Znam, i vecina mojih poznanika je vise uz Ruse, neki cak i fanaticno. Svima je dosta medijskih lazi i to stvara revolt.
Ja osobno nisam ni za jedne ni za druge.
Svima dosta medijskih laži pa se opredijelili za one koji najviše lažu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam, i vecina mojih poznanika je vise uz Ruse, neki cak i fanaticno. Svima je dosta medijskih lazi i to stvara revolt.
Ja osobno nisam ni za jedne ni za druge.
Jaguarko, mož da se pogodimo za jedan biznis?Baci neki Wiki gde piše koliko je američkih vojnika dalo život u ovom sukobu
PucajJaguarko, mož da se pogodimo za jedan biznis?
Statistika je kao bikini,prikaze ti sta zelis da prikazeJBT, stavljaš gluposti s blogova, piše i na tarabi svašta.
Evo ti podatci Eurostata službeni dokument po kojem se isplaćuju poticaju u poljoprivredi.
A sad kuća.
Ovako. Ja imam jednog Ukrajinca u gepek. Živog. Na bugarsku granicu sam ga pokupio, sa sve ženu. On mi ne treba. Kupuješ?
Definitivno falsifikat.Malo je glupo ostaviti američke i njemačke zastave na uniformi.Ovo je definitivno sukob Nato pakta i Rusije na više nivoa koji je ušao u uzlaznu fazu eskalacije.
Pa ti nemas ker za sta da te ujede a ne do bugarske granice da odes.Ovako. Ja imam jednog Ukrajinca u gepek. Živog. Na bugarsku granicu sam ga pokupio, sa sve ženu. On mi ne treba. Kupuješ?
Лажеш!Malo je glupo ostaviti američke i njemačke zastave na uniformi.Ovo je definitivno sukob Nato pakta i Rusije na više nivoa koji je ušao u uzlaznu fazu eskalacije.
ma Boga ti,ti ces da mi objasnjavas.Evropu pogadjaju suse pa proizvodnja podbacuje,divljanje cena je pocelo sa SVOJoš kad bi razumio što si Stavio, jasno piše da su to podatci od Srpnja 2021 do ožujka 2022 kad nitko nije niti prodavao žito jer je cijena rasla kao luda.

Doćiće - oko 200 komada, ali u sastavu ojačanih bataljona, a ne oklopnomehanizovanoh od 800 ljudi od čega do 200 pešadinaca - ruski BTG ima i PVO, tenkove, IFV i artiljeriju i inženjeriju - skoro sve rodove kopnene vojske. Tim kombinovanim jedinicama komanduju samo pukovnici i generali, zato toliko poginulih RU generala.A zasti bi ih slali da slučajno padne u ruke NATO pa da im padne celi projekat..i T90m ima šaka, doduše dolaze sad
Da GoPro falsifikat, a i slike iz mobilog su definitivno lažneDefinitivno falsifikat.
100% si u pravu kada kreneš uništavati tuđu državu i anektirati njihove teritorije, koje, onako usput, ne kontroliraš.Ja sam za Ruse.
Inače su mi jako dragi, a u ovom sukobu su 100% u pravu.
Nije niko ništa dosnimavao, tako zvuči najnormalnije: T-14 ima dizel motor sa dvostrukim turbopunjačem, koji radi u tri režima - 1500ks normalni, 2000ks maksimalna snaga, za slučaj opasnosti, sa radnim vekom 2000 sati - normalno za tenk, i štedljivim režimom 1150 ks, za transport u konvoju sa sporijim vozilima.netko stavio zvuk usisavaca sa zacepljenom vrecicom na snimku armate
Taj lagani revolt prema zapadu kod mnogih tinja vec odavno, i nisu se opredijelili ni za koga jednostavno znaju da nije sve onako kako nam govore i to mnogo ljudi ne voli. Nitko ne voli da ga se pravi budalom.Svima dosta medijskih laži pa se opredijelili za one koji najviše lažu.
Zeleni daje ideje za rešavanje “ruskog pitanja”, pola zemlje je sumnjivo da priželjkuje da dođu Rusi, ili da bi prvom prilikom pobegli u RF, sa sve Lenjinovim darovima.Čekaj, izvini, a šta treba da radi, pa Rusija preti nuklearkama na dnevnom nivou posebno od kada joj ide loše na frontu.
Pri čemu Rusija ih ima dok ovaj preti praznom puškom.
Ko onda ovde predstavlja opasnost po WW3
Još kad bi razumio što si Stavio, jasno piše da su to podatci od Srpnja 2021 do ožujka 2022 kad nitko nije niti prodavao žito jer je cijena rasla kao luda.
kreneš vraćati svoj teritorij.100% si u pravu kada kreneš uništavati tuđu državuianektirati njihove teritorije, koje, onako usput, ne kontroliraš.
Siroti Rusi. Ovo će za njih završiti vrlo dramatično.
Tako su si to oni umislili.kreneš vraćati svoj teritorij.
Ukrajina nije unela ništa u SSSR, iz njega je iznela više teritorije nego iko u evropi, a sad bi da tu i rasporede rakete za napad na RF.kreneš vraćati svoj teritorij.