eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Мистер еремита, ду ју фил дистурбанс ин мистер србас форс
Он сабџект... Наравно да ће бити копнене интервенције.
Јес, мистер сељачино

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мистер еремита, ду ју фил дистурбанс ин мистер србас форс
Он сабџект... Наравно да ће бити копнене интервенције.
Управо тако! Сам С300 је рањив ако није "у систему" са другим ПВО системима који му пружају непосредну заштиту од крстарећих ракета, авиона у ниском лету и сличних претњи. Није ми јасно да Гадафи није набавио покретне и стацинарне верзије артиљеријско-ракетних система типа "тугуска" који су намењени за непосредну заштиту објеката од напада из ваздуха а мобилне верзије за обезбеђивање моторизованих колона од напада хеликоптера и авиона!? Да ли Руси уопште продају те системе или их чувају за себе!? Зна ли неко? СТРАШНО!
Ту-22 је оборен са С-200.
Ajde malo dajte analizu francuskog Crotale sistema.
Таленти се обично налазе ван ускуг круга стручњака, али не треба ни сметнути са ума да је Путин од 1996. у администрацији руског председника Јељцина и то на разним дужностима.
Хтео сам да кажем претходним постом да је извучен човек из сенке и постављен као кључна фигура Русије и да то извлачење није урађено споља, већ изнутра од стране руских кругова који и креирају политичку сцену Русије.
Тако да се неки раскол који прижељкује Запад не може озбиљно узети у обзир ма колико аналитичари на Западу се трудили да оправдају своју процену уједно и своју зараду, та процена је у старту погрешна.
Evo Vam dokaz o oborenom francuskom avionu.
Evo Vam dokaz o oborenom francuskom avionu.
Kao što kaže Lazanski...Rusija je tvrdila pazar do poslednjeg trenutka...sramota.
Еј, комарац(у облику змаја) не лупетај више, кеве ти.......
ti voliš laži
Милошевић је пао, Сакашвили није.
Ne samo da ih voli, nego je potpuno zavisan. Navukao se na laži i nažalost nije jedini.
Грешиш, силно грешиш - ја сам за разлику од тебе имао прилике да научим, схватим и упознам шта је то руска уметност, сликарство, иконопис-фрескопис, књижевност, поезија - ЈА ЗА РАЗЛИКУ ОД ТЕБЕ ЗНАМ КО СУ И ШТА СУ РУСИ...а ко су и шта су пропалитети западњачки... лепота Божија, лепота људског живљења на Планети још је једино остала у Русији У ТРЕЋЕМ РИМУ - ЈЕР ЧЕТВРТОГ НЕЋЕ БИТИ... али знам да ти то као оличење малограђанштине нећеш моћи да разумеш...