Priča se o oborenih nekih 6 francuskih aviona i 3 katarska aviona , ima li nekih informacija o tome ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priča se o oborenih nekih 6 francuskih aviona i 3 katarska aviona , ima li nekih informacija o tome ?
Al Kaida i Amerika na istom zadatku,sto me to cudi!
Ono,na kraju uvek se nadju i poklope tvorac i njegovo cedo!![]()
Е, Боро, је л' ти мислиш о томе да ја треба ноћас и да спавам - или треба да се целу ноћ трзам и да сањам ове страхоте, ***.........![]()
Зато је теби пао и не диже се'.provokacije ..........PVO ne moze da obori nista sem zaprasivacha protiv komaraca
Боро, изгледа да и Бојко лагано улази у браздуПо чувеном бугарашком моделу дискретно се ограђује од варварства својих савезника
Бојко Борисов ''забио нож у леђа'' савезницима:
Танјуг / ФоНет | 21. март 2011.
Војна интервенција у Либији је "авантура" руковођена нафтним интересима, изјавио је данас бугарски премијер Бојко Борисов објашњавајући опрез Софије да је подржи.
"Ми не учествујемо из једноставног разлога што (кампања савезника) нема формулисане циљеве и путеве како да их постигне. Не бих пустио наше пилоте у такву авантуру", рекао је Борисов у интервјуу приватној телевизији ТВ7.
"Нафта и ко ће експлоатисати либијска нафтна поља су највећим делом интереси који стоје иза ове операције", казао је Борисов.
Какав коментар имаш на ово, мислим да си ти ипак најупућенији кад су у питању геополитички маневри на просторима широм Балкана![]()
Onda je Gadafi saučesnik u toj zaveri pljačke nafte. Zato što ništa od ovoga ne bi bilo moguće da on nije zajahao na vlast 150 godina i počeo odstrel sopstvene populacije
Па ти глупи Шиити увек нешто о теоријама завере, баш попут вас.
Неко са Америма, а твој сви заобилазе... То је так' тужно..
Па ти глупи Шиити увек нешто о теоријама завере, баш попут вас.
А у ствари -- у Ираку су у кревету с Америма (Нури ал-Малики).
Иначе, пише на више нет сајтова да је погинуо Гадафијев син ? Је ли то истина ?
Хвала Богу да је жив, а иначе лијеп комплимент за наш народЛибијац који је био гост на Првој ТВ је то демантовао, каже за Србе да су Лавови Балкана!
Чини ми се да ће се ова операција Запада против Либије претворити у дуго епско путовање попут њеног назива "Одисејева зора", да ли ће гранути Сунце, питање је?
Sigurno ne tako dugo kada je Gadafi svojevremeno narusio suverenitet susedne drzave, i godinama bio tamo.
Naravno, to vam tada nije smetalo.
Prljavi diktator i tiranin.