Rat u Gruziji

Pa u početku je tako bilo. I Rusi su mogli da reše sve iz vazduha, ali sada idu da nametnu vlast u Gruziji i da smene Saaskvilija... I to pešadijom. NATO bar nije pešadiju uveo u Srbiju.

nije je uveo jer je zloba posle opomene od strane Martija da ce sravniti Beograd sa zemljom potpiso mirovni sporazum...zlobu su smenili"demokratskim" putem kasnije i instalirali nam "demokratiju"..djidji je skapirao i pokushao da vodi nacionalnu politiku pa su ga roknuli i to ti je to..sada smo kolonija jeftinih robova

Poslednja izmena:
Dooobro... A to se razlikuje od '99... Kako?

Dosadno je vise...
Vec sam ti objasnjavao sta je bilo 99 i kakvu je doktrinu primenio NATO...on nije krenuo u klasicne ratne operacije, nego je dva-tri meseca maltretirao gradjane Srbije, da bi mi na kraju rekli DOSTA, predajemo se...Nije krenuo na vojsku...za to je poturao Siptare...nego je krenuo da lagano unistava zemlju, pa kad ti kazes da prestane i potpises uslove, on ce stati...

Rusija hoce da sto vise onesposobi gruzijsku vojsku, nanaese im sto vece gubitke, a nisam siguran da se zaustavlja na J.Osetiji...

Poslednja izmena:
E dosadan si kao... Znaš već šta...
Ok, menjam.:otkacio:

Pa, samo dosadan, ja bih rekao istrajan, čovek danas može da se izbori za svoje interese.

Kako god, blagodarim.

Moraš shvatiti da ne bi bilo u redu da moj lik, koji sam izgradio ovde, sruši jedan naslov koji mi je imputiran.

Još jednom, hvala na predusretljivosti.

Једни кажу да је ово увод у Сад-Иран ,други кажу Русија-Сад ...
Можда Сад све ово с разлогом "ради" да би увукла касније Русију у неку компензацију против Ирана?

1.Руси бране свој народ.
2.Бивша Совјетска република, блиска зона интереса илити своје двориште
3.Бране свој народ.

Довољно?

Najvaznije si zaboravio:neutral:

Rusi sakupljaju ratno iskustvo
Ko je zavrsio ratnu skolu zna o cemu pisem:neutral:
Ipak je ovo nesto drugo od manevarskih vjezbi:neutral:

Dosadno je vise...
Vec sam ti objasnjavao sta je bilo 99 i kakvu je doktrinu primenio NATO...on nije krenuo u klasicne ratne operacije, nego je dva-tri meseca maltretirao gradjane Srbije, da bi mi na kraju rekli DOSTA, predajemo se...
Pa da, bolje da su ušetali ovde i napravili od Srbije za 7 dana ono što ovi prave od Gruzije. :headbang:

Dosadno je vise...
Vec sam ti objasnjavao sta je bilo 99 i kakvu je doktrinu primenio NATO...on nije krenuo u klasicne ratne operacije, nego je dva-tri meseca maltretirao gradjane Srbije, da bi mi na kraju rekli DOSTA, predajemo se...Nije krenuo na vojsku...za to je poturao Siptare...nego je krenu da lagano unistava zemlju,

Rusija hoce da sto vise onesposobi gruzijsku vojsku, nanaese im sto vece gubitke, a nisam siguran da se zaustavlja na J.Osetiji...

Drugim rechima Rusija vrshi agrsiju na suverenu zemlju.
Ruski fashisti.:thumbdown:

Back