Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.546
Knjigu u ruke.Tako su si to oni umislili.
Nečije ludilo nije dovoljno da njegove ideje postaju činjenice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Knjigu u ruke.Tako su si to oni umislili.
Nečije ludilo nije dovoljno da njegove ideje postaju činjenice.
Taj lagani revolt prema zapadu kod mnogih tinja vec odavno, i nisu se opredijelili ni za koga jednostavno znaju da nije sve onako kako nam govore i to mnogo ljudi ne voli. Nitko ne voli da ga se pravi budalom.
Vide svi tko pomjera svoje baze prema kome u zadnjih nekoliko desetljeca a istovremeno prica o prijetnjama i agresivnim namjerama onog drugog.
Ljudi nisu budale.
Ukrajina je američki poligon za napad na Rusiju od 2004.Znači ipak je moguće da je Ukrajina napala Rusiju?
Ako je od sada i ja navijam za Rusiju.
Kad je pretila?Čekaj, izvini, a šta treba da radi, pa Rusija preti nuklearkama na dnevnom nivou posebno od kada joj ide loše na frontu.
Pri čemu Rusija ih ima dok ovaj preti praznom puškom.
Ko onda ovde predstavlja opasnost po WW3
Mene više zanima šta ćete vi rusofili kad dođe Proleće 2023 a niko se nije smrzo
saće ti odgovori samo da pojee kačamakA te ispaljene ruske ne bi ništa spalile?
Pa to je formula po kojoj Rusi prodaju svoju naftu bilo kome, tko je želi kupiti.Eto da nije Plenkovic i Hrvata nikada ne bi smo saznali da je sve ovo vreme Rusija prodavala Srbiji nafti po formuli BRENT -20%!!!
T-90 ima neuporedivo više nego što bi Zeleni voleo - T-90S se pojavio u neprijatno velikom broju, a ima malo više T-90M nego što “nepristrasni” kažu - NAFO ima veoma veliki broj “pisaca” i ogromnu ergelu botova, koji to prenose…A zasti bi ih slali da slučajno padne u ruke NATO pa da im padne celi projekat..i T90m ima šaka, doduše dolaze sad
Moje misljen je da su i u pravu i u krivu i jedni i drugi.Ja sam za Ruse.
Inače su mi jako dragi, a u ovom sukobu su 100% u pravu.
Pretjerujes ali u ovoj prici se ne radi skroz samo o tome, vec o zapadnim medijima kojima samo budala vjeruje.Znači ipak je moguće da je Ukrajina napala Rusiju?
Ako je od sada i ja navijam za Rusiju.
Ja sam za Ruse.
Inače su mi jako dragi, a u ovom sukobu su 100% u pravu.
to pod uslovom da onaj prednji ne prdi..Mene više zanima šta ćete vi rusofili kad dođe Proleće 2023 a niko se nije smrzo
Da se maskirate u kravu, gde 1 kostim krave može da drži po 2 rusofila
Ukrajina je američki poligon za napad na Rusiju od 2004.
Problem sa Ukrajinom je to što dva dela zemlje isključivo glasaju za svoje kandidate, a pošto Ukrajinci koji govore ukrajinski imaju istomišljenike u rusofonom Kijevu, redovno ruše vlast koju izglasa jugoistok i jug. Podeljena zemlja, koja one koji govore ruski smatra izdajnicima po difoltu - Jug i Jigoistok su naseljeni tek kad je Carska Rusija proterala Osmanlije i Tatare, i tu se ukrajinski baš nikad u istoriji nije govorio,Moje misljen je da su i u pravu i u krivu i jedni i drugi.
Ves sam to bio pisao ali evo opet da pojasnim
Ukrajinci su u pravu jer brane svoju drzavu od ruske agresije i imaju i pravo i obvezu i vojnim putem povratiti okupirane teritorije pod svoju kontrolu ako drugacije ne ide. To je sa pravnog aspekta..
U krivu su jer nemaju apsolutno nimalo sluha i tolerancije prema Rusima u Ukrajini a kojih je oko 8 milijuna, i to nije od juce, njihova mrznja prema Rusima nije nista novo. A kad nemas sluha za njih logicno dolazi do pobune i gradjanskog rata. Krivi su jer su im po vlastitom priznanju Minski sporazumi koristili samo za dobijanje na vremenu da se dovoljno naoruzaju i pripreme za konacni obracun sa separatistima.
Rusi su u krivu jer vrse agresiju na drzavu koju su i oni do 2014 priznavali kao nezavisnu i suverenu. Ne bih rekao da su morali bas cijelu Ukrajinu napasti a ne recimo, ako je razlog zastita svog naroda, da udju samo na podrucije Donbasa i to jos 2014 i pokusaju da svojim prisustvom tamo natjeraju Ukrajince za pronalazak nekog kompromisa. Tesko je sve to razluciti, previse je spekuliranja. Sve sto su Rusi trazili je jedan oblik autonomije koji bi im garantirao njihova osnovna ljudska i gradjanska prava u sklopu Ukrajine. Ukrajinci im ni to nisu dali, uopce ih i ne slusaju. Za Ukrajinu je jedino rjesenje potpuno etnicko ciscenje cijele Ukrajine od Rusa. I sad imaju to sto imaju, po meni su dobrim dijelom i sami krivi sto su izgubili Krim, i vrlo moguce ove anektirane dijelove.
I zapad i Ukrajina ce prije ili kasnije morati poceti slusati Ruse ako budu htjeli mir, drugacije ga nece biti. Problem je samo sto ni zapad ni Ukrajina ne zele mir, a i Rusima je dosadila igra gluhih telefona godinama s njima.
To je nečija fantazija i Rusiju nitko nije napao. Čak ni teritorije koje je okupirala, tipa Krim.Ukrajina je američki poligon za napad na Rusiju od 2004.
Lukašenko poklonio Putinu traktor za 70. rođendan
https://rs.n1info.com/svet/lukasenko-poklonio-putinu-traktor-za-70-rodjendan/
Ma gadljiv je inacePravilno. Luki poklonio svoj nacionalni brend a ne tamo neki svajcarski sat.
Zašto opet pišeš gluposti? Da li znaš definiciju terorizma? Nema potrebe da odgovoriš jer je očigledno da ne znaš. Terorizam je ono šta su uradili hrvati u SFRJ, recimo.Ilegalno ste u tuđoj državi.
Naoružani.
Znači teroristi.
A teroriste čela ovo.
Ma gadljiv je inace
Solidarnost je izračunala da satovi koje novoizabrani ruski predsednik nosi na desnoj ruci vrede šest puta više od predsednikovih primanja u 2011. Tačnije, vrede 22 miliona rubalja (oko 544.000 evra), dok je bivši premijer prijavio da ima godišnje prihode od 3,6 miliona rubalja (89.000 evra).
List "Moskva tajms" je objavio fotografije nekoliko skupocenih modela Putinovih satova, među kojima je i Patek Filip ("Patek Philippe Perpetual Calendar"), vredan 48.000 dolara, kao i Lange i sinovi ("A. Lange & Sohne tubrograph"), koji košta čak 400.000 evra.
Putin je poklonio čak dva "Blenpen" ručna sata, čija je ukupna vrednost 13.500 evra. Jedan je poklonio dečaku čobaninu, a drugi, pomalo nerado, metalskom radniku koji mu je sat tražio za uspomenu.
Zeleni daje ideje za rešavanje “ruskog pitanja”, pola zemlje je sumnjivo da priželjkuje da dođu Rusi, ili da bi prvom prilikom pobegli u RF, sa sve Lenjinovim darovima.