Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.625
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
****** izdajničke, a prodali im primitivne dronove za skupe pare.
Kako si došao do tog zaključka?Što, lansirali Rusi ICBM-me???![]()
Brki bi bilo bolje da se okrene Europi, gdje su i pripadali dok ih Rusi nisu otrgli od iste u trodiobi Poljske...Лукашенко: Украјина наставља са провокацијама на белоруској граници „Украјина врши оптичко, електронско и радио-техничко извиђање наше територије, трупа и објеката, својим дроном често нарушава белоруску државну границу“, рекао је Лукашенко.
![]()
hahah Rusi su sve što su imali ispucali, zato im i ne ide. Ovo malo što im je još ostalo, čuvaju zlu ne trebalo...da imaju išta korisnog porušili bi sve mostove na Dnjepru, za početak.
Владимир Владимирович Путин је први пут прокоментарисао ситуацију са повлачењем војске у офанзиви ВСУ и том приликом најавио промену формата специјалне операције:Hahahaha, kalve su ovo laži za maloumneDaj link, lažove jer ako treba ja ću ubaciti još i Srbiju

Znači i opet je lagao onda kad je rekao da će se specijaljna operacja nastaviti do ispunjenja ciljevaВладимир Владимирович Путин је први пут прокоментарисао ситуацију са повлачењем војске у офанзиви ВСУ и том приликом најавио промену формата специјалне операције:
Да, вишесмислено.nepismeno, u smislu?
Znam kako razmišljate, nije da treba dekodirati neke veleumove...tako bi i ja u civilization koristio ICBM-ove za osvajanje gradova i uništavanje neprijateljske žive sile, a trupe bi štedio...samo to je igrica.Kako si došao do tog zaključka?
Ni blizu.Na debelom snijegu daje ubrzanje, je li to? Nesto kao forsaz za avione.
Sta ti nije jasno?Daj link, lažove jer ako treba ja ću ubaciti još i Srbiju
Прво стратешка авијација ОРЕ. Онда артиљерија уситњава. Затим тенкови мељу. А иза њих иду булдожери и гурају лешеве у ровове и земљу преко њих. На крају иде пешадија и сади саднице бора и белог јасена преко тога. Има да се прими стабло и да расте ко лудо !!Ti znaš kako neko razmišlja i na osnovu toga donosiš zaključke?Znam kako razmišljate, nije da treba dekodirati neke veleumove...tako bi i ja u civilization koristio ICBM-ove za osvajanje gradova i uništavanje neprijateljske žive sile, a trupe bi štedio...samo to je igrica.![]()
Do Omska? Zašto, zar ti Ukrajinci djeluju kao okupatori?opet se ti nerviras? Sta se nerviras kad Ukri pobedjuju ima da nalupaju Ruse sve do Omska.
Sedi samo i uzivaj.
Pa sta da radimo?Да, вишесмислено.
Осим што не знам шта подразумевају под биоматеријалима, наравно да је ово где се помињу "чистокрвни Украјинци" који немају рођака у Русији (Русија је написано малим почетним словом) глупо, јер се ваљда односи на Русе, а као да они не живе и у Украјини и другде. Затим се не помињу друге државе и други народи који могу да покваре "украјинску чистоту" и сл.
Pametnu jesu, da nisu uzorali bi ukrajinsku infrastrukturu uzduž i poprijeko.tvrde da su Rusi ispucali svu municiju i
Problem i jest u tome što bi Rus ratovao kao da je 1965-taЈа мислим да би Руси требало да направо једну офанзиву широких размера под кодним именом "НУ ПОГОДИ" !!!Прво стратешка авијација ОРЕ. Онда артиљерија уситњава. Затим тенкови мељу. А иза њих иду булдожери и гурају лешеве у ровове и зему преко њих. На крају иде пешадија и сади саднице бора и белог јасена преко тога. Има да се прими стабло и да расте ко лудо !!
Zaebi to, pisalo je i na plotu, samo linkSta ti nije jasno?
Na osnovu "moskovskog protokola" iz 43. koji je integralni deo povelje UN, imaju pravo.
Do Omska? Zašto, zar ti Ukrajinci djeluju kao okupatori?
Zaebi to, pisalo je i na plotu, samo link
Pa svi su ljubitelji putka u tri deka isti. Otpojeni od realnosti, mitomani, deluzivni i na koncu konca redikulozni...ne kažem za tebe osobno, da ne bi bilo uvrijeđenih veličina.Ti znaš kako neko razmišlja i na osnovu toga donosiš zaključke?
Ne znaš ti gde si šupalj dok ne napipaš.