su Ukrajinci analogno njegovoj tvrdnji.Broz izmišljao posle ‘48.
I tek će da se hebe, ćute i ne smeju da pisnu.U EU su svi Slaveni + Mađari i Rumunji građani 18 reda. Na istok se šalje bofl roba, istok se ucenjuje i yebe bez milosti.
Ne pratim baš humoreskeTi za Sun Tzu nisi ni čuo dok ga ja nisam citirala na forumu.
Primjeti se da si neobrazovan.Ne pratim baš humoreske
To su Ukrajinci zauzeli i Beograd su ti oslobodili, nikakvi Rusi. Ukrajinci zapamti.
Odlično nacisti su mrtvi, denacifikacija je onda završena. Pa ima logike što se Rusi povlečeA gde si ti inače mene video da brinem o ratu u Ukrajini?Uopšte ne raspravljam na temama povezanim sa time, jer su uglavnom prepucavanja u pitanju, a konačni rezultat ne dolazi u pitanje, to jest nacisti su već mrtvi
![]()
I šta kažeš na vojsku kokainskog, toliko su zastrašujući da čak i hrabri Rusi, koji nisu ni pred Vermahtom poklekli, sada daju petama vjetra i ni ne pokušavaju se obranitieve ga kokainski
ZELENSKI PRAVI FLOTU DRONOVA: Skuplja novac za 100 podvodnih bespilotnih plovila
Predvidjeti pobjedu kada je ona znana svima, stvarno nije umijeće. Svatko zove pobjedu u bitki dobrim, ali stvarno to nije dobro.Ako im je to taktika uskoro ce i na Krimu gadjati trafo stanice.
Odlično nacisti su mrtvi
Da, bilo je i Ukrajinaca u Crvenoj Armiji.
Baš kao i Kazahstanaca.
Pregrupiranje sa Krima...Zasto tako mislis, pa najzanimljivije tek slijedi...
I Helikopter ostavili...onda je bilo bjezte noge posracu vas
I šta kažeš na vojsku kokainskog, toliko su zastrašujući da čak i hrabri Rusi, koji nisu ni pred Vermahtom poklekli, sada daju petama vjetra i ni ne pokušavaju se obraniti
Iz koje progovarasbulja je na hrvatskom - glava
Podržavaoci kriminalnog režima u Moskvi.Pošto je u pitanju množina, javlja se logičko pitanje Ko su ti koji besno mrze....?
Pa i jesam tamo, ali izbrisah i prebacih ovdje, nije u redu tamo da raspravljamo o tome. Ja te uglavnom pamtim sa ove temeEvo i sad, nisam uopšte registrovao da je ovo tema o ratu u Ukrajini, nego sam mislio da si me pomenuo na temi o političkoj situaciji u Crnoj Gori.
Stvarno se dokazuje da onaj ko ne zna nema ni srama. Nije strašno neznati ali je strašno tvrditi nešto da jeste što nije i što ne znaš a opet ti je na dva klika na netu.To su Ukrajinci zauzeli i Beograd su ti oslobodili, nikakvi Rusi. Ukrajinci zapamti.