Nesto kad malo bolje razmislim, ne bih ja bas bio u kozi Zelenog. Na njegovom mestu ja bih krenuo da nadjem novog kuvara od poverenja.
Americka kongresmenka Victoria Startz je na TW javno napusila Zelenog, i pripretila da ce za koji dan kad kongres preuzmu Republikaci doci kraj njegovom "slatkom zivotu":
Pogledajte prilog 1232827
Lepo je i naglasila da je Yermak pravi predsednik UA a ne Zeleni koji pokusava da se mesa u unutrasnje politicke procese u SAD.
Samo da vam napomenem da se Vika u SAD doselila iz Ukrajine 2000. godine sa 22 godine i prva je UA migrantkinja koja se uselila u Kongres.
Osim toga ona je Trampista i svelti joj se visoka pozicija u buducoj vladi od 2024. godine.
Po obrazovanju je Vika finansijski forenzicar i nekoliko puta je optuzivala Zelenog za kradju pomoci koji dobija sa Zapada, pa je u jednom momentu zahtevala ostavku Yermaka, na sta je ovaj uzvratio tako sto joj blokira ulazak u Ukrajinu...
Ovaj twitt bih ja shvatio veoma ozbiljno na mestu Zelenog, tim pre sto su Ameri u Kijevu osnovali specijalno telo za borbu protiv kriminala i korupcije kako bi mogli svakoga da prihapse ako bi se oteo kontroli.
Pogledajte prilog 1232834