Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лукашенко: Украјина наставља са провокацијама на белоруској граници „Украјина врши оптичко, електронско и радио-техничко извиђање наше територије, трупа и објеката, својим дроном често нарушава белоруску државну границу“, рекао је Лукашенко.
FePG7zIXoAUYrTE
Brki bi bilo bolje da se okrene Europi, gdje su i pripadali dok ih Rusi nisu otrgli od iste u trodiobi Poljske...

:per:Владимир Владимирович Путин је први пут прокоментарисао ситуацију са повлачењем војске у офанзиви ВСУ и том приликом најавио промену формата специјалне операције:
Znači i opet je lagao onda kad je rekao da će se specijaljna operacja nastaviti do ispunjenja ciljeva

nepismeno, u smislu?
Да, вишесмислено.
Осим што не знам шта подразумевају под биоматеријалима, наравно да је ово где се помињу "чистокрвни Украјинци" који немају рођака у Русији (Русија је написано малим почетним словом) глупо, јер се ваљда односи на Русе, а као да они не живе и у Украјини и другде. Затим се не помињу друге државе и други народи који могу да покваре "украјинску чистоту" и сл.

Ја мислим да би Руси требало да направо једну офанзиву широких размера под кодним именом "НУ ПОГОДИ" !!! :mrgreen: Прво стратешка авијација ОРЕ. Онда артиљерија уситњава. Затим тенкови мељу. А иза њих иду булдожери и гурају лешеве у ровове и земљу преко њих. На крају иде пешадија и сади саднице бора и белог јасена преко тога. Има да се прими стабло и да расте ко лудо !!

Да, вишесмислено.
Осим што не знам шта подразумевају под биоматеријалима, наравно да је ово где се помињу "чистокрвни Украјинци" који немају рођака у Русији (Русија је написано малим почетним словом) глупо, јер се ваљда односи на Русе, а као да они не живе и у Украјини и другде. Затим се не помињу друге државе и други народи који могу да покваре "украјинску чистоту" и сл.
Pa sta da radimo?
Takva pravila "klinike DAHNO" gde je uobicajeno Rusija pisati malim slovima.
Imas takvih ovde i na forumu, ali sam ih ja blagovremeno metnuo na "ignore".

Ја мислим да би Руси требало да направо једну офанзиву широких размера под кодним именом "НУ ПОГОДИ" !!! :mrgreen: Прво стратешка авијација ОРЕ. Онда артиљерија уситњава. Затим тенкови мељу. А иза њих иду булдожери и гурају лешеве у ровове и зему преко њих. На крају иде пешадија и сади саднице бора и белог јасена преко тога. Има да се прими стабло и да расте ко лудо !!
Problem i jest u tome što bi Rus ratovao kao da je 1965-ta
A nije.
Zato dobija dramatične batine, mnogo Lada će se ove godine voziti Rusijom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back