Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.853
Podsecaju na Srbe.
![]()
![]()
Mitinzi Putina i Vucica jako slicni. Valjda prvi svojim daje piroske.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Podsecaju na Srbe.
![]()
![]()
Ne mlati. 1 od 1000 žena je spremna da bude rame uz rame sa muškarcem u ratu.ajde ne smrdi, da rusi imaju ovakvu reklamu, pa sakupili bi milion regruta, a ne pisljivih 100.000
Ej nebi?Kurvetine. Ne bih ih takao štapom od 2 metra
Pa vidiš da je 16 hajmarsa upropastilo rusku vojsku.ipak mislim da Ukrajinci ne mogu da dobiju ovaj rat. Jedina sansa je da Rusi dignu ruke i sami odu
Hahaha, "ugled Rusa u svetu"Rusi malo više poštuju sebe, za razliku od Ukrajine čiji je ugled u svetu kao najveći hab prostitucije i sitnog kriminala.
Oni su zauzeti sa snimanjem akcijskih scenaVidećemo - Ukri imaju ogromnu brojčanu prednost tu - dolaze veterani Drugog Čečenskog rata - oni koji su doveli Kadirova na vlast tamo, ljudi sa iskustvom iz Sirije i rezervisti raznih specijalnih jedinica - padobranci su ga nahebavali celog vojnog roka, sad su opet na vrhu rang liste.
Zašto?Kurvetine. Ne bih ih takao štapom od 2 metra
I zato ih treba nemilice uništavati.Kada dodje zima ona prava ,sa debilim minusima,svako napredovanje ce biti jako tesko i lako vidljivi u belini snega i golih stabala. Logistika dopremanje dzebane bice otezano .mozda je moguce preko dronova ? Misljenja sam da ce to biti trenutak za resenje . Iako nisam rusofil,ne dao bog da takav sistem bude ovde ipak mislim da Ukrajinci ne mogu da dobiju ovaj rat. Jedina sansa je da Rusi dignu ruke i sami odu,poput situacija u Afganistanu ili Amerikanci isti slucaj ali to im nije bilo ni jednima pred nosem.
Nemaš pojma. Agafja ZNA.

Idem sada na Index po objektivne informacije.
Још једна од објективних информација с Индекса.Kadirov : Imam mikro penis, ne diže mi se a i odmah svršim
Mene je šokirala činjenica da je kod njih ozakonjeno surogat majčinstvo i da je to gotovo pa core business za žene.Inače mnogo govori o servilnoj ukrajinskoj psihologiji činjenica da koriste svoje žene kao promociju za podršku za zapada.
"Vidite kako su nam lepe žene, zar ih ne želite JEBATI napaljeni momci?"
Nema nade - ne bi počelo da Kolomojski nije tražio (i našao) nacionalistu još većeg od Porošenka. Posle primanja u RF sledi borba do istrebljenja, za svakog Rusa je ovo pokušaj revanša za WW 2.Kada dodje zima ona prava ,sa debilim minusima,svako napredovanje ce biti jako tesko i lako vidljivi u belini snega i golih stabala. Logistika dopremanje dzebane bice otezano .mozda je moguce preko dronova ? Misljenja sam da ce to biti trenutak za resenje . Iako nisam rusofil,ne dao bog da takav sistem bude ovde ipak mislim da Ukrajinci ne mogu da dobiju ovaj rat. Jedina sansa je da Rusi dignu ruke i sami odu,poput situacija u Afganistanu ili Amerikanci isti slucaj ali to im nije bilo ni jednima pred nosem.
Tiješi se.
Shvati da kada nešto braniš 20+ dana pa to na kraju izgubiš, da se cijeli front urušava i ko zna gdje će se Ukri zaustaviti
Propaganda - spremnost Zelenog da žrtvuje pešadiju bez milosti.Pa vidiš da je 16 hajmarsa upropastilo rusku vojsku.
A to je oruđe staro 1/4 veka
Podsecaju na Srbe.
Ovo sigurno vazi za tebe i tvoje izvore, posto je ocito da te je netko pogresno uvjerio da su Njemci protiv ruskih sankcija. Pozdrav iz Minhena.
Ako se Rusi povuku onda su još gori vojnici od Amera. Višestruko gori bi bio njihov poraz u UKR od američkog poraza u AFGKada dodje zima ona prava ,sa debilim minusima,svako napredovanje ce biti jako tesko i lako vidljivi u belini snega i golih stabala. Logistika dopremanje dzebane bice otezano .mozda je moguce preko dronova ? Misljenja sam da ce to biti trenutak za resenje . Iako nisam rusofil,ne dao bog da takav sistem bude ovde ipak mislim da Ukrajinci ne mogu da dobiju ovaj rat. Jedina sansa je da Rusi dignu ruke i sami odu,poput situacija u Afganistanu ili Amerikanci isti slucaj ali to im nije bilo ni jednima pred nosem.
ma trazio sam da vidim zasto kazu da je ovaj rus naci, sto bi se skidao do pasa, da nije neki film, tip je glumac, a motor je bas do yaya, pa sam naleteo na zgodne ukrajinke koje mame hoholje u vojsku... isto i ovo kako se ukre mole, kao ustase pred klanjeNe mlati. 1 od 1000 žena je spremna da bude rame uz rame sa muškarcem u ratu.
Lepota te neće spasiti.![]()
Izleteo avion s piste, skoro pa uspeo da ga odovede na kupanje - imaš klip, postavio sam.
Jer su prostitutke koje nađu na ulici i stave u uniforme.Zašto?
Mada ovo je samo za slikanje,namontirane su top,te nisu videle rata.