Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.682
Ginu tamo u nezgodnim količinama.Halo indijanac...Nemoj da si Bajden...Visokopolje je Ukro od pre...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ginu tamo u nezgodnim količinama.Halo indijanac...Nemoj da si Bajden...Visokopolje je Ukro od pre...
...
Ukrajinski obavještajci: Bjelorusija se sprema primiti ruske vojnike
Bjelorusija se sprema na svoj teritorij primiti ruske vojnike i opremu, javlja Kyiv Independent, koji se poziva na ukrajinsku obavještajnu službu.
"Uprava za obavještajne poslove ministarstva obrane potvrdila je da se Bjelorusija sprema primiti do 20.000 ruskih vojnika. Trenutno se u Bjelorusiji nalazi oko 1000 ruskih vojnika", piše Kyiv Independent.

Kad smo vec kod Irana, kako stoje sa bespilotnim nesto se slabo pise zadnjih par dana o Sehdima???Ukri su ti vec u Kremennaji...neka Putin zove Iran ako ne zeli sljedecu pregrupaciju da radi kod Belgoroda.
Ti baš želiš da ti postavljam video sa mrtvim ruskim vojnicima?Nije neki uspeh - nisu uspeli da unište vojsku koja je branila Liman, niti da joj nanesu neke gubitke, već bi prikazivali ubijene, zvali kući da se cerekaju ili da saopštavaju tužnu vest da im je “Putin ubio sina” i sl.
Dobro vece. Radna nedelja je zavrsena
Idem sada na Index po objektivne informacije.

Iran ima svoje probleme, prestao dostavljati naoruzanje velikoj, naprednoj i imperijalnoj Rusiji i odmah opet fijasko ruskih bandi na terenu kao i prije iranskih dronova. Pade Rusija na niske grane.
Ти идеш ли, идеш... али никако да стигнеш...Dobro vece. Radna nedelja je zavrsena
Idem sada na Index po objektivne informacije.
Pretpostavio sam da ne smijes odgovoriti.
Dakle samo siris budalastine da su Ameri lafo natjerali Njemce da uvedu sankcije Rusima kad i sama znas da je u Njemackoj podrska tim sankcijama cak mnogo veca nego u samoj Americi, iako su posljedice za nju jos vece nego u Americi.
Izmišljene vesti.Rusi bivaju tamburani i na jugu. Aman Ukrajinci sto ste udarili ko smrt na babu, dajte sirotim Rusima da disu.
Оружане снаге Украјине покренуле су тенковску офанзиву у Херсонској области - Готово одмах, наше резерве су доведене на бојно поље
Према војним дописницима са фронта, 1. тенковски батаљон и 1. пешадијски батаљон Оружаних снага Украјине напредовали су од Нововоронцовке у правцу Хрешеновке и Љубимовке. Брзо су их приметили наши извиђачи са квадрокоптера.
![]()
A ništa, ako krenu iz pravca Bjelorusije, rokati po Bjelorusiji, to je bar jasno.Ukrajinski obavještajci: Bjelorusija se sprema primiti ruske vojnike
Bjelorusija se sprema na svoj teritorij primiti ruske vojnike i opremu, javlja Kyiv Independent, koji se poziva na ukrajinsku obavještajnu službu.
"Uprava za obavještajne poslove ministarstva obrane potvrdila je da se Bjelorusija sprema primiti do 20.000 ruskih vojnika. Trenutno se u Bjelorusiji nalazi oko 1000 ruskih vojnika", piše Kyiv Independent.
Слажем се, мада нисам мислио на то. Ови су Совјети, необољшевици и неолиберални капиталисти, све у једном.Rusi su, imaš russki - etnički Rusi i Rossyane - pripadnici drugih naroda koji se osećaju delom ruske nacije. Npr Kazanski Tatari se osećaju kao Tatari i kao Rusi istovremeno. To zastrašuje Ukre iz Kijeva i Ukrope iz Lavova, plaše se da im pola Ukrajine ne pobegne Rusima.
Ne broje se u RF krvna zrnca kao na brdovitom balkanu.
Hoho, pa ti si 100% pod uticajem N1…Kad smo vec kod Irana, kako stoje sa bespilotnim nesto se slabo pise zadnjih par dana o Sehdima???
Pogledao sam, taj grad Liman 22 000 stanovnika u miru ,sada verovatno 5~7000.Ne znam zasto je toliko znacajan za Ruse i Ukrajince. Trebalo bi da je tu negde predpostavljena granica tih anektiranih teritorija. Citao sam i izjave Kadirova ,za koga sumnjam da prisustvuje kolegijumima generalstaba Rusije. Ne vidim nikakve dramaticne preokrete.Rusi gube Liman u Ukrajini a na Limanu u Novom Sadu raste cena kvadrata, zbog Rusa![]()
To su “novi” Rusi.Слажем се, мада нисам мислио на то. Ови су Совјети, необољшевици и неолиберални капиталисти, све у једном.
Hvala Bogu broje se, za razliku od nas tolerantnih Srba.Rusi su, imaš russki - etnički Rusi i Rossyane - pripadnici drugih naroda koji se osećaju delom ruske nacije. Npr Kazanski Tatari se osećaju kao Tatari i kao Rusi istovremeno. To zastrašuje Ukre iz Kijeva i Ukrope iz Lavova, plaše se da im pola Ukrajine ne pobegne Rusima.
Ne broje se u RF krvna zrnca kao na brdovitom balkanu.
Nemaš pojma. Agafja ZNA.Pretpostavio sam da ne smijes odgovoriti.
Dakle samo siris budalastine da su Ameri lafo natjerali Njemce da uvedu sankcije Rusima kad i sama znas da je u Njemackoj podrska tim sankcijama cak mnogo veca nego u samoj Americi, iako su posljedice za nju jos vece nego u Americi.
A ništa, ako krenu iz pravca Bjelorusije, rokati po Bjelorusiji, to je bar jasno.
A onda Brko mah mah
Ovo sigurno vazi za tebe i tvoje izvore, posto je ocito da te je netko pogresno uvjerio da su Njemci protiv ruskih sankcija. Pozdrav iz Minhena.
Liman je prošlo svršeno vrijem. upravo pada KreminaPao Liman.
Znaci počeće da se prica dogodine u Limanu.
Uskoro
Izmišljene vesti.
Tiješi se.Izmišljene vesti.
Videćemo - Ukri imaju ogromnu brojčanu prednost tu - dolaze veterani Drugog Čečenskog rata - oni koji su doveli Kadirova na vlast tamo, ljudi sa iskustvom iz Sirije i rezervisti raznih specijalnih jedinica - padobranci su ga nahebavali celog vojnog roka, sad su opet na vrhu rang liste.Pogledao sam, taj grad Liman 22 000 stanovnika u miru ,sada verovatno 5~7000.Ne znam zasto je toliko znacajan za Ruse i Ukrajince. Trebalo bi da je tu negde predpostavljena granica tih anektiranih teritorija. Citao sam i izjave Kadirova ,za koga sumnjam da prisustvuje kolegijumima generalstaba Rusije. Ne vidim nikakve dramaticne preokrete.
Kao laici mozemo da komentarisemo da su tu neke elitne ukrajinske jedinice i nesto slabije obucene ruske. Videcemo kada dodje zima u kom ce to pravcu da ode i kada dodju rezervisti za sta su oni sposobni