RAT U LIBIJI

Da li podržavate Gadafija?

• Ukupno glasova
    458
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Грешиш, силно грешиш - ја сам за разлику од тебе имао прилике да научим, схватим и упознам шта је то руска уметност, сликарство, иконопис-фрескопис, књижевност, поезија - ЈА ЗА РАЗЛИКУ ОД ТЕБЕ ЗНАМ КО СУ И ШТА СУ РУСИ...а ко су и шта су пропалитети западњачки... лепота Божија, лепота људског живљења на Планети још је једино остала у Русији У ТРЕЋЕМ РИМУ - ЈЕР ЧЕТВРТОГ НЕЋЕ БИТИ... али знам да ти то као оличење малограђанштине нећеш моћи да разумеш...

Kave to ima veze sa Rusijom danas koja kako kaže Lazasnki u čevrtak misli i priča jedno a u petak već radi drugo. Zašto misliš da neko mrzi Rusiju ako kaže da današnja ruska vlast služi kao pudlica NATO-u?

Jel pola Srbije mrzi svoju zemlju ako kaže za srpsku vlast da je prozapadna i radi protiv interesa Srbije?

Mislim da svi mozete uvijdeti da je Libija jedna lijepa zemlja oko koje se otimaju mnoge zemlje a razlog tome je ljepota te drzave i potencijal kojim Libija moze postici mnogo u svijetu.Libija je kao sto znamo Islamska drzava i ona treba ostati Islamskom drzavom ali bez Gadhafija koji je podigao ruku protiv svog sopstvenog naroda a to je grijeh.ustanici imaju bolji plan izgradnje drzave i oni imaju u planu stvaranje republike Libije koja bi bila izgradjena pio demokratskom principu i imala bi dobre odnose sa Amerikom i sa svim zemljama koje su zaintersirane da kupe Libijsku naftu koja je zaista oblivena zlatom.Mislim da ovim postom ne zelim reci da sam protuiv Rusije i protiv Kine daleko bilo nego sam protiv bilo kakvog podrzavanja tiranije u Libiji koja traje 42 godine i zato slobodna Libija treba stupiti sa svim drzavma u kontakt i biti u dobrim odnosima sa Rusijom i Kinom a biti vezana za Ameriku koja je glavni faktor stabilnosti Libije i drugih Islamskih zemalja.

obamachile.jpg

Američki i čileanski predsednici, Barak Obama i Sebastijan Pinjera na početku zvanične posete predsednika SAD Čileu, 21. mart 2011.

Predsednik Barak Obama je danas rekao da je politika Sjedinjenih Država da Moamer Gadafi mora da ode sa vlasti, ali da to nije cilj vojne operacije.
Govoreći u Santjagu u Čileu, na zajedničkoj konferenciji za novinare sa svojim čileanskim kolegom Sebastijanom Pinjerom, Obama je objasnio da američka vojska podržava međunarodnu akciju uspostavljanja zabrane letenja da bi se zaštitio libijski narod. On je dodao da postoji nekoliko faza misije i da će arapski svet "apsolutno" imati udela u tome.
Američki predsednik je takođe podsetio da Sjedinjene Države, osim vojne, imaju na raspolaganju i druge opcije koje će pomoći da se sprovede izolacija Moamera Gadafija, među kojima su i zamrzavanje sredstava i sankcije.
Situacija u Libiji se razvija, rekao je Obama, i Sjedinjene Države budno prate događanja. Kako je objasnio predsednik SAD, prva faza misije - onesposobljavanje libijskih sistema protivavionske odbrane - je završena. Prema njegovim rečima, Sjedinjene Države su predvodile prvu fazu zbog sredstava kojima raspolažu, ali da će u "narednih nekoliko dana, a ne nedelja" Sjedinjene Države prebaciti odgovornost na koalicione partnere.

Latinska Amerika ima važnu ulogu na svetskoj sceni

Predsednik Obama je u Santjagu takođe rekao da svet sada mora da prihvati Latinsku Ameriku kao dinamičan region u razvoju, što ona uistinu i jeste.
On je naglasio da je kontinent miran, da su pobune potisnute u pozadinu i da su granični sporovi rešeni, tako da ceo region sve više doprinosi globalnom prosperitetu i bezbednosti.
Predsednik je takođe zapazio da je Čile uključen u golobalnu ekonomiju i da trguje sa celim svetom.
Američki predsednik je prethodno, na sastanku sa svojim domaćinom, razmotrio ekonomsku i energetsku saradnju, kao i uzvraćanje na elementarne nesreće.
Čile je u februaru prošle godine pogodio jak zemljotres u kojem su stotine ljudi poginule. Predsednik Obama i prva dama Mišel Obama će večeras prisustvovati zvaničnoj večeri koju im u palati La Moneda priređuje predsednik Pinjera.

