- Poruka
- 1.701
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Грешиш, силно грешиш - ја сам за разлику од тебе имао прилике да научим, схватим и упознам шта је то руска уметност, сликарство, иконопис-фрескопис, књижевност, поезија - ЈА ЗА РАЗЛИКУ ОД ТЕБЕ ЗНАМ КО СУ И ШТА СУ РУСИ...а ко су и шта су пропалитети западњачки... лепота Божија, лепота људског живљења на Планети још је једино остала у Русији У ТРЕЋЕМ РИМУ - ЈЕР ЧЕТВРТОГ НЕЋЕ БИТИ... али знам да ти то као оличење малограђанштине нећеш моћи да разумеш...
Kave to ima veze sa Rusijom danas koja kako kaže Lazasnki u čevrtak misli i priča jedno a u petak već radi drugo.
Koga god su braća rusi naoružavali,ti su uvek dobili po repu...
Gadafi može samo da dućka zapadu u nadi da mu ostave bar Tripoli,al mora da ima duboko grlo...
Ne samo da ih voli, nego je potpuno zavisan. Navukao se na laži i nažalost nije jedini.
Koga god su braća rusi naoružavali,ti su uvek dobili po repu...
Gadafi može samo da dućka zapadu u nadi da mu ostave bar Tripoli,al mora da ima duboko grlo...
Mislim da je ovo ispit za NATO jer najvazniji poduhvat im je bombardovanje Irana tako da cemo vidjeti kako ce Amerika zbaciti Gadhafija jer ovo je jedna proba za Iran koji nije prestao da proizvodi nukleranu tehnologiju.Inace ja licno bih volio kad bi odmah Gadhafi dao ostavku i kad bi se povukao sa funkcije ali mislim da ce bombardiranje potrajati jos i da ce se natjerati Ustanicka vojska da intervenise i da ona sam izbori slobodu.Inace ne podrzavam Gadhafija ali bilo bi mi zao da Amerika bombardira Iran jer to bi bila jedna tragedija.
Пази који су Гадафијеви противници:...браћа избегла у Ирак,борили се против Амера,били због веза са Ал Каидом у затвору,припремљени и аболирани од истих Амера,и сад постају борци против
диктатуре за демократску Либију ?!?!?! Ал Џазира их хвали до неба и посвећује им пуно простора,само не схватам Амере,да су им већи пријатељи они који су се у Ираку борили против њих,или
Гадафи?!
http://english.aljazeera.net/indepth/features/2011/03/2011318121134680476.html
![]()
Inace najnovija vijest da Al Kaida poziva Arapske drzave da se pridruze oslobodjenju Libije od Gadhafija i ovo je javna podrska Al Kaide Ustanicima u Libiji i mislim da je ovo indirektna podrska onome sto cini NATO Libiji.
Inace Al kaida zeli da sve lidere islamskih zemalja svrgne sa vlasti i da postavi one koji ce se pridrzavati Serijata.
Mislim da svi mozete uvijdeti da je Libija jedna lijepa zemlja oko koje se otimaju mnoge zemlje a razlog tome je ljepota te drzave i potencijal kojim Libija moze postici mnogo u svijetu.Libija je kao sto znamo Islamska drzava i ona treba ostati Islamskom drzavom ali bez Gadhafija koji je podigao ruku protiv svog sopstvenog naroda a to je grijeh.ustanici imaju bolji plan izgradnje drzave i oni imaju u planu stvaranje republike Libije koja bi bila izgradjena pio demokratskom principu i imala bi dobre odnose sa Amerikom i sa svim zemljama koje su zaintersirane da kupe Libijsku naftu koja je zaista oblivena zlatom.Mislim da ovim postom ne zelim reci da sam protuiv Rusije i protiv Kine daleko bilo nego sam protiv bilo kakvog podrzavanja tiranije u Libiji koja traje 42 godine i zato slobodna Libija treba stupiti sa svim drzavma u kontakt i biti u dobrim odnosima sa Rusijom i Kinom a biti vezana za Ameriku koja je glavni faktor stabilnosti Libije i drugih Islamskih zemalja.
Mislim da svi mozete uvijdeti da je Libija jedna lijepa zemlja oko koje se otimaju mnoge zemlje a razlog tome je ljepota te drzave i potencijal kojim Libija moze postici mnogo u svijetu.Libija je kao sto znamo Islamska drzava i ona treba ostati Islamskom drzavom ali bez Gadhafija koji je podigao ruku protiv svog sopstvenog naroda a to je grijeh.ustanici imaju bolji plan izgradnje drzave i oni imaju u planu stvaranje republike Libije koja bi bila izgradjena pio demokratskom principu i imala bi dobre odnose sa Amerikom i sa svim zemljama koje su zaintersirane da kupe Libijsku naftu koja je zaista oblivena zlatom.Mislim da ovim postom ne zelim reci da sam protuiv Rusije i protiv Kine daleko bilo nego sam protiv bilo kakvog podrzavanja tiranije u Libiji koja traje 42 godine i zato slobodna Libija treba stupiti sa svim drzavma u kontakt i biti u dobrim odnosima sa Rusijom i Kinom a biti vezana za Ameriku koja je glavni faktor stabilnosti Libije i drugih Islamskih zemalja.
[/B]
Mislis na ove americke prijatelje muslimana ....
US Army Apologizes for Horrific Photos from Afghanistan
Slike americkih ,,vojnika ,, sa odsecenim prstima i lancicima od usiju pobijenih muslimana - uglavnom zarobljenika , zena i dece necu postavljati zbog ostalih forumasa ..
I ovakvi ce doneti demokratiju u Libiju ....