Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 107.906
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sve duza.I pošto ti tako želiš ne mogu da napadnu drugde, granica Ukrolanda je veoma dugačka.
Neće biti potrebe, republikanci će tražiti impeachment.Stiže zima,sad će rusi ubacit u višu brzinu sa termo skafafanderima![]()
Dnjepar izvire u Valdajskom gorju u zapadnoj Rusiji i nastavlja kroz stepska područja Belorusije. ... Zaleđen je od decembra do marta ili aprila.General Zima radi za Ruse.
NATO plaćenici budu ko Wermachtovci i Francuzići pod Napoleonom, smrznuti.
Ja čekam napad iz Bjelorusije.Javija sam svim poznatim da bježe glavom bez obzira.Napašće drugde - ili ka Zaporožju kad se zamrzne, ili Sumi - Poltava - Kremenčug, uz obliaženje gradova.
Kraća, Čini ti se.I sve duza.
Ne vredi im, Geranijumi i rakete ih stižu non stop.Ja čekam napad iz Bjelorusije.javija sam svim poznatim da bježe glavom bez obzira.![]()
Ima i toga sigurno.Teže je Ukrajincima da ih poćeraju sa položaja...![]()
Voleo bi da vidim cije su tablice iz kojeg grada?kolona oduševljenih automobila se jedva probi od gužve
Nismo samo mi u pitanju, mislio je I na hrvate čim ih ne pominje?Pošto je u pitanju množina, javlja se logičko pitanje Ko su ti koji besno mrze....?
U umješne. Taktiziraju.
A Ukrajinci su inace iz Sahare navikli na +45 pa ce jadni da pomru po zimi ahahahStiže zima,sad će rusi ubacit u višu brzinu sa termo skafafanderima![]()
Од кога, од још једног сајбер кроасанског шупљоглавца?Stjeran u cosak, pomutio se vidi?
Samo dokaz u koju kaljužu od države se pretvorila Rusija.Kaznjivo je u Rusii danas reci da Ruska vojska treba da se povuce sa teritorije koja je deo RF iz ugla drzave, a opet kaznjivo je i reci da vojska ne treba da se povuce sa te teritorije i protiviti se odlukama vojske.... Dakle paradoks je uopste o tome imati misljenje kao gradjanin Rusije...Realno...
Pa vidi, za razliku od tebe i rusofilskog ti društva koji se međusobno natječete u izvaljivanju gluposti i provokacijama, ja ili samo prenosim vijesti ili dajem odmjerena mišljenja.Di je slika? Izvor?
Ti si inače sklon laganju, pa te treba provjeravati i kad kažeš da je danas petak, treba provjeriti.
Dnjepar izvire u Valdajskom gorju u zapadnoj Rusiji i nastavlja kroz stepska područja Belorusije. ... Zaleđen je od decembra do marta ili aprila.
I ovo treba uzeti u obzir
Znači ipak Alan FordNe, to je Sun Tzu.
Da, grad je sad sam po sebi cilj, gdje god padne, pala je na cilj...ne trebaju im ni koordinate, samo namjeste elevaciju da prebace rijeku...sto ne znaci da ce tako stalno raditi, jednostavno imaju i tu mogucnost...da li je tvom mozgu ista blize ova ocigledna i logicna cinjenica...
Poprilično je to područje, ne bi me začudilo da se pokaže istinito.Превише ми је то. Немогуће да су толико сакати и да им се то догодило. Дословно су се повукли из Херсона да не би трпели губитке, ако су изгубили целу бригаду и онемогућили јој повлачење то је највећи фијаско у рату.
Koju branu, iznad Hersona na Dnjepru?
Tu branu?
Pa bolje je da ne bude zaledjenZnači, bio je zaleđen i ove godine u martu ili aprilu?