VOANews

Пази који су Гадафијеви противници:...браћа избегла у Ирак,борили се против Амера,били због веза са Ал Каидом у затвору,припремљени и аболирани од истих Амера,и сад постају борци против
диктатуре за демократску Либију ?!?!?! Ал Џазира их хвали до неба и посвећује им пуно простора,само не схватам Амере,да су им већи пријатељи они који су се у Ираку борили против њих,или
Гадафи?!

http://english.aljazeera.net/indepth/features/2011/03/2011318121134680476.html

201131814115255140_20.jpg

Mislim da je poginuo jer svi mediji javljaju da je poginuo osim Libijskih medija koji to negiraju.Inace kad kiazem Libijski mediji onda mislim na Gadhafijevu radio stanicu koja izvjestava o nekakvoj odbrani suvereniteta.Mislim da je to isprazna glupost i da ce Amerika vrlo brzo srediti Gadhafija jer volio bih kad bi ustanici poceli da osvajaju gradove i da se pocnu priblizavati Tripoliju.

Mislim da je ovo ispit za NATO jer najvazniji poduhvat im je bombardovanje Irana tako da cemo vidjeti kako ce Amerika zbaciti Gadhafija jer ovo je jedna proba za Iran koji nije prestao da proizvodi nukleranu tehnologiju.Inace ja licno bih volio kad bi odmah Gadhafi dao ostavku i kad bi se povukao sa funkcije ali mislim da ce bombardiranje potrajati jos i da ce se natjerati Ustanicka vojska da intervenise i da ona sam izbori slobodu.Inace ne podrzavam Gadhafija ali bilo bi mi zao da Amerika bombardira Iran jer to bi bila jedna tragedija.

Koga god su braća rusi naoružavali,ti su uvek dobili po repu...
Gadafi može samo da dućka zapadu u nadi da mu ostave bar Tripoli,al mora da ima duboko grlo...

Откако је почео овај нацистички напад на Либију ВИ
НАТО глисте
навирете са свих страна на тему. Главни у НАТО пакту глисте искључиво користи
у посебним коритима за прераду сточне балеге, а ово је озбиљна тема.
Није ово тема за глисте.

Inace najnovija vijest da Al Kaida poziva Arapske drzave da se pridruze oslobodjenju Libije od Gadhafija i ovo je javna podrska Al Kaide Ustanicima u Libiji i mislim da je ovo indirektna podrska onome sto cini NATO Libiji.
Inace Al kaida zeli da sve lidere islamskih zemalja svrgne sa vlasti i da postavi one koji ce se pridrzavati Serijata.

Mislim da je ovo ispit za NATO jer najvazniji poduhvat im je bombardovanje Irana tako da cemo vidjeti kako ce Amerika zbaciti Gadhafija jer ovo je jedna proba za Iran koji nije prestao da proizvodi nukleranu tehnologiju.Inace ja licno bih volio kad bi odmah Gadhafi dao ostavku i kad bi se povukao sa funkcije ali mislim da ce bombardiranje potrajati jos i da ce se natjerati Ustanicka vojska da intervenise i da ona sam izbori slobodu.Inace ne podrzavam Gadhafija ali bilo bi mi zao da Amerika bombardira Iran jer to bi bila jedna tragedija.

E pa Mingo, ne može sad hoćeš Amere sad nećeš. Ako krenu na Iran hoćeš li im i onda aplaudirati jer je Iran jedna slatka muslimanksa zemlja toliko lijepa da se od miline ne može gledati?

Пази који су Гадафијеви противници:...браћа избегла у Ирак,борили се против Амера,били због веза са Ал Каидом у затвору,припремљени и аболирани од истих Амера,и сад постају борци против
диктатуре за демократску Либију ?!?!?!
Ал Џазира их хвали до неба и посвећује им пуно простора,само не схватам Амере,да су им већи пријатељи они који су се у Ираку борили против њих,или
Гадафи?!

http://english.aljazeera.net/indepth/features/2011/03/2011318121134680476.html

201131814115255140_20.jpg

Тај људски отпад ради за НАТО надницу, као ДВЕ Соње и Наташа у Србији,
а ОВДЕ на форуму има Безбозговића који раде за беЏа ! :cool:

Inace najnovija vijest da Al Kaida poziva Arapske drzave da se pridruze oslobodjenju Libije od Gadhafija i ovo je javna podrska Al Kaide Ustanicima u Libiji i mislim da je ovo indirektna podrska onome sto cini NATO Libiji.
Inace Al kaida zeli da sve lidere islamskih zemalja svrgne sa vlasti i da postavi one koji ce se pridrzavati Serijata.

