Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
Libijska državna televizija emitovala snimke obaranja aviona...da li se pojavilo negde?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На Фејсбуку се активирало све што је српско, и дјевојке и момци са статусима, клиповима, сликама, као и групама подршке Либији и Гадафију.
Скоро сваки дан сам на ФБ, па испратим![]()
Ту већ нисам испратио, ставићу је негдје у своју листу страница, па да повремено бачим погледЈел пратиш ову групу Support Our Troops, наши су и ту активни?
https://www.facebook.com/pages/Support-Our-Troops/61532072931?sk=wall&filter=1
Боро, изгледа да и Бојко лагано улази у браздуПо чувеном бугарашком моделу дискретно се ограђује од варварства својих савезника
Бојко Борисов ''забио нож у леђа'' савезницима:
Танјуг / ФоНет | 21. март 2011.
Војна интервенција у Либији је "авантура" руковођена нафтним интересима, изјавио је данас бугарски премијер Бојко Борисов објашњавајући опрез Софије да је подржи.
"Ми не учествујемо из једноставног разлога што (кампања савезника) нема формулисане циљеве и путеве како да их постигне. Не бих пустио наше пилоте у такву авантуру", рекао је Борисов у интервјуу приватној телевизији ТВ7.
"Нафта и ко ће експлоатисати либијска нафтна поља су највећим делом интереси који стоје иза ове операције", казао је Борисов.
Какав коментар имаш на ово, мислим да си ти ипак најупућенији кад су у питању геополитички маневри на просторима широм Балкана![]()
Gadafi uzvraća udarac
Uprkos novim vazdušnim udarima koalicionih snaga po Tripoliju i još nekoliko gradova, Gadafijeva vojska porazila pobunjenike u Misurati. "Borićemo se do kraja, uskoro ćete imati šest miliona naoružanih ljudi", kaže portparol libijske vlade.
Пресретач, колико сам скапирао, наши саботирају Америма ту ФБ групу ?
Чини ми се да ће се ова операција Запада против Либије претворити у дуго епско путовање попут њеног назива "Одисејева зора", да ли ће гранути Сунце, питање је?
Одлично. У ком дијелу Либије се налази Мисурати ? Знам да је на сјеверу, само да ли је источни, западни или централни дио Сјевера ?
Маса Срба је придошло, а пола њих на сликама има Гадафија или либијску заставу. Најјачи ми је један Амер који шокиран пита : "Where is support for our troops ? ".Да како су се наши појавили ови занемели.
Građanski rat u Iraku su počeli vaši prijatelji Šiiti.setimo se iraka. ta je zemlja bila primer stabilnosti, blagostanja i mira u tom delu sveta....................a danas, posle svrgavanja sadama sa vlasti, krv tece svakodnevno po ulicama irackih gradova.
Одлично. У ком дијелу Либије се налази Мисурати ? Знам да је на сјеверу, само да ли је источни, западни или централни дио Сјевера ?
Иначе, разочаран сам што је Италија, некадашња "мајка" Либије, њен пријатељ, газда и велики економски и политички партнер, сада одлучила да се придружи варварском бомбардовању Либије.
F*CK NATO !!! F*CK USA !!!
![]()
Криво ми је што нисам био на митингу...
Cenim da ce pobediti uprkos svemu, da se jednom "skrse krila" i toj nepravdi i takvima, "nocnim pticama" koje samo znaju za tehnologiju, a nemaju srce.