Marin83
Poznat
- Poruka
- 9.699
Masovno lansiranje Iskandera i Tornado-S iz Belgoroda. Započelo je masovno strategijsko bombardovanje Ukropije.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masovno lansiranje Iskandera i Tornado-S iz Belgoroda. Započelo je masovno strategijsko bombardovanje Ukropije.

Botine, a nepismeni. Ebo ih onaj ko ih angazova da ovde truju info - prostor...Vidiš da je sa posebnim potrebama. Ne razumije, džaba je.
Poražena strana postavila doživotnog Maršala, dobila Istru, Međimurje i Baranju
![]()
Mislim da si malkice naivanmislim da čak i kolega trola Ruse...onda znaš koja je ura...

Plači, tužni Marine, plači, oplakuj Ukrajinu, vas će Kina, bez brige budi.
Neće tada više biti Srbije, to će sve biti Rusija. Osim Kosova, Kosovo je Srbijato je samo privremeno. Kad dodje vreme sve cete izgubiti. Istra Italiji, Medjimurje Sloveniji i Baranja Srbiji.
Pretrčali pod Brozom, BRE, kao Bugari i Rumuni.Ah, šta reći, osim da pojma nemaš. Budi ti meni živ i zdrav.
Ne možeš više pobrojati.mjesta kako se lagano šeću Ukri svojom državom.
Minsko polje.Interesantan video. Umalo da pobegne. Ukrajinski tenk na čelu je dobio direktan pogodak i onesposobljen je. Za njim je išao BMP koji posada u panici napušta i beži koliko ih noge nose. Iz tenka izlazi član posade, seda u BMP i nagari prema svojima, ali ubrzo bude pogođen. Kad je suđeno, za minut te dva puta pogode u različitim vozilima.
Džabe Kinezima 750 milijuna muškaraca, kad im jajca ne proizvode dovoljno testosterona. Zbog toga su Europljani postali vladari svijeta(Ruse uključujem),a Kinezi zmaj od papira.Plači, tužni Marine, plači, oplakuj Ukrajinu, vas će Kina, bez brige budi.
Mislim da će zaratiti
Da.Ukrajinci nista ne oslobadjaju, narocito ne istocne delove. Nesto najgore sto moze da se nekome dogodi da bude okupator u vlastitoj zemlji. I stali su. Na vecem delu fronta Rusi ponovo napreduju. Iskreno se nadam novoj turi NATO vojnika , da bi imali pokolj istih ponovo.
sve sto su imali dali su za ovu ofanzivu, pre kise i blata. Kako se bude oformila linija tako ce do proleca da ostane.
Говта чехка майра кентий, ла илаха илла Аллах!Mislim da će zaratiti
Ako bog da bice skike i vriskeMislim da će zaratiti
Ovo im jedini svijet u kojem pobjeđuju, forumski. Inače u RL ih vjerovatno žene tuku.Botine, a nepismeni. Ebo ih onaj ko ih angazova da ovde truju info - prostor...
![]()
I treba da im pocepaju guze...
Даймехка сий ларда говта, ла илаха илла АллахAko bog da bice skike i vriske![]()
Деле доьхуш газот дехка, ла илаха илла АллахI treba da im pocepaju guze...