Al Kaida i Amerika na istom zadatku,sto me to cudi!:mrgreen:

Ono,na kraju uvek se nadju i poklope tvorac i njegovo cedo!:whistling:

Mislim da svi mozete uvijdeti da je Libija jedna lijepa zemlja oko koje se otimaju mnoge zemlje a razlog tome je ljepota te drzave i potencijal kojim Libija moze postici mnogo u svijetu.Libija je kao sto znamo Islamska drzava i ona treba ostati Islamskom drzavom ali bez Gadhafija koji je podigao ruku protiv svog sopstvenog naroda a to je grijeh.ustanici imaju bolji plan izgradnje drzave i oni imaju u planu stvaranje republike Libije koja bi bila izgradjena pio demokratskom principu i imala bi dobre odnose sa Amerikom i sa svim zemljama koje su zaintersirane da kupe Libijsku naftu koja je zaista oblivena zlatom.Mislim da ovim postom ne zelim reci da sam protuiv Rusije i protiv Kine daleko bilo nego sam protiv bilo kakvog podrzavanja tiranije u Libiji koja traje 42 godine i zato slobodna Libija treba stupiti sa svim drzavma u kontakt i biti u dobrim odnosima sa Rusijom i Kinom a biti vezana za Ameriku koja je glavni faktor stabilnosti Libije i drugih Islamskih zemalja.

Mislis na ove americke prijatelje muslimana ....

US Army Apologizes for Horrific Photos from Afghanistan

image-194553-panoV9-ocbh.jpg

image-194553-panoV9-ocbh.jpg

image-194584-galleryV9-ghyz.jpg

Slike americkih ,,vojnika ,, sa odsecenim prstima i lancicima od usiju pobijenih muslimana - uglavnom zarobljenika , zena i dece necu postavljati zbog ostalih forumasa ..

I ovakvi ce doneti demokratiju u Libiju ....

Poslednja izmena:

Једном и ти да напишеш ИОЛЕ НОРМАЛАН ПОСТ КОЈИ МОГУ У ВЕЋЕМ ДЕЛУ ДА ПОДРЖИМ. Немам ништа против да Гадафи напусти власт - АЛИ ИМАМ ПРОТИВ ДА ТО БУДЕ У КРВИ И У ПЉАЧКИ ОД СТРАНЕ ЗАПАДЊАКА. Немој бити толико глуп и слушај тамо оног лика из Ирана који је леп прочитао западњаке... иначе у принципу имам против оних људи који обарају династије(Тито) а онда после њих владају као цареви или султани по 100 година - и чак инсталирају своје наследнике(ено ових дана се у власт у Србији гура и унук злочинца Броза као што се гурао и унук Ђенерала Драже)... ако си ЗА РЕПУБЛИКУ - ОНДА НЕМА НАСЛЕДНОГ ПРАВА НИТИ ДИНАСТИЧКОГ ЦАРЕВАЊА А ЈОШ МАЊЕ ШЕРИЈАТА ... него само ИЗБОРИ...али проблем са тобом је што си за Шеријат и лудачке законе мухамеданаца КОЈИ СЕ НИКАДА НЕ МОГУ УКЛОПИТИ У БИЛО КАКАВ СУЖИВОТ СА ХРИШЋАНСКИМ РАЗВИЈЕНИМ ЗАПАДОМ...СА ДЕМОКРАТИЈОМ СА СМЕЊИВАЊЕМ НА ВЛАСТИ...

[/B]

Mislis na ove americke prijatelje muslimana ....

US Army Apologizes for Horrific Photos from Afghanistan

Slike americkih ,,vojnika ,, sa odsecenim prstima i lancicima od usiju pobijenih muslimana - uglavnom zarobljenika , zena i dece necu postavljati zbog ostalih forumasa ..

I ovakvi ce doneti demokratiju u Libiju ....

Е, Боро, је л' ти мислиш о томе да ја треба ноћас и да спавам - или треба да се целу ноћ трзам и да сањам ове страхоте, ***.........:rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back