Rat u Ukrajini (13)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    113
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kadirov: Putin treba razmisliti o korištenju taktičkog nuklearnog oružja u Ukrajini
Čelnik Čečenije Ramzan Kadirov rekao je da bi Moskva trebala razmotriti korištenje taktičkog nuklearnog oružja u Ukrajini nakon novog velikog poraza na bojnom polju.

-

Ovu izdajničku gnjidu treba nabiti na kolac. Koji smrad moraš biti da izdaš svoj narod i sa okupatorom ga poubijaš...

Ukrajinski obavještajci: Bjelorusija se sprema primiti ruske vojnike
Bjelorusija se sprema na svoj teritorij primiti ruske vojnike i opremu, javlja Kyiv Independent, koji se poziva na ukrajinsku obavještajnu službu.
"Uprava za obavještajne poslove ministarstva obrane potvrdila je da se Bjelorusija sprema primiti do 20.000 ruskih vojnika. Trenutno se u Bjelorusiji nalazi oko 1000 ruskih vojnika", piše Kyiv Independent.

Znaci, ulaze Bugari u Sofiju... :hahaha:

Iran ima svoje probleme, prestao dostavljati naoruzanje velikoj, naprednoj i imperijalnoj Rusiji i odmah opet fijasko ruskih bandi na terenu kao i prije iranskih dronova. Pade Rusija na niske grane.

Problemi Rusa na frontu nisu usled nedostatka dronova vec usled nedostatka dovoljnog broja vojnika na frontu dugackom 2300 km .

Sramota je da na bilo kojem delu fronta NATO Nacisti koje ti podrzavas imaju odnos vojnika 10:1 . Jeste da ratuje citav NATO pakt protiv Rusije al opet Rusija mora imati premoc u ljudstvu bez obzira na superiornost u tehnici , ljudstvo mora biti makar 1:1 ako ne 2:1 u korist Rusa da bi se napravila prevaga.

Rusiji je potrebno makar milion vojnika na frontu a po mogucstvu i 2 miliona da bi pobedili u ovom ratu.

Ovo je svetski rat NATO vs Rusija.

Pretpostavio sam da ne smijes odgovoriti.

Dakle samo siris budalastine da su Ameri lafo natjerali Njemce da uvedu sankcije Rusima kad i sama znas da je u Njemackoj podrska tim sankcijama cak mnogo veca nego u samoj Americi, iako su posljedice za nju jos vece nego u Americi.
1664652747262.png

Rusi bivaju tamburani i na jugu. Aman Ukrajinci sto ste udarili ko smrt na babu, dajte sirotim Rusima da disu. :per:

Оружане снаге Украјине покренуле су тенковску офанзиву у Херсонској области - Готово одмах, наше резерве су доведене на бојно поље

Према војним дописницима са фронта, 1. тенковски батаљон и 1. пешадијски батаљон Оружаних снага Украјине напредовали су од Нововоронцовке у правцу Хрешеновке и Љубимовке. Брзо су их приметили наши извиђачи са квадрокоптера.

310474_554883858_photo_2022-10-01_21-05-24.jpg
Izmišljene vesti.

Ukrajinski obavještajci: Bjelorusija se sprema primiti ruske vojnike
Bjelorusija se sprema na svoj teritorij primiti ruske vojnike i opremu, javlja Kyiv Independent, koji se poziva na ukrajinsku obavještajnu službu.
"Uprava za obavještajne poslove ministarstva obrane potvrdila je da se Bjelorusija sprema primiti do 20.000 ruskih vojnika. Trenutno se u Bjelorusiji nalazi oko 1000 ruskih vojnika", piše Kyiv Independent.
A ništa, ako krenu iz pravca Bjelorusije, rokati po Bjelorusiji, to je bar jasno.
A onda Brko mah mah

Rusi su, imaš russki - etnički Rusi i Rossyane - pripadnici drugih naroda koji se osećaju delom ruske nacije. Npr Kazanski Tatari se osećaju kao Tatari i kao Rusi istovremeno. To zastrašuje Ukre iz Kijeva i Ukrope iz Lavova, plaše se da im pola Ukrajine ne pobegne Rusima.

Ne broje se u RF krvna zrnca kao na brdovitom balkanu.
Слажем се, мада нисам мислио на то. Ови су Совјети, необољшевици и неолиберални капиталисти, све у једном.

Rusi gube Liman u Ukrajini a na Limanu u Novom Sadu raste cena kvadrata, zbog Rusa 🤣🤣
Pogledao sam, taj grad Liman 22 000 stanovnika u miru ,sada verovatno 5~7000.Ne znam zasto je toliko znacajan za Ruse i Ukrajince. Trebalo bi da je tu negde predpostavljena granica tih anektiranih teritorija. Citao sam i izjave Kadirova ,za koga sumnjam da prisustvuje kolegijumima generalstaba Rusije. Ne vidim nikakve dramaticne preokrete.
Kao laici mozemo da komentarisemo da su tu neke elitne ukrajinske jedinice i nesto slabije obucene ruske. Videcemo kada dodje zima u kom ce to pravcu da ode i kada dodju rezervisti za sta su oni sposobni

Rusi su, imaš russki - etnički Rusi i Rossyane - pripadnici drugih naroda koji se osećaju delom ruske nacije. Npr Kazanski Tatari se osećaju kao Tatari i kao Rusi istovremeno. To zastrašuje Ukre iz Kijeva i Ukrope iz Lavova, plaše se da im pola Ukrajine ne pobegne Rusima.

Ne broje se u RF krvna zrnca kao na brdovitom balkanu.
Hvala Bogu broje se, za razliku od nas tolerantnih Srba.

Npr. jedna od prelomnih vesti koja je srušila SSSR je bilo objavljivanje informacija da je Lenjin imao jevrejsko poreklo.

Pogledao sam, taj grad Liman 22 000 stanovnika u miru ,sada verovatno 5~7000.Ne znam zasto je toliko znacajan za Ruse i Ukrajince. Trebalo bi da je tu negde predpostavljena granica tih anektiranih teritorija. Citao sam i izjave Kadirova ,za koga sumnjam da prisustvuje kolegijumima generalstaba Rusije. Ne vidim nikakve dramaticne preokrete.
Kao laici mozemo da komentarisemo da su tu neke elitne ukrajinske jedinice i nesto slabije obucene ruske. Videcemo kada dodje zima u kom ce to pravcu da ode i kada dodju rezervisti za sta su oni sposobni
Videćemo - Ukri imaju ogromnu brojčanu prednost tu - dolaze veterani Drugog Čečenskog rata - oni koji su doveli Kadirova na vlast tamo, ljudi sa iskustvom iz Sirije i rezervisti raznih specijalnih jedinica - padobranci su ga nahebavali celog vojnog roka, sad su opet na vrhu rang liste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back